mandag 19. september 2011

Forbedret utgave

Under en skapopprydding i dag fant jeg et skjørt som jeg hadde begynt på til veslesnuppa, men som hun slett ikke syntes noe om. Derfor forsvant litt av motivasjonen til å gjøre det ferdig, og det ble altså slengt inn i et skap.


Da jeg fant det igjen fikk jeg ny giv og var fast bestemt på å gjøre skjørtet likandes selv for små klesmonstre. Jeg fant fram søte blonder og bånd som jeg sydde på, i tillegg til en aldri så liten sløyfe øverst. Og jammen syntes ikke veslesnuppa at skjørtet var kjempefint.
Jeg fikk imidlertid ikke lov til å knipse bilder av henne med skjørtet på, men hun kunne til nød holde det opp foran kameraet... Alltid stas med samarbeidsvillige barn:-)

(mønster til skjørt fra Barn igjen)

11 kommentarer:

 1. Så flott det ble....små veslesnupper forandrer ofte mening....og godt er det..
  Fine farger

  Ha en fin ukestart
  Klem

  SvarSlett
 2. Slike små jenter veit kva dei vil!
  Bra at ho var fornøgd no. Det er så kjedeleg å lage noko eller kjøpe noko, og så vert det ikkje brukt ;)

  SvarSlett
 3. Tenk om jeg hadde hatt sånt skjørt da jeg var barn! Kikket på et bilde av meg selv idag, tatt da jeg var 4. Jeg husker det fæle skjørtet JEG hadde. Rutete seleskjørt, alt for kort, og med ekle, hvite strømpebuksene.

  SvarSlett
 4. Skjørtet ble kjempefint, klart den bestemte damen bestemte seg for å like det likevel.

  SvarSlett
 5. Herlig skjørt, har sydd noen selv etter mønster fra boka Barn igjen... Fulltreffer hos liten og stor, og masse variasjonsmuligheter.

  Fin tirsdag til deg, klem.

  SvarSlett
 6. Jeg har den boka, så jeg tror det snart er på tide å prøve å sy et slikt skjørt til mine barnebarn:DDDD Har tre jente-barnebarn, så det hadde vært greit å få prøvd å sy , for disse skjørte er jo så fine:DDD klemz Grethe

  SvarSlett
 7. Så fint skjørt! Jeg skjønner godt tulla di ombestemte seg - selv om den første utgaven også hadde blitt nydelig! Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 8. Så nydelige skjørt. Moro med så masse flott detaljer . Den som bare hadde vært liten igjen sier nå jeg bare :D

  SvarSlett
 9. Hei Barbro:)Den headeren er ny for meg...helt andre farger enn du hadde tidligere, fin denne også:) Det skjørtet til din samarbeidsvillige datter er bare helt rååååfint, skal se om jeg kan sy et slikt ett til barnebarnet mitt jeg:)
  Ble travelt allikevel i Bergen denne gangen, hadde avtalt lunsj med En støvel og en sko før du kommenterte til meg:) Men neste gang jeg er i Bergen må vi møtes, hadde vært så trivelig det:)

  Ha en fin dag, klem fra Trine:)

  SvarSlett
 10. Så bra hun hadde glemt at hun ikke likte det! Noen ganger er dårlig hukommelse en velsignelse! Det ble virkelig kjempekult!

  Catje

  SvarSlett
 11. Det var KJEMPEFINT! Noe slikt hadde jeg gladelig betalt for i butikken for å si det slik. Veslesnuppa er jo nødt til å være den kuleste jenta i gata med ei så dyktig mamma :)

  SvarSlett