tirsdag 20. september 2011


Til helgen braker det løs med Bolig- og interiørmesse i Grieghallen i Bergen. Og gjett om jeg gleder meg! Endelig en boligmesse uten skyhøy boblebad- og steamdusjfaktor (jeg tror badekarforhandlere må være blant de mest ivrige når det gjelder deltagelse på boligmesser...). 


Dette blir en messe med mange spennende nyheter på interiørfronten, i tillegg til at det blir en sosial happening for oss bloggedamer. Ja, for ikke å snakke om at mor får fri fra mann og barn en HEL lørdag:-)


Jeg har faktisk ingen planer om å gå berserk med bankkortet, selv om det nok blir en messesuvenir eller tre med hjem. Det jeg håper mest på er å få litt inspirasjon til å få ferdigstilt et prosjekt eller to her hjemme. 


For bare sånn for moro skyld, begynte jeg å rive av tapeten på barnerommet. Det var nemlig en liten flenge som jeg bare måtte pille på. Det var grådig gøy å rive av tapeten, men den siste flikkingen er liksom ikke så stas, så plutselig stoppet hele greien opp, og nå ser det ikke spesielt trivelig ut der inne.
Jeg satser på at etter en hel lørdag på Bolig- og interiørmessen, så jeg er full av pågangsmot igjen.

Kjenner jeg meg selv rett så har jeg vel sånn omtrent en million ideer når jeg kommer hjem igjen. Stakkars nordlendingen. Det kan bli en travel høst...


7 kommentarer:

 1. Så herlig med messe, Barbro:) Skulle gjerne vært der jeg også, har nemlig en del ikke ferdigstilte prosjekt her også:)
  Artig for jenta di med kjendisparty, de fleste liker jo høy glamfaktor i den alderen:)

  Ha en fin dag:)

  Klem Trine:)

  SvarSlett
 2. Dere er så heldig som får med dere messen, jeg er sååå misunnelig!!

  Men vi skal på kjærestetur sammen med Camilla og mannen til Stockholm i helgen, så jeg kan vel egentlig ikke klage. Men typisk at alt skal skje samme helg.

  Ja, det var nok Divaen som syklet forbi deg i går, sammen med pappaen.

  Og ja, vi må finne en kveld som passer. Jeg har endelig kjøpt meg speilreflekskamera, så i neste uke blir det fotokurs på meg. Gleder meg masse!

  Ha en finfin dag!

  Klem

  SvarSlett
 3. Du har også lagt merke til boblebadforhandlerne, ja. Og massasjestolene :) Deilig å slippe det, tenker jeg! Jeg har hodet så fullt av prosjekter nå, at jeg sprekker snart. Håper jeg får satt noen av dem ut i livet. Var på Stoff og Stil i går og skal slå til med ullfilt-kjole til meg selv! HJELP! :)

  SvarSlett
 4. Jeg har jo vært nettløs en stund, så nå har jeg bladd meg gjennom mange av blogge-innleggene jeg har gått glipp av, og må si du har vært produktiv i det siste! Imponert! Kos deg på messe i helga!

  SvarSlett
 5. Det hores veldig artig ut! Kos deg og vi gleder oss til a se resultatene av all inspirasjonen du far!

  SvarSlett
 6. Åh, heldige du. Skulle gjerne hatt litt fri fra mann og barn og gått på messe jeg også, men det får bli en annen gang...
  KLæmmer Susanne

  SvarSlett