lørdag 1. januar 2011

Nytt år, nye prosjekter


Med et nytt år følger også nye oppussingsprosjekter. Ja, de står i kø faktisk. Så da kan det jo være greit å dvele litt over de som man omsider kom i mål med. Nest etter kjøkkenprosjektet vårt, så er dette lille rommet noe av det jeg er aller mest fornøyd med av alle oppussingsprosjektene. Ikke noe storslagent på noen måte, bare utrolig praktisk.


For en stor del av dette rommet var opprinnelig en svær og stygg skyvedørsgarderobe inne på foreldresoverommet. Foruten soverommet vårt, så har vi to til i samme etasje, som hadde felles inngang. Man måtte altså gå gjennom det ene soverommet for å komme til det andre. Fryktelig upraktisk og fryktelig irriterende for en tenåringsstorebror med to småsøsken.


Men det var da nordlendingen sa: Jeg har en plan... Og den planen var faktisk ganske genial. For ved å rive den forhatte skyvedørsgarderoben, sette opp en ny vegg med dør og lage åpning til enda en dør på motsatt side, så hadde vi nå tre soverom med egen inngang. Uhyre praktisk.


I tillegg fikk vi altså dette lille rommet, en slags ekstragang som fungerer som en forlengelse av barnerommet og som vi blant annet bruker til oppbevaring av leker.


Litt skummelt med sånne oppussingsprosjekter som man blir så strålende fornøyd med, for man blir hvilende på laurbærene så altfor lenge.


Men nå er det jo et nytt år, og nye muligheter, så kanskje på tide å fortsette der vi slapp. Må bare invistere i et par nye malerkoster først. De jeg hadde var visst tørket inn siden sist gitt. Så pussig...

Ha en strålende søndag - i morgen er det tilbake til striskjorte og havrelefse:-)21 kommentarer:

 1. Hmmmm, har aldri fått inntrykk av at du kvile, hverken på laurbær elle nåke aent ;o)

  Skikkelig flott rom og lure løysning var det jaffal, og eg glede meg te å sjå ka mærr spennande du finne på i året som komme.

  Digge deg snuppa!
  Nyttårsklem :o)

  SvarSlett
 2. Hei hei.
  Har akkurat oppdaget bloggen din, og for en fin blogg. Jeg legger meg til som følger, og gleder meg til å se dine kommende prosjekter og innlegg :)

  Godt nytt år.
  Hilsen fra Trine:)

  SvarSlett
 3. Slike løsninger har jeg sansen for.

  SvarSlett
 4. Moro med fornying! Jeg har tenkt å forandre litt på kjøkkenet i år; male vegger, kjøkkenbord og kjøkkengulv.

  SvarSlett
 5. Flott løsning på problemet! Lykke til med nye prosjekter :) her har vi gått litt lei... men rommet til minstemann står for tur, så jeg må snart begynne å lete etter smarte løsninger for oppbevaring i små rom.

  SvarSlett
 6. hei.
  dette er jo så flott å praktisk, å nydelig å,
  ja mine malekoster er tørket inn å,
  ønsker deg et godt nyttår vennen.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 7. herlige bilder du viser, skikkelig feel good stemmning. Heldige dere som skal pusse opp, jeg har sååå lyst her hjemme men for tiden blir hver en krone spart til jentetur til New York om 2 mnd:-) klem Helen

  SvarSlett
 8. Det var et nydelig skap. Og så mange flotte leker da. Det så ganske så praktisk ut også.

  SvarSlett
 9. Mennene kommer med noen gode planer innimellom :) Gangen ble kjempe fin og praktisk da ! Nydelig skap :)
  GODT NYTTÅR ! klem

  SvarSlett
 10. Ingenting er vel kjekkere enn opp-pussingsprosjekt som man BÅDE blir ferdig med OG fornøyd med.Likte veldig godt skapet.
  Godt nytt opp-pussingsår, Barbro!
  Klem Ellen :)

  SvarSlett
 11. Resultat ble jo fantastisk:D ikke så værst den nordlenningen....;) Lykke til med alle prosjektene du skal i gang med i år. Har selv en del på lista men får se hvor mye som blir gjort......

  SvarSlett
 12. Genialt prosjekt for klart man må ha egen dør! Sånn gå igjennom soverommet for å komme til doen og andre løsninger, er da ikke praktisk i det hele tatt. Hvor tenker arkitektene at man skal sope unnna rotet når man får gjester da? Gleder meg til å se alle dine prosjekter i 2011, Barbro, jeg er sikker på at det blir storslagent.

  SvarSlett
 13. Flott lite rom. Lekkert,delikat. Det skapet...du husker vel ikke tilfeldigvis hvor det er kjøpt. Skikkelig fint. Den ene datteren min venter en datter....må tipse henne om bloggen din. Så mye stilig. GOd søndagskveld. OG tusen takk for skjønn hilsen. Klem Merethe

  SvarSlett
 14. Så greit dere fikk løst problemet! Det ble veldig fint.

  Ha en fin kveld! Klem

  SvarSlett
 15. Smart å gjør om ja slik at alle fikk sin egen dør, oppusing av guttenes rom står for tur her, mulig vi gjør loftet om til et soverom til eldste.. tiden får vise.. mye jobb:)

  SvarSlett
 16. Fortsatt god søndag til deg også :) Flott med smarte løsninger! Spesielt når den bedre halvdel står snekringa :)) Gleder meg faktisk til hverdagen med ordentlig hverdagsmat!

  SvarSlett
 17. hei! nydelige bilder!! alltid like kjekt å lese på bloggen din! og jeg gleder meg til å se hvilke artige påfunn du kommer med og flott derasjoner eller oppussingsobjekt du har gitt nytt liv til:) Klem fra Yvonne:)

  SvarSlett
 18. Ser ut til at resultatet ble veldig fint. Fine bilder :)
  Ønsker deg et riktig godt nyttår :)
  Trude :)

  SvarSlett
 19. Lur mann og lur løsning!

  Det var veldig herlig å komme innom bloggen din nå- får et energikick av å bli møtt av så masse fine bilder med så nydelige fine farger!! Bare digger det...

  De beste ønsker til deg og dine for det nye året!!

  SvarSlett
 20. GODT NYTT ÅR!
  Og takk for all inspirasjon i året som gikk:)
  Så deilig å starte året med oppussing altså, det er en ordentlig kickstart på et nytt år det!
  Nyttårsklem herfra!!

  SvarSlett
 21. Hei Barbro!
  Nydelige bilder.
  Godt nytt År ønskes deg og dine.
  Klem

  SvarSlett