mandag 14. mai 2012

Nå braker det løsDenne uken åpner offisielt høysesongen for bursdager her i huset, og i snitt blir det en bursdagsfeiring i uken fram til sommerferien. Og det til tross for at vi slår sammen en og annen feiring. Sånn sett er det jo greit at man ikke står i fare for å få noen fritidsproblemer etter hvert som diverse andre aktiviteter er slutt for sesongen.

Blomsterranke fra Rice
Derfor er det like greit å bare hoppe i det og så smått begynne med forberedelsene for å minimere stresset. Jeg er nemlig ikke så grei å ha med å gjøre når jeg er stresset. Da kommer monstermamma fram som trollet i esken. På julaften for noen år siden fikk jeg en stressball, av min eldstesønn, som jeg kunne knipe på når stresshormonene var i fri flyt. På tide å hente den fram igjen kanskje?


Og så går det jo an å legge listen litt lavere, så det blir ingen hjemmesydde godteposer i år... Til og med blomstergirlanderen er ferdigkjøpt, men pompomene har veslesnuppa og jeg laget  - av billig silkepapir fra Søstrene Grene. De ser litt stiligere ut hos Martha Stewart. Vel, vel, litt av sjarmen er jo at man skal se at de er hjemmelaget, tenker jeg:-)


Ha en fin dag!
12 kommentarer:

 1. Høres ut som du har nok å henge fingra i framover ja. Høres også påfallende likt ut som her. Her er det et salig kaos fram til midten av juni, og alt skal jo da selvfølgelig skje på engang. Og stress det må man bare bli en monstermamma av har jeg funnet ut. Derfor så har jeg tenkt som deg at det er godt å være litt tidlig ute med gjøremålene og begynner derfor litt i god tid. :) (Så kanskje monstermamma aldri slipper til)

  Ønsker deg en flott uke.
  klem Jane

  SvarSlett
 2. Til lykke med alle forberedelser !
  En herlig holdning til det hele syns jeg du har ;)
  Og da blir det bra.
  Likte pynten :)

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. Det ser lovende ut med pynten i alle fall, og da går nok feiringene strykende også;) Jeg syns rosene er knallfine! Lykke til med alt du har å gjøre fremover;)

  SvarSlett
 4. Hehe, jeg kan levende forestille meg at du har det med å legge lista en smule høyt. :)
  Her satser jeg på fint vær og utebursdag for Eimund og vennene hans. Min måte å senke lista på.
  Ellen :)

  SvarSlett
 5. Lykke til! Blir sikkert vellykket og flott hver eneste en av bursdagene! :-)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Flotte blomsterrosetter! Godt du senker lista ørlite, de kan ikke få sydde godteriposer hvert år. Lykke til framover :)

  SvarSlett
 7. Kos deg med bursdagene, (også kan du jo ta frem stressballen...sånn i tilfelle..hi,hi )
  Klem Fredrikke :O)

  SvarSlett
 8. Jeg har også kjøpt silkepapir og har tenkt å prøve meg på pomponger.... Vet ikke helt om jeg kommer så langt! Utrolig flotte tekstilbilder lenger ned. Og underskjørt :)
  Og gratulerer med alle dagene som kommer utover!

  SvarSlett
 9. Heisann!!

  Jeg liker nå deg mye bedre enn Martha Stewart så da spiller det ingen rolle om ponpongene ikke ble like velskapte!

  Men blir det ikke hjemmesydde godteposer sier du? Gjestene kommer til å bli såååå skuffet! ;)

  Lykke til med stress(ball)mestring!

  Klem

  SvarSlett
 10. Lykke til med alle feiringene!

  SvarSlett
 11. Endelig fikk jeg pc i hus etter 3 uker uten , innbrudd er aldri gøy,men iallefall, endelig fikk jeg gått inn på bloggen min og sjekke, og lese andre blogger, og ikke minst innom din blogg. Din blogg er en blogg jeg blir i super humør av å lese , og i du gjør slik at jeg og vil være kreativ :o)
  JEG SYNES DU ER KJEMPEFLINK!!

  Lykke til med alle feiringene!

  Klem fra MIA

  SvarSlett
 12. Så flotte pomponger!
  Digger muffinsrosettene, utrolig dekorative :)
  Lykke til med feiringene!
  Klem fra Barbro

  SvarSlett