torsdag 6. februar 2014

InvitasjonerJeg holder på å lage bursdagsinvitasjoner til minstemann sin bursdag. Jeg hadde ikke akkurat tenkt å gjøre det så veldig avansert, men når man først er i gang så baller det fort på seg. Og så synes jeg det er så gøy med disse collagene:-)


En Elsa Beskowbok som noen hadde skriblet og ødelagt litt ble ofret til det gode formålet. Jeg synes illustrasjonene i Elsa Beskowbøkene er helt nydelige, men jeg ville aldri ha drømt om å sette saksen i boken hvis det ikke var for at den var litt shabby fra før.


Her er invitasjon til en av jentene. I tillegg til utklipp fra boken har jeg brukt  tapet og glansbilder. Helt til slutt har jeg tegnet litt med en svart penn.


Jeg laget en gutteversjon også av en ridder jeg fant i boken. Jeg har brukt litt tapet her og og tegnet på noen detaljer helt til slutt.

9 kommentarer:

 1. Knallfine!!
  Disse skulle jo vært satt i glass og ramme :)
  Heldig bursdagsbarn som har så snill og kreativ mamma i allefall!!

  SvarSlett
 2. Wow! Disse ble jo kjempefine! Jeg hadde ihvertfall blitt glad for en sånn invitasjon. Og den hadde nok ikke blitt kastet med det første heller, heller mer hengt opp et sted hvor den kunne beskues av alle som kom! :)

  SvarSlett
 3. Så fine invitasjoner du har laget. Kreativt. De blir nok satt stor pris på, vil jeg tro. :) Har også den Beskow-boka. Flotte bøker fra henne.

  SvarSlett
 4. Du er jammen kreativ!!tenk så heldige dei er som får så fine kort:)

  SvarSlett
 5. Det var noe annet enn å få invitasjon pr. sms. Dette må være de lekreste invitasjonene jeg har sett :)

  SvarSlett
 6. wow, må være de flotteste invitasjonene jeg har sett :-)

  SvarSlett
 7. Så utrolig fine invitasjoner!! Dette er du knall god på!! :-)

  SvarSlett
 8. Herlighet for nokre forseggjorte og lekre invitasjoner!

  SvarSlett