søndag 25. september 2011

Bilder lånt fra Bohus
Interiør- og boligmessen i Grieghallen er over, og lommeboken er, utrolig nok, like full (*jeg gjør oppmerksom på at full er et relativt begrep i denne sammenhengen*...) Det skyldes ikke at det ikke bugnet med fine saker, men det bugnet såpass med folk og, at for oss klaustrofobiske, så ble kombinasjonen messe-under-jorden-i-garasjeanlegg og et vanvittig folkemylder litt i meste laget. Noe som medførte en svært dempet kjøpelyst. Aldri så galt at det ikke er godt for noe liksom. 

Til tross for hjertebank og fri flyt av adrenalin, så fikk jeg med meg at den nye kolleksjonen til Halvor Bakke, Signature Collection, var grådig stilig. Spesielt det avlange spisebordet. Som - ifølge nordlendingen- ser ut som et pinglete terrassebord. Akk, ja, han om det. Jeg synes forresten benken som hører til var knallfin den og, men til og med jeg skjønner at å sitte på en benk gjennom et helt middagsselskap ikke akkurat er noe man trakter etter. Jeg har sittet på en benk gjennom en hel konfirmasjon en gang, og det var en selsom opplevelse. Så benk kan selvsagt være kjekt å ha hvis man har gjester som har en tendens til å aldri ville gå hjem. 


Etter å ha vært på interiørmesse og sett masse lekkert og stilig design, så er det en liten nedtur å komme hjem til sin egen ikke fullt så trendy stue, så jeg trenger nok noen dager på å akklimatisere meg igjen. Men først skal jeg innom Bohus sine sider og kikke litt på Signature Collection en gang til. I tilfelle jeg får overtalt nordlendingen.

8 kommentarer:

 1. er de to siste bilder fra ditt hjem? jeg synes det ser koselig ut. ovnen er bare så kul !

  SvarSlett
 2. Så hyggelig å treffe deg også! En fantastisk gjeng ute igår! Håper det ikke er lenge til neste gang!

  Så fine ting du lager. Må nok innom deg imorgen for å titte nærmere!

  Klem Tove

  SvarSlett
 3. Benk er fin å se på, benk er IKKE godt å sitte på. ☺

  SvarSlett
 4. Godt det ikke bare er meg som får litt hetta når det blir mye folk og stamping og pressing. :) Godt for lommeboka også kanskje ? ;)

  SvarSlett
 5. Kjenner følelsen jeg også, blir helt tappa jeg i store folkemengder også i tillegg i kjeller da:) Det er som du sier, aldri så galt at det ikke er godt for noe:) Er tilbøyelig til å være enig med nordlendingen angående det bordet, det ser ut som et vaklevorent terassebord;)
  Stua deres er da fiiiin, Barbro, du viser noen bilder med lite stæsj, tatt det bort eller?

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 6. takk for en koselig lørdag, Barbro! Alltid koselig å prate med deg! Messen var flott, og JA - enormt mye folk!!

  Ha en superfin uke!

  Klem J.

  SvarSlett
 7. Hei!! Veldig koselig å hilse på deg. Etterhvert som folkemassene strømmet inn, så jeg mindre og mindre til bloggjentene fra frokosten - også deg. Messa var flott med mange fine stands, men jeg mistet litt fokus i folkehavet og kjøpte bare noen ting til Linus. Det ble ikke tatt noe bilder heller, gitt!! : )

  KLEM!

  SvarSlett
 8. Synes dere har det veldig fint jeg. Det er den personlige stilen som er finest !

  Selv takk for en veldig kjekk lørdag :)

  Klem :)

  SvarSlett