fredag 18. november 2011


I går var det kaldt og rimfrosten lå som snø på bakken. Det var nesten som man kom i julestemning. I dag da jeg skulle prøve å gjøre det litt julete utenfor til julemarkedet, var det regn og ruskevær og ingenting å komme i julestemning av. Mens regnet øste ned var det bare til å slenge fra seg noen grankvister og kongler hist og pist i full fart.
Lyktene har tydeligvis stått ute en regnværsdag før de, gjennomrustet som de er. Men det regner vi bare som litt sjarmerende patina:-)
Jeg så for meg at jeg skulle dandere så koselig med Norgesglass med lys på rekke og rad, men det ser det ut som været setter en effektiv stopper for. 


Da jeg så at det hadde regnet oppi Norgesglasset som står under tak, så skjønte jeg at det er vel tvilsomt om det blir et hav av lykter på søndag. Men julestemning skal det nok bli likevel:-)


10 kommentarer:

 1. Hei på deg,

  og takk for flotte bilder som inspirerte mye og fikk meg til å tenke på at jeg kanskje skulle gjort noe med terrassen til jul......veldig bra utetips, dette.

  Ønsker deg ellers en flott dag og helg, og lykke til med julemarkedet på søndag. :-)

  Klem fra Wenche/Livsgledestedet

  SvarSlett
 2. Ja det er skikkelig øs pøs vær idag.
  Det ser nå veldig koselig utenfor hos deg likevel:)
  Lykke til med marked!

  Klem Tove

  SvarSlett
 3. idag er det møkkavær! men man vet jo aldri på søndag!
  fint og koselig blir det nok uansett:)

  klem ellemell

  SvarSlett
 4. Blir sikkert veldig bra uten et hav av lykter også :-) Det pøsregner her også :-( I fjor hadde jeg julemarked hjemme forrige helg, og da kom det så mye snø at det gikk helt opp til rekkverket på verandaen.... Ikke snøfnugget her heller nå, såå får prøve å skape litt julestemning innendørs :-D Jeg skal også ha marked på søndagen, men jeg må bruke stua :-))

  Lykke til - klem Siv

  SvarSlett
 5. Syntes det var veldig koselig jeg :)

  SvarSlett
 6. Kjempefint. :)))
  Ha en strålende helg.
  Klem fra Mette.

  SvarSlett
 7. Så fint det ble.
  Været kan vi jo ikke gjøre noe med.
  Lykke til!!!

  SvarSlett
 8. Så fint det blir, gleder oss til å komme! Sikkert mange som kommer når det er regn fordi da er det jo ikke turvær men shoppingvær! Lykke til så snakkes vi. Klem, Elise Uhr

  SvarSlett
 9. Regn eller ikke regn - kos blir det nok uansett!!
  Masse lykke til med salget - det går nok unna som is en varm sommerdag, det var jo så masse lekkert!!

  KLEM!!

  SvarSlett