lørdag 22. januar 2011

Nesten gratis...På et noe slunkent januarbudsjett er det fint med fornyelser som er nesten gratis. Og det er dessuten flott med fornyelser som bærer preg av gjenbruk.


Da jeg først var i gang med å male kottet oppe, så fant jeg ut at det var en gylden anledning til også og få malt noen av de gamle rammene mine. Med litt pussing og noen strøkhvitmaling ble de kjipe gullrammene nye og fine.


Grunnen til at jeg ga meg i kast med disse rammene var at jeg hadde lyst på noe nytt til å ha på veggen. Jeg kunne tenke meg å ramme inn noen svart/hvitt bilder. Nå er jeg overhodet ingen mesterfotograf, men det fins jo et og annet foto i bildearkivet på Mac´en som ikke er så verst - ihvertfall ikke etter litt bilderedigering. I Iphoto ligger det vel rundt 20 000 bilder, og hvis en promille av disse er små blinkskudd, så er jo det nok til å henge på veggen:-) Det eneste er at man må ha litt tålmodighet. Det er jo tross alt litt som å lete etter nålen i høystakken....Men den som leter, han skal finne. Og jammen var det ikke både blekk i skriveren og fotopapir i skuffen og, så jeg fikk til og med skrevet ut bildene.


Nå er "kunstverkene" kommet i glass og ramme, og står og pryder et par av bildelistene. Kjekt med egenprodusert kunst:-)


Jeg ser i etterkant at jeg har vært litt vel ivrig med å printe ut bilder, og ikke fullt så ivrig med å male rammer, så ennå er noen uinnrammet. Og det tror jeg gjerne de kommer til å forbli resten av helgen - ja, kanskje fram til påske faktisk:-)


                                                             Ha en fin lørdag!

12 kommentarer:

 1. alt hva du får gjort....kjempe fine...sitter å vet ikke om jeg skal male eller sy ....eller kanskje rydde i en bod....vet ikke har lyst til alt

  Ha en fin lørdag
  Klem til deg min venn

  SvarSlett
 2. du er effektiv du, det er det virkelig ingenting å si på. Her ligger vi som slakt, ivertfall jeg og Frank . ungene er omsider blitt friske. håper dere er friske og raske, hils masse. klem

  SvarSlett
 3. Man printer ut en god del bilder, ja...
  Ha en super lørdag!

  SvarSlett
 4. Tror jammen du henger i stroppen fra morgen til kveld, jeg - men fint - ja, det ble det!
  Og det sier jeg bare: sånn derre bildeliste skal jeg også ha. I hvert fall i gangen. Når den blir pusset opp. Til våren, kanskje?
  Kos deg i helga :)

  SvarSlett
 5. Hallo, jeg blir helt matt av din effektivitet altså. Heier på deg helt inn i denne mammabloggkåringa, for du er desidert den mest kreative jeg veit om. Ha en super helg, husk å sette deg litt nedpå innimellom. ☺

  SvarSlett
 6. Flott inspirasjon! Jeg holder ogsa pa med bilder og vet om et par pappesker jeg har ett eller annet sted som sikkert kunne bli brukbare om jeg fant frem malekosten... ;-)

  SvarSlett
 7. Så flotte bilder!
  Lurt å male gamle rammer,
  det ble lekkert på hylla di!
  God helg!
  Klem : )

  SvarSlett
 8. Flinkeste damen i hele Fana!!! Du er kreativ som få, min venn.

  Ha en fin lørdag!

  Klem

  SvarSlett
 9. Fine bilder ja!
  Kjekt med forandring av og te.
  Påske elle jul, skitt det samma. Du e vel som meg og har 1000 prosjekter og ideer og då e det litt vel møkje forlangt at ALLE prosjekter ska bli heilt ferdig gjennomført sånn kvar gong meine eg ;o)

  God helg videre snuppa :o)

  SvarSlett
 10. Flotte bilder,og smart å male rammene! Jeg har vurdert å gjøre det samme men kanskje neste påske eller den etter det....

  Nyt helgen videre snuppeline:))

  SvarSlett
 11. Kjempefine bilder du har printet ut - gøy med egenprodusert kunst. Billigere blir det også :)
  Fortsatt god helg!

  SvarSlett
 12. heisann det ble super fint!kjekt å fornye gamle ting også:)

  SvarSlett