lørdag 18. august 2012

På veggen


Det tok sin tid å få lerretsbildet opp på veggen, og jeg hadde et håp om at nordlendingen skulle forbarme seg over det. Etter å ha sparklet og malt over minst et dusin hull i veggen, så satt det langt inne å lage nye hull, men til slutt måtte jeg til pers. 


Og jammen klarte jeg ikke å henge bildet litt for høyt... Ja, ja, det blir vel en runde til med sparkel. Enn så lenge så får jeg sette noen høye ting i front for å kamuflere. Bortsett fra det, så er jeg fornøyd med mitt nye storformatsbilde. Så nå har jeg fått blod på tann, og lagt inn bestilling på flere lerretsbilder. Fram til 22. august får du nemlig 50 % avslag på foto på lerret hos VG Nett fotoalbum, så jeg bestilte likså godt tre stykker.


Minstemann elsker gravemaskiner, og jeg har lenge hatt planer om å få overført dette bildet til lerret, og kun et par år etter jeg tok bildet, så har jeg altså klart å gjøre det. Godt lillemann ennå synes det er stas med gravemaskiner:-) Bildet er bestilt i 90 x 40 format, noe jeg tror kommer til å bli stilig. Om vi har veggplass til det, gjenstår å se:-)
4 kommentarer:

 1. Det bildet med skogen ser jo utrolig proft ut. :) Lekkert at du har det i svart hvitt også. Kjempefint!

  SvarSlett
 2. Så fint det bilde er... :O)
  God lørdag til deg!

  SvarSlett
 3. Såå stilige bilder!

  Jeg tok et bilde av en rose i går, som jeg ble så fornøyd med :) Mulig det må få komme på lerret altså, når jeg ser hvor fint det blir!
  (bilde kan du se inne hos meg) :)

  God lørdag! KLEM

  SvarSlett
 4. Så KULE bilder!!
  Genialt med lerretsbilder altså:)
  Tipper minstemann blir meget fornøyd med gravemaskinbildet:)

  SvarSlett