søndag 5. mai 2013

Tapetfornyelse


Små tapetprosjekter er gøy! Et par hylleskuffer og to blyantholdere har fått seg en makeover med tapet. På hyllen over har jeg laget en collage med diverse interiør og tapet til inspirasjon.Nordlendingen er fremdeles motstander av å la meg tapetsere hele vegger, så inntil videre får jeg nøye meg med småprosjekter:-)


Ha en fin kveld!

(Dette innlegget er også et bidrag til NIB utfordringen tapetinspirasjon).

5 kommentarer:

 1. Åh, for et vakkert bidrag! :D Utrolig KUL elefant!! :) Og så er jeg veldig glad i figgjo muggen din! :) Har lik selv også, bare grønn. <3 Den er såå sjarmeredne!!

  Ha en fin dag!
  Klem fra Lite hi

  SvarSlett
 2. Så utrolig kjedelig å ikke komme seg avgårde i konfirmasjon da :-( I forhold til brukte ting og gjenbruk, må jo du komme LANGT ;-)

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 3. Hei på deg :) ja i år er våren sein og hos dere pleier våren å ligge en del foran oss har jeg lagt merke til. Men det er jo seint her også. Nå må det jo snu for godt snart. Er vist meldt kaldere og regn her om noen dager, men i dag skinner sola så det blir vel en hagedag i dag også tenker jeg :) Fine bilder du bidrar med. ARtig med lilla elefant. Jeg har en slik mørk brun ett eller annet sted godt nedpakket tror jeg ;) kanskje et malingstrøk hadde gjort susen? :) Ønsker deg en knakende fin uke. Klemmer Merethe

  SvarSlett
 4. Åååå, så nydelig kontorplass!!
  Deilige farger hos deg, som alltid!
  Klem fra Julie

  SvarSlett
 5. Så koselige prosjekter du har jobbet med! :) Kjempefint!

  Smil og klem fra Lite hi

  SvarSlett