søndag 19. juni 2011

Steinbra


Stein kan være grådig fint, og det kan være grådig lite fint. Vi har hatt mest av sistnevnte sort på tomten vår. Kubikk på kubikk med pukk er ikke særlig flatterende. Etter å ha dekket det meste med platting, var det fremdeles en solid glipe mellom plattingen og bergknausen som var fylt med pukk.
Hva gjør man med sånt? Jeg så for meg at vi skulle mure et gedigent blomsterbed langs berget, men det ville i så fall ikke bli gjort denne sommeren, og jeg ville ha gjort det i en fei - helst i går liksom. 

Jeg tenkte så det knaket for å finne en god løsning. Svaret var mer nærliggende enn man skulle tro. For hva gjør man for å skjule stygg stein? Jo, man hiver selvfølgelig på et lass med fin stein. As simple as that...

Nordlendingen hektet tilhengeren på bilen og kjørte for å kjøpe hvit hagesingel, og da far kom tilbake ble alle mann satt i arbeid, og ungene måtte finne fram den lille trillebåren og de store plastspadene fra bestemor, sånn at mor kunne få hvit hagesingel på plass samme ettermiddag.

Det ble såpass bra at da vi først var i gang, så strødde vi litt rundt gjestehytten og. Den står tross alt på pukk den og...

13 kommentarer:

 1. Steinbra! :o)

  Så det stoffet var fra deg ja :o)
  Begynte å lure ;o)
  Tusner på takk for bidraget. Elsket det mønsteret og fargene!

  SvarSlett
 2. Lekkert. Det er fine fargetoner dette. Ønsker deg en fin ny uke.
  Klem

  SvarSlett
 3. Så flott det ble! Har ikke tenkt på hvit singel før, men det var en god idè :o)

  SvarSlett
 4. dette ble kjempefint, stein gjør seg virkelig bra noen ganger

  SvarSlett
 5. Kjempe flott ble det.......lur ide.Ønsker deg en fin mandag
  Klem til deg

  SvarSlett
 6. Elsker stein jeg :O)) Pleier å plukke 2-3 kilo hver gang vi er i syden som vi strør rundt :O)) Det ble kjempe flott med den hvite steinen :O) Ha en strålende uke :O)))
  Hilsen Hege :O)))

  SvarSlett
 7. Det ble veldig fint med den fargen på steinene. Må jo lyse godt opp når mørket faller på også den.
  Noe å tenke på til hagegangene vi holder på å lage det :) SÅ fint at du viste oss hvordan du lager disse flotte stoff fuglene. :) Ha det fint. Klem Merethe

  SvarSlett
 8. Og det ble jo bare kjempefint!!! Her er det startet å spire litt på "gressplenen" så jeg håper jeg snart får det litt penere rundt meg også ;)

  SvarSlett
 9. Det ble så fint!
  Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 10. Det ble veldig fint :-) Husker da jeg var lita, samla jeg på slike stener som om det var skatter :-))

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 11. Det ble jo direkte lekkert! God idé der, ja :)

  SvarSlett
 12. Ble kjempefint!! Du er super kreativ.. Men hvor tar du all energien fra? Spennende å følge deg, alltid noe nytt!!!:)Ha en fin mandagskveld!!:)

  SvarSlett