søndag 27. november 2011

Vågalt


Jeg hadde sett for meg en storstilt leteaksjon, men vi fant både adventstake og julepynt på første forsøk.
Konklusjonen etter å ha sett gjennom kassene på loftet, er imidlertid at mye av julepynten er utgått på dato, og jeg har mine tvil om at den noensinne kommer til å bli moderne igjen. Selv om ungene syntes at mye av det var grådig fint. Treåringen var spesielt begeistret for den store stoffkransen han fant og utbrøt jublende:
"Sjekk mamma, eg har funnet en julebadering!!" Og så trakk han den glad og fornøyd over hodet og konkluderte med at den skulle han ha med seg neste gang vi skulle i Badeland... Ja, ja, bare så lenge jeg slipper å ha den hengende på døren.


Jeg skulle ønske at jeg var en sånn type som tok fram akkurat den samme julepynten år etter år, og visste nøyaktig hvor den skulle stå. Jeg vet jo knapt hvilken stil jeg vil ha, selv om jeg alltid ender opp med rød/hvit jul. Jeg kunne tenke meg å være litt mer dristig,

men det mest dristige jeg klarte å komme opp med i fjor var chilli og plastikkorkideer som vinduspynt, og da snakker vi vågalt altså.

I år har jeg en drøm om en litt retroinspirert jul, og jammen har jeg ikke slått til med et par skikkelig retro julegrytekluter. Du snakker om å ta den helt ut:-)


Ja, her fins til og med innslag av rosa. Mer vågalt enn dette blir det neppe.

9 kommentarer:

 1. hehe, du får bytte ut den "baderingen" med noe som flyter, eller la han teste den i badekaret :)

  Pynt slik du har lyst til, jul blir det uansett :)

  SvarSlett
 2. Da er jeg litt som deg... Skulle ønske jeg visste hvor tingene skal stå år etter år.. Ikke bare for min egen del, men for disse stakkars barn og barnebarna som aldri vet hva som står hvor når de kommer innom enten det er hverdag eller jul :))
  Nå har vi bare bodd her i huset ett år, så det kan jo hende at ting kan få sin egen plass her etter hvert :))) Er jo lov å håpe !!

  Ser veldig koselig ut hos deg nå !!

  Klem Heidi

  SvarSlett
 3. Høres slitsomt ut, jeg er mer effektiv ved å putte det samme på samme plassen år etter år, he he. Kos deg med pyntinga du. :-)

  SvarSlett
 4. Blir spennende å følge med på pyntingen din :)
  Her er det mye som har sin faste plass, og noe nytt hvert år - gleder meg :))

  SvarSlett
 5. he-he! Liker stilen din, jeg.. Og vågalt ville vært å gå på i badeland i desember UTEN julebadering. DET skulle tatt seg ut!!

  SvarSlett
 6. Jeg kastet stoffkransen min ifjor. Da hadde den ligget ubrukt endel år.
  Måtte smile av badering-innslaget ditt.

  Jeg fikk altså rensket ut mye ubrukt/ubrukelig julepynt ifjor, men jeg skal se nøye igjennom i år også og kaste/gi til loppa det jeg aldri kommer til å bruke. Det kommer jo alltid noe nytt inn i huset til jul, så noe annet MÅ ut!

  SvarSlett
 7. :) Flotte grytekluter! Måtte le litt med meg sjøl her om kor vågal du hadde blitt :D Ha fin adventstid uansett stil!

  PS: Likte faktisk den nye stilen med masse farger..

  SvarSlett
 8. Jeg er av den typen som har nøyaktig den samme julepynten hvert år og som setter alt på nøyaktig samme sted. Nå har jeg mer enn nok, og her heller ikke sett noe som frister.

  SvarSlett
 9. FOR en kommentar på stoffkransen, må bare innrømme jeg lo lenge av den:)
  Så stilige retrogrytekluter, midt i blinken for meg:) Har faste plasser til julepynten, men innrømmer det lugger litt i år;) Må finne på noe vågalt og gææærnt jeg også:) Chili i vinduet er passe vågalt ja;)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett