tirsdag 19. juli 2011

Litt nytt til kjøkkenet

Jeg trengte noen nye kjøkkenhåndkler, og hadde lyst på noen som var litt fine. Etter å ha leitet litt gjennom stoffsamlingen min, fant jeg igjen et hvitt og lilla sengetøystoff som var så godt som nytt. Jeg klippet et par rektangler, faldet inn sidene, og satte i en hempe, og i en fei var den slunkne kjøkkenhåndklebeholdningen blitt litt større.


Ting har jo gjerne en tendens til å balle litt på seg her i huset, så da jeg var ferdig med kjøkkenhåndklene, så måtte jeg jo henge opp de nye krokene også,


sånn at kjøkkenhåndklene kunne henge framme både til pynt og til nytte. Og jammen fant jeg ikke grytekluter som passet til og i den ene kjøkkenskuffen:-)


Ja, og så måtte jeg jo sy et par grytekluter som kunne matche kjøkkenhåndklene, sånn for sikkerhets skyld. Men de ligger forsatt på bordet og venter på en bit med vatt eller tre, siden mor har en tendens til å brenne seg på fingrene.

Tusen takk til alle som kom med gode tips til hvor man kunne finne mønster til 50 - talls kjole! Dere er bare såå snille!


8 kommentarer:

 1. Så fint det ble med lilla kjøkkenhåndkle. :) Smart å lage slike selv,da kan man få i akkurat det stoffet man vil.

  SvarSlett
 2. Så fint kjøkkenhåndkleet ble - matcha resten kan man si :-) Har du malt knaggene dine selv, eller har du virkelig funnet noe som passer så godt til deg ;-)

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 3. så fint! jeg elsker lilla! det er så mange fine nyanser av den fargen:) ikke dumt å bruke senge tøy som du kan sy om:)

  Ha en super kveld!!

  SvarSlett
 4. Kjempelekkert! Det var et et kjempefint mønster:) Lilla er jo bare så sommer:)
  Klem Gitte

  SvarSlett
 5. Du er nesten som pulverheksa altså; det er liksom bare vips, så har du sydd kjoler og grytekluter og kjøkkenhåndklær og jeg vet ikke hva :)
  Herlige farger!
  Nyt kvelden!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 6. Så skjønn, jeg holder på å prøve å strikke noen kjøkkenhånkler, men det tar litt for mye tid...Linn

  SvarSlett
 7. vakre lilla farger. koselig stemmning : )

  SvarSlett