torsdag 5. desember 2013

Forrige helg var det julebord hos oss, og den nydelige buketten Maluba laget til meg i forbindelse med julemarkedet ble oppbevart ute i den kalde gjestehytten en hel uke sånn at jeg kunne pynte med den til julebordet også:-)


Det har vært travle uker med julemarked, eksamenslesing og jobb, så da er det greit med så godt som strykefri duk å slenge på bordet når man skal arrangere julebord. Med litt kongler, barkestjerner, telysstjerner, hvite tulipaner og servietter, så ble det ikke så verst julete:-)



Nå ser det ut som om julen er ganske så grå hos oss, men den er nok ikke det. Det blir ikke jul uten rød julepynt mener eldstemann. For sånn har det liksom alltid vært, og man kødder da ikke med juletradisjonene...

Men det er imidlertid en del julepynt som jeg har "glemt" igjen på loftet:-) Hjelpe meg, det er mye rart man har spart på opp gjennom årene. Noe må man jo ta fram, selv om jeg har prøvd å gjemme vekk esken med den minst tiltalende julepynten. Det er jammen godt ungene ikke kommer seg opp på loftet alene. De hadde nok funnet mye som hadde falt i smak der...


Ha en fin kveld!





1 kommentar:

  1. Veldig vakkert pyntet, jeg synes du har klart å beholde god julestemning i huset ditt selv om det var mest grånyanser! Kjenner igjen det med at tradisjonene blir ekstra viktig i jula, selv om dorullnisser strengt tatt ikke er særlig fint... Håper det ble et koselig julebord og jeg ønsker deg en fin førjulsuke. Adventshilsen fra Serine! :)

    SvarSlett