lørdag 3. april 2010

PerlefintDet har vært en super påske med aking, skigåing, kortspill, yatzi, mye deilig mat og perling. Akkurat det siste har ført til at perlebildehaugen har vokst til nye og uante høyder. Innimellom har jeg prøvd å kaste noen av perlebildene, men det er som om husets lille perleprinsesse har en innebygget radar for slikt, og stort sett har jeg blitt avslørt. Og da må jeg jo selvfølgelig spille veldig overrasket, og beklage på mine knær at de flotte kunstverkene har havnet i søppelet.Jeg innrømmer gjerne at jeg har et noe anstrengt forhold til perling. Jeg synes ikke det er spesielt fint, og etter årevis ved sfo, så får lyden av trillende perler hårene til å reise seg i nakken. Likevel får jeg litt dårlig samvittighet innimellom når perleprinsessen lyser av stolthet over siste perlekunstverk, og jeg skryter hemningsløst av perlebildene -for så å slenge de nederst i en skuff....

">

Derfor tok jeg meg selv i nakken, og kjøpte en hvitlakkert stålring på hobbybutikken som jeg kunne bruke til å lage en uro av alle disse perleduppedingsene. Slik at de kunne komme til heder og verdighet, og pynte opp inne på småtrollenes sitt rom. Og mor kunne få litt bedre samvittighet.Resultatet ble faktisk ikke så verst. Det var nesten så jeg syntes at perlebilder var fint, men bare nesten....

23 kommentarer:

 1. Synes det ble flotte perlebilder, jeg! Prinsessa di er flink til å perle. Og du er flink til å henge opp!
  Ha en flott kveld, håper antilopedrakta passer din kjære! Og du får ta på deg tigerkostymet!
  Fortsatt god påske!

  SvarSlett
 2. Kjempesøte - og må inrømme jeg har det på samme måten.., he he!
  Fortsatt fin påske snuppa, klem Hege.

  SvarSlett
 3. Helt enig :) Det med slettes ikke så verst ;) Fortsatt god påske! Klem

  SvarSlett
 4. Ja hvem kjenner seg ikke igjen her. Har noen skuffer fulle vi også. Lurt å henge de opp:-)

  Klem..

  SvarSlett
 5. Hei.Vi er vel mange mødre rundt som tenker på samme måte:) Men dette var jo bare smart!! jeg kjøpte en uro på Stoff og stil for en stund tilbake! Den kan kanskje brukes til dette formålet! :)
  Forsatt god påske!

  SvarSlett
 6. Strålende ide,barbro også ble det veldig søtt da!
  klemmer

  SvarSlett
 7. Det var da en smart måte å la perlekunstverkene komme til heder og verdighet. Ellers er de jo fine på kort og som kjøleskapsmagneter.

  SvarSlett
 8. Så fint at perlene kommer til sin rett! Vi hadde slike på kjøleskapet da barna var små, med pålimte magneter. Der var det plass til mange forskjellige ;)

  Ha en god påskesøndag, klem!

  SvarSlett
 9. Jeg jobber i barnehage og har som deg et litt anstrengt forhold til perler. Men med en perleprinsesse her i huset på 5 år må man kanskje finne på noe lurt og dette var en god ide... :)

  SvarSlett
 10. hei i påsken.
  å dette ble jo fint,viktig at de får utfolde seg kunstnerisk vet du..hehe,men et ble jo veldig greit sånn du har gjort nå.
  klem fra sylvia som å har jobbet i BHG.

  SvarSlett
 11. Jeg syntes heller ikke at perling er noe spesielt fint, denne uroen ble jo bare lekker!!!!!! Klemz

  SvarSlett
 12. Kjekt at dere har hatt en fin påske.
  Perler ja...hører også at de triller og det er på jobb. Det blir en del av det, er kjekt å kunne gjøre noe mer ut av de .Det som du har gjort var jo kjempe lurt. Stilig
  Ha forsatt en fin påske

  Klem

  SvarSlett
 13. Dine historier får jeg ikke nok av, jeg smiler alltid jeg når jeg leser dine innlegg!!
  Kan skjønne hun er stolt av de figurene og makan så flott du løste det!!
  Jeg har sveivet igang en liten Give Away, det er storveis om du har lyst til å bli med - og det er IKKE perler i premie altså ♡♡♡
  Ønsker deg en fortsatt god påske!
  klem Lokki

  SvarSlett
 14. Ha ha kenner virkelig igjen det där fra barna var små. Men din uro syntes jeg blei veldig fin faktisk og det var herlige vår farger.
  Koselig og höre att dere har hatt det deilig på hytte ferie. Önsker deg og dine en fortsatt fin påske! Klem klem!

  SvarSlett
 15. Fant et tips ang perling her i bloggeverdenen en gang. Vet ikke hvor gamle perler`ne dine er, men for mine på 8 og 11 fungerte det flott. Nemlig å perle etter mønster fra strikkeoppskrifter. Det blir absolutt verdt å henge opp.
  Annette

  SvarSlett
 16. Hei på deg Barbro.
  Det der ble jo kjempefint,koselig og henge ute i trærene i hagen og de,=)til sommeren.
  Så kos at hytteturen ble velykket.
  Ha fine dager videre.
  Klem fra Hop.

  SvarSlett
 17. Heisan!

  Dette var jo veldig lurt, syntes uroen ble søt:)
  Har det samme litt anstrengte forholdet til perling som deg... men det er en stund siden det har vært sånne aktivitet i mitt hus.

  Håper du har fått kost deg masse i påsken, nyt restene av den:) Stor klem

  SvarSlett
 18. Super ide! Har samme utfordringen her i huset. Må se å få tak i en sånn ring og henge opp på seksåringens rom. ☺ Fortsatt god påske, siste rest.

  SvarSlett
 19. hehehe, kjenner til det med perlebilder over alt, vi drukner i det her hjemme og må si jeg kjenner meg igjen når guttene i huset oppdager at de desverre er blitt kastet eller i verste fall har blitt ødelagt av lillebror. Da må mamma'en si at hun ble skikkelig lei seg og da sier de søte små: mamma, ikke bli lei deg jeg skal lage deg enda mer i barnehagen i morra, hihihi

  SvarSlett
 20. Det var jo virkelig en god ide!! Synes det ble veldig pent også jeg da.. en riktig dyktig kunster datter du har!

  SvarSlett
 21. Ikke glad i sånne perlerier jeg heller, men dette ble BRA!!!!
  Luddi måte å få vist frem kunstverkene på!
  Ha en flott ukestart :-)

  SvarSlett
 22. Thihi, du skriver så morsomt at selv perling blir koselig ;) Ja jeg har hatt det på samme måte og med ti års mellomrom mellom mine barn så føltes det som om jeg aldri ble kvitt de heller. Nå er perling med plastperler ute her hos oss, men de er erstattet med nye fine perler. Nå er det flotte armbånd og halsbånd det går i mens hun sitter og hører på lydbok. Utrolig koselig :)
  Trude :)

  SvarSlett