mandag 26. september 2011

Skynde seg langsomt


Du vet det er litt blåmandag når du har store planer om å sy masse, men alt du har klart å sy i løpet av både morgenenen og formiddagen er en mislykket pengepung. Som ble sydd fordi veslesnuppa skal i bursdag i dag, og det har høljet sånn ned at jeg ikke gadd å gå ut for å kjøpe en gave. Derfor ble løsningen pengegave som skulle pent plasseres oppi en snerten pengepung. Som skulle lages i full fart, før jeg begynte på alle de andre prosjektene. Ja, for hvor lang tid kan det egentlig ta å sy sammen to små stoffbiter og en glidelås?? Ganske nøyaktig fem timer faktisk.

Når man først har begynt å knekke nåler og ødelegge glidelåser, så er det liksom ingen grunn til å stoppe...  Men etter fem timer med nåleknekking, glidelåsødelegging og sy-i-foret-feil-vei, så skinner hvertfall solen. Så da får jeg vel skynde meg ut å kjøpe en gave:-)


17 kommentarer:

 1. hei.
  huff da, men du får det nok til å fin blir den å,
  ingen ser at du strevet i 5 timer,
  ha en fin fortsettelse på dagen din.
  klem

  SvarSlett
 2. Hehe...du kan få sagt det!! Men solen skinner og pengepungen ble fin - om glidelåsen funker, ja det vet jeg ikke - men gaven du kjøper skal kanskje ikke nedi den likevel?!

  Ha en fortsatt fin ettermiddag! KLEM!

  SvarSlett
 3. Prøver igjen å legge til en kommentar hos deg.. Av en merkelig grunn har jeg alltid problemer med å få postet kommentar på bloggen din ! Derfor jeg er dårlig til å kommentere hos deg fortiden !
  Synes pengepungen ble kjempefin jeg ! Av og til tar jo ting bare tid !
  Ha en fin ettermiddag ! Klem fra Anne

  SvarSlett
 4. Hmmm... det ble en ganske dyr pung dersom du tar i betraktning hva du ellers kunne gjort (og tjent penger pa) i de 5 timene... Men sann er det noen ganger. Haper mottageren setter pris pa den! ;-)

  SvarSlett
 5. Huff, huff! Ikke greit når alt går på tverke. Men det var da godt at det ble gave til slutt:-)
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 6. Haha, noen ganger skal ting liksom ikke gå!!
  Jeg har brukt mine 5 timer på en Tilda-nisse i størrelse XXL!! Og jeg har knotet MAX med jakken, den endte til slutt bak frem med sømmene på rettsiden, hahaha;))
  Jaja, sjarmerende ble han i allefall, hihi;)

  Så søt den lille pungen med Bambi på da, jeg kjenner at jeg elsker Bambie ♥

  Ha en finfin kveld!

  Klem line

  SvarSlett
 7. Hihi! Slik er det kvar gong eg set meg attmed symaskina. Nåler knekk, og undertråden eller andre tråder går i ball ...;)
  Om det ikkje skjer kvar gong, så skjer det jaffal ofte ;)

  SvarSlett
 8. Var i grunnen greit å høyre at flinke sydamer har det slik også !!

  SvarSlett
 9. Ja, ja sånn er det noen ganger, Barbro:) Pungen er jo søt og fin på bildet da:)
  Klem Trine:)

  SvarSlett
 10. Noen ganger vil det seg rett og slett ikke, og da er det litt lett å miste motet :-/ men kjenner jeg deg rett, så er du vel i full gang igjen ganske snart :-)

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 11. Uff ja slik er det av og til ,alt går på tverke! Men du får det nok til igjen, har jo sett at du er venn med symaskina:))

  SvarSlett
 12. uff da - jeg skal putte noen glidelåser i en konvolutt å sende stakkars deg .... Jeg har fått tak i så altfor mange... Send meg adr på epost (veierland@online.no), og skriv gjerne hvilke lengder du bruker mest
  klem

  SvarSlett
 13. Hei!

  Så mye fint du syr! Jeg kjenner til det å gjøre ting i en fei, også tar det mange timer istedet.. Ting går ikke alltid som planlagt..

  Var veldig hyggelig på lørdag, selv om vi kom noe sent..

  Legger meg til som følger :)

  Hilsen bondekåna

  SvarSlett
 14. Ja,ja, noen mislykkede prosjekter har vi alle.
  Det er sånn man blir god, lærer av sine feil(uff , nå var jeg veeeldig lærer) Jeg gir meg over, så mye flott du har sydd av "mine" stoffer.
  Du er flink til å få det til!
  Klem!

  SvarSlett
 15. Heisan..

  Jeg kjenner godt den følelsen! Det blir noen prøve og feile prosjekter på mitt syrom også gitt. Det var synd med den pungen, det var et nydelig stoff. Men hjertene dine er jo bare kjempesøte da... klem fra meg

  SvarSlett
 16. He he, slik er det av og til.
  Ha en fin tirsdag iallefall
  tine :)

  SvarSlett