søndag 29. mai 2011

Når detaljene teller...


Etter nærmerer tre uker uten å ha tatt i en malerkost, var det nesten så jeg begynte å få litt abstinenser. Det har liksom blitt en vane å svinge penselen. Regn, regn, og atter regn har satt en stopper for de store maleprosjektene ute, men det mangler ikke akkurat på ting som trenger seg et strøk maling inne heller.


Speilet på veggen over spisebordet har lenge vært fredet, og jeg har tenkt at enkelte ting må få være som de er. Men det var i forrige uke. Denne uken fikk jeg det for meg at det hadde vært grådig stilig med svart ramme på speilet. Sånn at det kunne matche gigantisk klokke på veggen ved siden av. 


En liter med svart bengalakk ble kjøpt inn. Etter utelukkende å ha malt med vannløst maling det siste året, hvor man trenger "ørten" strøk for å dekke, så var det virkelig en befrielse å få det fint med kun ett strøk bengalakk.


Tror ikke helt nordlendingen så den store forskjellen på malt og umalt speil, men det gjorde jeg - og det er jo tross alt det viktigste:-)


Ha en fin dag!


13 kommentarer:

 1. Speilet ble fint det, barbro, og nå står det mer i stil til klokka ja:) It's in the details:)
  Liker uteplassen deres, det rasteplassbordet er fint og praktisk:) Du styler når sola skinner en eller annen gang vettu:)

  klem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Fint å holde på når regndråpene faller. Du gjør det så fint. :))

  SvarSlett
 3. det ble jo bra! deilig med litt fornyelser av de gamle tingene også:)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Kjempe fin og jammen er du kreativ.....kjempe flink er du både med symaskin og maler kost
  Skulle ønske jeg hadde litt mer tålmodighet med malerkosten

  Ha en fin krestiv dag
  Klem til deg

  SvarSlett
 5. He he, det er det viktigste, ja, at du ser det. Utrolig at du får abstinenser av ikke å male. Jeg leier deg gjerne inn til kommende prosjekter hos oss.

  SvarSlett
 6. Så lekkert det ble med sort Bengalakk!
  Nå var det plutselig noen andres "fredede" rammer som ikke var riktig så "fredet" lenger, kjenner jeg:)
  Beate fra "det skapte grann"

  SvarSlett
 7. Pytt med nordlendinge, JEG ser i hvert fall stor forskjell!! De små detaljene teller (alltid) og speilet ditt ble kjempefint :)

  SvarSlett
 8. Sett sammen ble speilet fint med svart farge, enig med deg, og jeg er også nordlending. Takk for internettadressen. Min handymann syntes den så bra ut, så det kommer nok et slikt bord her eller på hytta.

  SvarSlett
 9. Kjempefin kontrast mot den hvite veggen!

  SvarSlett
 10. Det ble stilig, og artig å ta igjen fargen på klokka (som også er knallstilig) :-))

  Ha ei fin uke - klem Siv

  SvarSlett
 11. Imponert over din maleriver! Jeg har startet allerede nå for å motivere meg til å male soverommet på hytta når vi er tilbake i Norge igjen. Fortell meg hvordan du tenker rundt å gå i gang med maling, så kan det hende at jeg klarer å modellere deg. ;-)

  Alt godt fra Eirin

  SvarSlett