tirsdag 28. mai 2013

Utelivets glade dager og et lite hagetips

Det spirer og gror i hagen, og når solen skinner så er det bare å nyte utendørstilværelsen. Og det beste av alt, vi er fremdeles bare i mai:-)


Og skulle man synes at det ikke spirer fort nok, så er dette tipset (fått fra en hageglad venninne) slett ikke dumt. Sett en glasskuppel, osteklokke eller lignende over planten du ønsker skal spire litt raskere. Da får du et lite minidrivhus som får fortgang på sakene. (Jeg har sørget for at det lufteåpning nede så ikke hortensiaen kreperer.) Forhåpentligvis blomstrer hortensiaen før snøen faller denne gangen...


Epletreet med nydelige rosa blomster er i ferd med å springe ut, og selv om treet ikke er så stort ennå, så måtte jeg bare sneie av en liten grein. 


Under paviljongen, på rasteplassbordet, inntas nesten samtlige måltider disse dager. Utelivet er deilig - og lettvint:-)


Og jammen blomstrer det ikke under taket på lekehytten også:-)


En liten rhododendron har kommet på plass foran hytten og. Så nå står det to stykker der og venter på å blomstre. Det er så fint når den ene blomstringen avløser den andre:-)

Ha en fin dag!

4 kommentarer:

  1. Det er bare så nydelig hos dere ♥

    SvarSlett
  2. Deilige bilder- og godt hagetips! Nyt solen og utelivet fremover :)

    SvarSlett
  3. Ja hagelivet er godt når værgudene er på vår side. I dag har vi en deilig varm dag, dog med en god del skyer. Bare det ikke regner så er jeg superfornøyd og hvis får en bare finne på noe annet så lenge ;). Koselig uteplass dere har. Hilsen Merethe

    SvarSlett