torsdag 9. mai 2013

PaviljongEndelig skal paviljongen opp igjen. Den har jeg savnet. Fin å sitte under både på solrike dager - og litt mer regnfulle dager. Det er vel strengt tatt som regel mer av det siste her... 


Inne i paviljongen står rasteplassbordet som nordlendingen laget i forfjor. Som vanlig når nordlendingen lager noe, så er det solide saker, så å flytte bordet er litt som å flytte fjell, og dermed må ommøbleringsglade damer som meg gi tapt.. Men det er egentlig helt greit, bordet passer veldig godt inn der. Så får jeg heller flytte litt rundt på kabeltrommelen og andre småmøbler. Noe skal vi nok alltids finne og vi kan flytte på:-)

Ha en fin dag!

9 kommentarer:

 1. ååååå så koselig!!

  SvarSlett
 2. Så koselig :)
  Skjønner du gleder deg!
  Her hadde vi en SOMMERdag i går, men virker som det bare var en gjesteopptreden :)
  Grått og trist igjen i dag...

  Fin fridag til deg :)
  KLEM

  SvarSlett
 3. Det ser utrolig koselig ut i pavilijongen deres! Får skikkelig sommerfølelse - som varer lengre enn sommerdagene her i Bergen for tiden :) Får håpe at det ikke ble med glimtet vi fikk i går...

  SvarSlett
 4. Elsker denne plassen din som du pynter så fint !!
  Håper sommerværet kommer til oss snart så dere kan nyte
  mange herlige dager her :)

  Fin Himmelsprett til deg
  Klem Heidi

  SvarSlett
 5. Så nydelig den plassen din og så får me håpe på masse fine dager framover:)
  Fine fridag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 6. Så nydelig dere har fått det ute! :) Inspirerende å se! Jeg holder på å male hagemøblene mine nå! :D Det blir både hvitt og fargerikt! Artig å se hvilke farger du har brukt - veldig flott sammensatt :)

  Klem fra Lite hi

  SvarSlett
 7. kjempekoselig og iår må vi virkelig ha en paviljong. den forrige vi hadde ble ødelagt under en av de herlige tidlige høststormene, og den var dypt savnet ifjor.

  SvarSlett
 8. Koselig og vårleg på terassen din. Er nok desverre mest regndager her i vest, men godt at vi har muligheter til å nyte dagen ute til tross for manglende sol då. Vi brukar utestova vår veldig mykje, heile året.

  Ei strålande, flott helg ønsker eg deg og dine, klem.

  SvarSlett
 9. SÅ koselig :D Kjempefint det bordet mannen har laget..!


  Gleder meg til å få i stand uteområdet vårt også, skal bygge tak over terrassen og plane ut i hagen, blir nok braaa til slutt - men mye jobb ;)

  Ønsker deg en herlig helg,
  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett