tirsdag 21. juni 2011

Sommerlige tekstiler


Akkurat nå er det farger som gjelder hjemme hos oss. Nå er vi ganske lei av alt det hvite. Jeg er nok ikke så spenstig at jeg går i gang og tapetserer eller maler vegger med frodige farger, for jeg vet at jeg nok mest sannsynlig fort kommer til å bli lei, så da satser vi heller på fargerike tekstiler som lett kan skiftes ut. Eller smeller til med litt farge på en stol eller kommode, som ikke tar all verdens tid å male på nytt hvis man skulle bli lei.


Puter, duker og vimpler i sommerlige stoffer setter farge på et ellers så lyst interiør, og er ting man ikke trenger å være noen syekspert for å få til. Puter lages enkelt og greit med konvoluttåpning, og syr du de av et sammenhengende stykke stoff, så lager du lett mange i en fei. 


Jeg har fremdeles lappedilla, og synes det er knallkjekt å sette sammen små lapper i fine stoffer.


Duken på stolen ble ferdig i går og venter på en matchende pute. Tror ikke den trenger å vente så veldig lenge:-)

Ha en fin dag!

19 kommentarer:

 1. Ja, jeg er glad i farger jeg også for tiden. Fine bilder. ;)

  SvarSlett
 2. Nydelige farger og fine ting du lager, som vanlig! Jeg gleder meg til å bli kvitt den røde sofaen, for da blir det lettere å leke litt mer med farger.

  SvarSlett
 3. Ha ha, jeg som gjorde narr av (meg selv og) det å pynte med tekstiler! For du får det joi faktisk til! Imponerende! Hos meg blir alt et salig kaos, uansett hvor hardt jeg prøver...

  SvarSlett
 4. Jeg er også glad i farger sammen med alt det hvite. Og når man har mye hvitt kan man kombinere med alle de farger man vil:0) Nydelig løper du har sydd, jeg har også lappe-dilla fortiden. Morsomt å kombinere de fargene man liker aller best. Ønsker deg en fin dag. Inger Johanne

  SvarSlett
 5. wow ... skal si du er fryktelig kreativ ! blir i super humør av å se de flotte bildene dine her :) tror jeg må ønske meg en symaskin hee hee

  SvarSlett
 6. Virkelige nydelige farger og stoffer:DDDD Skal prøve meg på et lappeteppe etter hvert, må bare samle flere passende stoffer:DDDD Klemz Grethe

  SvarSlett
 7. ja det er gøy med lapper! kjempe mange fine farger! og utrolig flott hjerte der med de blomstene på! du er kjempe flink! ha en fin dag i solen!! klem klem <3

  SvarSlett
 8. Ah, så mange fine stoffer! Den enslige lilla blomsten i øverste og nederste lappeløperen, f.eks. Si meg, har du ikke for på baksida? Hi hi.

  Må le av deg når du mener at å smelle til med litt farge på en kommode eller stol ikke er noe pes....eller jeg ler vel mest av meg selv for jeg synes sånn maling er noe ork.

  Elisabeth, Innerst i veien (fortsatt problemer med IE og innebygde kommentarfelt)

  SvarSlett
 9. Du har slik en fabelaktig fargebruk! Jeg er også som deg når det kommer til disse tankene og spriter heller opp med ting som kan skiftes ut igjen uten å måtte male om et helt rom. Så vågal er jeg rett og slett ikke!

  SvarSlett
 10. Enig med deg, kommer nok aldri til å male veggene i noen annen farge en hvit. Liker at rom er lyse. Farger er så lett å få til på anna vis. Det ser vi jo her hos deg. En sommerlappeduk står på lista mi også, men det er mange ting som står på den lista.
  Ellen :)

  SvarSlett
 11. Oj, her var det masse flotte tekstiler som pynter opp:)

  SvarSlett
 12. Flotte farger her, som vanlig. Bildene dine er nydelkige. Og jeg likte utrolig godt de fantastiske bildene fra innlegget om overdreven vanning av blomster :)

  SvarSlett
 13. Fine sommerfarger!
  I dag starter sommerferien for meg, så nå gleder jeg meg til å sette igang med symaskinen igjen:)

  Klem Gitte

  SvarSlett
 14. Er herlig med deilige, freshe farger på denne tiden av året;)
  Så masse fint du viser frem Barbro, du er såååå flink ♥ Elsker den duken!

  Ha en fin dag!

  Klem Line

  SvarSlett
 15. Du så mye lekkert du lager. Flotte stoffer og farger. Veldig sommerlig og koselig. Ønsker deg en fin kveld.
  Klem

  SvarSlett
 16. gosh, du har det så fint og sommerlig at det er en fryd! me like!!
  lurer fremdeles veldig på de skapene du har der..
  Er de fra Ikea?
  de er sååå fine!

  SvarSlett
 17. Du har det jo veldig fargerikt og sommerslig hjemme i forhold til meg!! Syns du hadde kjempemange fine farger, drømte meg helt vekk jeg, men jeg er jo blitt så jentete av meg de siste årene, plutselig blitt kjempeglad i lilla og rosa, hihi :)

  Du forresten, har du vært model for "Torunns drømmekjoler" i en flott blå kjole, syns hun ene modellen lignet litt på deg i ansiktet.. Sikkert bare tilfeldig, hehe :)

  Klem :D

  SvarSlett