torsdag 29. september 2011

Ti på topp


Barbros lille atelier har visstnok havnet på bloggtopplisten for håndarbeids- og håndverksblogger. Riktignok helt nederst på ti på topp listen, men morsomt likevel. Spesielt siden dette ikke er en rendyrket håndarbeidsblogg, og siden jeg ikke nødvendigvis alltid skriver så veldig seriøst. For de andre ti på topp bloggedamene er sånne ordentlig seriøse håndarbeidsdamer som kan strikke selbumønster i blinde, og lekende lett syr i en usynlig glidelås. Sikkert i blinde det og. 

Jeg synes jo fremdrift er ganske vesentlig når jeg holder på, og er ikke spesielt glad i å lage ting som tar for lang tid eller som krever stor nøyaktighet. Derfor er tekstilbilder helt perfekt for meg. Her kan alle skjeve sømmer gå inn under definisjonen kunstnerisk frihet nemlig. Og er det noe jeg benytter meg mye av når jeg holder på, så er det kunstnerisk frihet. Da har man liksom dekning for det meste.


Nå skal man forresten ta alle bloggrankinger med en stor klype salt, for det er mange flotte blogger som aldri havner på noen lister, men uansett er det en hyggelig overraskelse som gir inspirasjon til nye prosjekter.

Nydelig lappeteppe, laget av seriøs håndarbeidsdame. Legg merke til hvor perfekt alle sømmene treffer over hverandre - ihvertfall så lenge man ikke zoomer inn på bildet...

Ha en fortsatt fin kveld!18 kommentarer:

 1. Så fine tekstilbilder. Jeg liker så godt disse rosatingene og gratulerer med ti på toppen. :))

  SvarSlett
 2. Da må jeg få lov å gratulere deg med plass på denne blogglisten. Du er jo kjempeflink, får mye inspirasjon hos deg. Jeg bryr meg ikke om å kunne sy i, klarer meg godt uten. Gjør så godt jeg kan med rette sømmer, selv om ikke alt er bloggbart. Stå på, og jeg dilter etter.
  Ha en fin helg, hilsen Mymlen

  SvarSlett
 3. Neimen, så hyggelig da! Og i tillegg fullt fortjent.

  SvarSlett
 4. Gratulerer med rankingen, du lager mye fint! Og at du ikke skriver så superseriøst, er bare bra ;)

  SvarSlett
 5. Det er deg vel unt!
  Eg og jenta satt i sta og såg på puter, vimpler og hjerter her hos deg.
  Ho ønskjer seg vimpler i lillafarger. Kanskje syr eg sjølv..., men eg hinter eigentleg etter om du tek imot bestilling på dette? ;)

  SvarSlett
 6. Så kult! Grattis!
  Men jeg må si, med all respekt for alle veldig seriøse håndarbeidsdamer der ute som jeg tar av meg hatten for, at hvis du hadde vært dønn seriøs så hadde det jo ikke vært noe moro - det sier seg jo selv: )
  Misforstå meg rett: ) Alt du lager er på høyden med det sånne superseriøse damer lager, men dine skråblikk på hverdagslige ting og sytøy, ja DET er jo DET som er så supert!!
  KLEM!

  SvarSlett
 7. Gratulerer. Kjempe flotte tekstil bilder,:-) lykke til videre....

  SvarSlett
 8. Hehe - det er jo morro da! Hurra for de seriøse og ikke fult så seriøse sydamene :)

  SvarSlett
 9. Gratulerer!
  Seriøst eller ikke - du er flink med symaskina, og det gir sikkert ekstra "giv" å komme på en sånn liste.
  Ha en fin helg :)

  SvarSlett
 10. Så gøy!
  Og vel fortjent, du er knallflink og veeeldig kreativ;))
  Elsker bloggen din ♥

  HAve a nice day!

  Klem Line

  SvarSlett
 11. Gratulerer :) forstår godt hvorfor du er på den listen. Og det at du skriver så humoristisk er topp.

  SvarSlett
 12. Så gøy og kjempefortjent;-D
  Klem fra Grete

  SvarSlett
 13. Så gøy Barbro!
  Gratulerer så masse:)

  SvarSlett
 14. Du er utrolig flink og fortjener absolutt en topp-10-plassering. De som er så uhorvelig flinke og lager ting vi andre ikke en gang kan inspireres av, er ikke noe morsomt i det hele tatt :) Du skriver i tillegg utrolig godt og morsomt, og det er vel så viktig når man leser blogger!

  SvarSlett
 15. Heia!
  Gratulerer til deg:)Du har jo ein kjempefin blogg og er såå flink, morsomt synes jeg:)

  God helg.

  SvarSlett
 16. Du har jo havnet på den lukrative plassen som virkelig er ti på topp. Nummer ti fra toppen, liksom.. Jeg ser du er i godt selskap også. Og det er nok ikke alle som er så forskjellig fra deg. ;-)

  God helg!

  SvarSlett
 17. Heia.
  Så koselig at du er på den lista,
  spesielt siden du virker å ha beina godt plantet på jorda, og hodet og hjertet fullt av kunstneriske friheter:)
  Beate

  SvarSlett