tirsdag 12. juli 2011

Er det sommer, så er det sommer


Jeg husker godt den sommeren for noen år siden da nordlendingen hadde bestemt seg for å gå i shorts hele den tre uker lange Norgesferien. Jeg lo godt da vi rullet av fergen nordpå og temperaturmåleren viste åtte grader. Nordlendingen holdt imidlertid stand, og trosset vær og vind, og gjennomførte hele ferien iført shorts. Men leggene var - om mulig - enda blekere da vi vendte nesen hjemover....


Om noen uker går turen på ny nordover, og vi krysser fingrene for sol og varme. Shorts og badetøy skal selvfølgelig være med (i tillegg til boblejakker og luer...), og mor har gått optimistisk til verks og begynt å sy flere shortser til lillemann, som her poserer skøyeraktig i sin nye hjemmesydde stripeshorts. 


Dessuten så er det jo så greit med shorts til disse søte små, for de kan jo tross alt ha strømpebukse under shortsen om det blir litt kjølig. Dermed er det duket for nok en shortsferie:-)


7 kommentarer:

 1. sånn skal det være! Er det sommer så er det sommer... jeg har krøpet til korset i dag og tatt på meg langbukse, dog en tynn en, for første gang i ferien... og vi er jo et stykke nordover da, nærmere bestemt Borgenfjorden, Sparbu hvis du har hørt om det ;) (nordtrøndelag...)

  SvarSlett
 2. hehe morsom historie! men ja noen ganger ønsker man så sterkt sommer og sol at man bare vil gå i sommerklærne. husker ett år min søster solte seg med vintersko og bikini hehe solen var der men ikke temraturen hehe ha en god tur nordover:)

  SvarSlett
 3. Jeg er litt sånn som kler meg etter kalenderen... Og når du bor på sunnmøre er det i grunn bare dumt... 12 grader, tåke og regn passer dårlig med sandaler og skjørt. MEN er det sommer så er det sommer!! BASTA

  SvarSlett
 4. Når skal det bli sommer da? Begynner å bli lei Yr og langtidsvarselet deres...

  SvarSlett
 5. Herlige bilder av en shortskledd ung herremann :-) Syns jeg ser for meg nordlendingen i shorts hele sommeren - han er vel kanskje vant med tempraturen han :-))

  Ha en fin kveld - klem Siv

  SvarSlett
 6. Eg er litt sånn som mannen din, som kan finne på å berre pakke med kjola, for er det sommar så er det sommar ;) Angra alltid litt når eg går og skjelver med gåsehud, men da er strømpebukse fint for oss jenter, akkurat som for barna.

  SvarSlett
 7. Vi satser vel på en varm sommer. Den helt store varmen har ikke kommet til Østlandet selv om det ikke har vært så aller verst heller :D

  Ha en strålende ferie :D

  SvarSlett