tirsdag 5. juli 2016

Hjemmesnekrete utemøbler


Nordlendingen liker godt å snekre litt, og det har etterhvert medført at det nå nesten er bare hjemmelagde møbler på terrassen. 

Denne sommeren trengte vi et par nye stoler til et bord på terrassen, og på et par kvelder hadde nordlendingen snekret noen nye. Litt lei av bare hvite møbler, så stolene ble beiset i samme farge som terrassen.


Et par uker tidligere laget han stativ til en sengekøye, inspirert av en fra Ikea, som vi hadde sett hos noen venner. Stativet ble også beiset i samme farge som terrassebordene. Selve hengekøyen er fra Jysk.Fin å se på, og deilig å ligge i. Det er kamp om denne på godværsdager:-)

I bakgrunnen skimtes en benk og et bord som nordlendingen laget for et par år siden.


Og rasteplassbordet vårt er også hjemmesnekret. Ettersom vi fjernet paviljongen i år, så trengte vi litt beskyttelse mot solen. Siden det er så slitsomt mye sol i Bergen... Dermed boret vi hull i bordet og plasserte parasollen der. Noe som medførte at jeg også måtte lage hull i duken da vi skulle ha utendørs bursdagsfest:-)


Nordlendingen synes det er gøy å slå seg løs med hammer, plank og spiker, og jeg synes det er gøy med noe som ikke alle andre har. 

Så da er det bare å vente på ny runde med sol og varme, så vi får brukt utemøblene:-)

5 kommentarer:

 1. schaut sehr gut aus...
  so kann man den SOMMER geniesen..

  wünsche noch einen schönen ABEND
  bis bald die BIRGIT aus TIROL

  SvarSlett
 2. Helt fantastisk! Flott å kunne lage noe akkurat som man vil ha det. Det ble veldig fint med grått, synes jeg. Ha en fin sommer på den lekre uteplassen deres.

  SvarSlett
 3. Wow,han er jammen en god hobbysnekker!
  For noen flotte møbler,kunne gjerne hatt dem alle sammen;)

  Satser på at solen snart dukker opp igjen!
  Klem Caroline

  SvarSlett
 4. Så flott uteplass. Ble skikkelig misunnelig jeg nå :-)

  https://blandingsdrops.wordpress.com/

  SvarSlett