onsdag 22. juni 2011

Til godsakene


I fjor på denne siden satt jeg også og sydde godteposer til veslesnuppa sin bursdag, men halvveis i produksjonen ville hun heller ha plastic fantastic poser med prinsessemotiv. I år derimot er hun fast bestemt på at mor skal sy små tøyposer til godteriet. Mor er selvfølgelig ikke vanskelig å be.


Nordlendingen okker og stønner og strør om seg med litt friskt nordnorsk bannskap, og mener det får være grenser for hvor mye ekstraarbeid det er mulig å lage seg i forbindelse med en barnebursdag, og synes heller jeg burde brukt tiden til å male rekkverket på terrassen.


Jeg er forsåvidt enig, så jeg har vært en runde ute og svingt penselen og. Dermed kan jeg sy godteposer med god samvittighet, mens muffinsene står i ovnen.Vi damer er nemlig ganske gode på multitasking:-)

Ha en fin kveld!


19 kommentarer:

 1. Utrolig hva du får tid til...
  Skjønne poser.

  SvarSlett
 2. Alt hva du får til.Du er kreativ og flink
  Ha en fin kveld
  Klem

  SvarSlett
 3. Posene er jo helt herlig! Det blir nok noen fornøyde småjenter ja :) Ja *kremtkremt*, virker som kvinner har lettere for multitasking enn de mannfolka jeg kjenner i hvertfall, hihi ;)

  Klem :O)

  SvarSlett
 4. typisk mannfolk! hehe må si de godteposene blir utrolig flotte og jeg forstår godt hvorfor jenten din vil ha hjemmelagde av mor:) lykke til med bursdagsfesten:) det blir nok kjekt:)

  SvarSlett
 5. For et arbeid, men så utrolig koselig og spesielt det blir :-) Multitasking er nok en damegreie, og jeg tror du mestrer det til fulle :-D

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 6. Godteposene er flotte. Men for en jobb da,(hvis hun skal ha mange gjester. Det er jo flott å få med seg en hjemmelaget godtepose hjem etter selskapet og så med navn på. Du er virkelig flink

  SvarSlett
 7. Du er ihvertall utrolig god på både det ene og det andre. Seriøs multitasking (Jeg føler meg nesten som hjelpeløs mann i forhold ;))

  SvarSlett
 8. Så fiiine poser!
  Det er jo virkelig en flott gave til gjestene ♥
  Flink er du Barbro, med alle ballene i luften, hihi;))

  Klem Line

  SvarSlett
 9. Imponerende multitasking! :o)
  Sjølsagt viktig at alle jentene får egensydde godteposer da, sku nå bare mangle...

  SvarSlett
 10. Fantastisk hva du orker! Søte poser da :)

  SvarSlett
 11. :D De var nydelige de godteposene! Ikke alle unger såm får med seg sånne hjem fra bursdagsselskap! Multitasking er tingen! (i går hadde mannen min 2 oppgaver; vaske bil og klær. Han rakk ikke å ta bilen fordi det tok så lang tid før vaskemaskina var ferdig...)

  Ønsker deg en god st.hans!

  SvarSlett
 12. Siden jeg ikke har barn, kan jeg vel si at det virker som om disse barnebursdagene har tatt fullstendig av! Har aldri skjønt hvorfor unger skal få med seg godteri hjem fra en bursdag. Men sånn er det, har jeg skjønt. Imponert over at du tar deg tid. Får håpe unga setter pris på gaven! Flotte var de i alle fall!

  SvarSlett
 13. Ja, vi er mange som jobbar best under press..... helst lett press.....;O)

  Lykke til med beising og barnebursdag!

  Solklem

  SvarSlett
 14. Det er så flott at det fortsatt er foreldre som tar seg tid til slikt. Tror ikke det finnes mange som deg, og jeg er sikker på at barna som får utdelt disse fine posene vil huske deg til evig tid. Posene er jo kjempefine til senere bruk også.

  SvarSlett
 15. For en flott ide. Skit i kommentarer.....vi gjør det vi liker å gjøre og er lykkelig med det ik saijnt he he.
  Tenk så koselig å ta med seg disse posene hjem for smågjestene da. Råfine.
  God Sthans
  Klem
  Randi

  SvarSlett
 16. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, jeg bøyer meg i støvet for den energien din!

  Godteposene var nydelige og jeg regner med at jentene blir overlykkelig for å få de med seg hjem!

  Ha en fin St.Hans feiring!

  Klem

  SvarSlett
 17. Godteposene er kjempeflotte:)

  SvarSlett
 18. Multitasking er nyttig ja ;) Søte poser i deilige farger.

  SvarSlett
 19. Fantastisk flotte og et koselig minne for hver og en av gjestene. Tenker meg posene vil inneholde haarstrikk og smaa skatter etterhvert..

  Nyt kvelden!

  Klem fra Tove

  SvarSlett