torsdag 8. september 2011

Fra harry til kult


Det er ikke mange årene siden jeg syntes lappetepper var skikkelig harry, og noe som passet best for Husflidsdamene og Sanitetskvinnene. Men det er lov å skifte mening, og lappeteppene som jeg en gang syntes var skikkelig tråkige saker, er nå altså blitt supertrendy og kult. Ja, lappeting generelt er bare såå stilig, og her i huset fins både lappeteppegardin, stol med lappetrekk, lappeposer og lappeduker. Lappeteppene har glimret med sitt fravær, ettersom de har blitt gitt vekk etterhvert som de har blitt produsert.


Derfor ønsket jeg meg veldig mitt eget lappeteppe. Et teppe til å ha i sofaen og som jeg kan krype under når jeg ser favorittprogrammene på tv. Jeg ville ha et lappeteppe i mange forskjellige farger og stoffer. Og det har jeg altså fått nå. Siste hånd på verket ble lagt i dag morges, så nå er jeg klar til å slenge meg oppå puteberget i sofaen med et mykt og deilig teppe over meg og se på Idol. Så er det jo bare til å krype godt under og gjemme seg hvis det skulle komme noen skikkelig flaue opptredener:-)

Foret med tykk vatt, så det er deilig og varmt, og mitt - bare mitt:-)

17 kommentarer:

 1. så fint det blei - fine stoff og friske farger.... Må innrømme jeg sverger til ulllappeteppe, jeg da. Har ikke turt å prøve meg på å sy et enda ...
  Ha en fin, fin torsdag

  SvarSlett
 2. Nydelig teppe! Jeg må innrømme at jeg aldri har syntes lappetepper har vært harry! Jeg har bare vært voldsomt imponert av de flinke damene som syr. Og misunnelig for at jeg ikke er like flink!

  SvarSlett
 3. Nydelig teppe i veldig fine farger. Jeg ønsker meg også et slikt og håper jeg får tid til å sy meg et i løpet av høsten.

  SvarSlett
 4. God grunn til å være "egen", fine farger! - og en god idè for oss som er litt stoff-fikserte: hele utvalget av "de aller fineste" rett i fanget.
  Beate

  SvarSlett
 5. Hihi! Trur iallefall du treng teppet til flaue opplevingar når det gjeld Idol! Der er flaue situasjonar i rikt monn.

  SvarSlett
 6. Kjempe fint teppe, du får kose deg i sofa`n med ditt eget teppe :O)

  Klem Fredrikke

  SvarSlett
 7. veldig fint teppe. Jeg har hatt lyst til å lage noe lignende lenge men har ikke kommet meg igang. Snart.!!! Ha en flott torsdag

  SvarSlett
 8. Kjempe fint og fargerikt... Ha en fin helg:-)

  SvarSlett
 9. Du er så flink atte!!! Skjønner ikke at du har tålmodighet til slike prosjekter.

  Jeg gleder meg til å studere det litt nærmere, er litt spent på å sjekke ut dette med vattet som er inni.. Så ja, jeg kommer gjerne bort på besøk en kveld. Snakket med Birte Jordal for ikke å lenge siden og hun lurte på om jeg hadde kontakt med deg. Det sa jeg at jeg hadde og da lurte hun på om vi ikke skulle samles en kveld sammen med f.eks Camilla.
  Men det kan vi jo snakkes om en dag..

  Ha en fin kveld og helg! Klem

  SvarSlett
 10. Fantastisk teppe da!! Herlig farge- og mønstermiks; skikkelig gladteppe :-) Og egenprodusert?!! Wow :)

  Fredag i morgen - herlig! Nyt helga; kanskje under det fine teppet ditt?!

  :-)

  SvarSlett
 11. Er det ikke rart hvordan smaken forandrer seg :-)Teppet DITT ble skikkelig fint da :-))

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 12. Lappetepper er fint. Men ditt var jo bare superfantastiskfint!
  Hvor finner du alle de fine stoffene egentlig?

  Fin fredag! (er jo straks midnatt nå, så..;)

  SvarSlett
 13. Så deilig da! Det så virkelig ikke feil ut med alle de flotte fargene og en god sofakrok å krype ned i. Kos deg med ditt, og bare ditt, flotte teppe! Og jeg er så enig med deg i at det slett ikke finnes noe harry ved det :)

  SvarSlett
 14. Veldig koselig:)) Godt vi kan skifte smak innimellom - det må være lov:))
  Klem

  SvarSlett
 15. Sa deilig det sa ut. Tror nok du kommer til a fa 'besok' av den ovrige delen av klanen din nar du sitter under DITT teppe ;-)

  SvarSlett