tirsdag 1. november 2011

Skip o´hoi!

I hagen har vi en knaus. I forrige uke var denne knausen fullstendig overgrodd, men det var helt til nordlendingen gikk amok med motorsagen. Etter det så det ut som det reineste snaufjellet der oppe. Det var da nordlendingen fikk en god ide. Han ville bygge en sjørøverskute til ungene på toppen av berget.
Og nordlendingen er en handlingens mann. Garasjen ble tømt for overflødige materialer, og nordlendingen saget og snekret det han var god for, og ganske snart sto det ferdig et skip som går like godt til lands som til vanns:-) På toppen av berget er det dessuten god utsikt, slik at eventuelle fiender nede på gang- og sykkelstien raskt vil bli oppdaget.
En ekte sjørøverskute må naturligvis ha sjørøverflagg. Mor satte seg ved symaskinen og sydde et polkadottsjørøverflagg som høytidlig ble heist av Sara og David Pirat på den flotte og staselige kosteskaft flaggstangen.
David Pirat tar seg en sang mens han speider etter land og ukjente skatter. Ikke lenge etter er det land i sikte...
David pirat firer seg ned tauet i baugen for å kjenne fast grunn under føttene, og for å hente sin mor 


som måtte gå planken og hoppe i havet...16 kommentarer:

 1. Så festlig for ungene♥
  Moro moro!

  Så koselig du har pyntet på utsiden også!

  Ha en fin kveld,
  Klem Jatte♥:)

  SvarSlett
 2. Kjempe flott og heldige barn .....
  Ha en fin kveld

  Klem

  SvarSlett
 3. Ååå, så GØY!
  Flink han derre Nordlendingen altså;)
  Denne ble jo bare KUL!!
  Tipper alle ungene i gata kommer på piratbesøk nå;)

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Så genialt!
  Kan tenke det var stas for ungene :)

  Koselig inngangsparti også. Dere er flinke til å få det til :)

  Klem

  SvarSlett
 5. Kjempeflinke mann du har og for noen fantastiske barndomsminner barna deres kommer til å skape.

  SvarSlett
 6. Så herlig ღ og flink mann du har...
  Kan tenke meg at dette ble suksess
  ...nydelige høstplanter du har på
  trappa di ღ koselig... Klem fra Mette

  SvarSlett
 7. Ikke verst han Nordlendingen, når han bare får en lysende ide! De er god på de store tingene, disse mennene våre, så få vi ta oss av pusletingene!

  Ungene fikk en flott sjørøverskute da! Og minstemann blir nok en dreven kaptein, sånn at han er klar for å styre ut på de 7 hav, når han blir voksen! Det var kanskje ikke så lurt av ham å la deg gå på planken - hvem skal nå sørge for at det er mat i byssa, og varmt i ovnen?!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 8. Den blei skikkelig flott.
  Ellen :)

  SvarSlett
 9. Så gøy! Dette kommer ungene til å huske hele livet. Garantert. Og tipper endel voksne kommer til å leve ut litt rester av barndommen på den skuta. Og kanskje endel bloggere kikker seg rundt på tomta og ser om de også kan få snekret noe lignende. Det var jo en super idé.
  Ship O'hoi!

  SvarSlett
 10. Wow! For en kjempeidé, og flinke Nordlendingen! Som RoseSommer sa, dette er noe barna kommer til å huske, det blir nok mange gode barndomsminner der i fra. Håper vi kan få til noe slikt i hagen en gang, jeg foreslo det faktisk for mannen da vi var ute og gikk for et par dager siden. Går jo også an å se på Finn f.eks. om noen skal gi bort en gammel robåt el lign og ha i hagen. Bare fantastien setter grenser!

  SvarSlett
 11. For en utrolig lur ting å bruke ekstra matrealer til..

  SvarSlett
 12. Ser at Kaptein Sabeltann må passe seg nå:)
  Koselig ide:)
  Klem GItte

  SvarSlett
 13. For ei herlig skute - han er flink han nordlendingen din :-) Kan tenke meg ungene kommer til å tilbringe mange timer der :-D

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 14. Gøy at "planken" endte så bra da! Ikke like vakkert på film hehe. Artig du lite inslaget på GMN. Stas å inspirere dere. Håper TV2 også gjør det. Hadde vært kult å få til noe fast hos dem. Send dem gjerne en mail ;-) Signe

  SvarSlett
 15. Så heldige barna deres er som har fått sin helt egen sjørøverskute i hagen! :-) Er det noe eldstegutten her i huset kunne ønsket seg, så hadde det nok vært det! Han er pirat fra morgen til kveld (med noen innspill av løver innimellom), og vi må stadig vekk spille med på hans påfunn.

  SvarSlett