fredag 23. april 2010

Har du lyst på dette?

Jeg har bommet fullstendig. En skikkelig skivebom. Det viste seg nemlig at bildet som jeg hadde sydd til et selskapslokale ikke ble slik som bestilleren hadde tenkt.


Så her sitter jeg med et bilde på vel 40x60 cm som jeg egentlig ikke vet helt hva jeg skal gjøre med. For det er vanskelig å selge store bilder med spesielle motiver og sterke farger til hvem som helst.


Men kanskje det er noen der ute som har lyst på det - helt gratis, selvfølgelig? Det går jo faktisk an å klippe opp bildet og bruke hanen for seg, og brudeparet for seg. Sånn ser hele bildet ut:


Jeg blir ihvertfall glad hvis noen kan tenke seg "å overta" bildet. Det kommer uinnrammet, så innramming må du nok sørge for selv hvis du ønsker ramme.

Har du lyst på bildet, så kan du legge igjen en kommentar under. Hvis ikke du har blogg, er det fint om du legger igjen en email adresse. Hvis det er flere som er interessert i bildet, så trekker jeg en "vinner" i løpet av helgen.

Ha en riktig god helg!

57 kommentarer:

 1. Bildet er nydelig, Barbro! Synd mottakeren ikke var fornøyd. Jeg er jo allerede den heldige eier av flere av dine kunstverk, så jeg skal ikke be om å få overta det. Det finnes sikkert mange i bloggverdenen som kunne tenke seg bildet! Heldig er den som får det:)God helg! Klem

  SvarSlett
 2. Klart jeg kan tenke meg bildet!!!! Det er jo nydelig!!! Men antar jeg ikke er den eneste som ønsker dette.
  Ha ei super helg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Det er et alldeles nydelig bilde og du gjør så utrolig fint arbeid med bildene dine. Kunne gjerne tenke meg og overta bildet ditt. Det hadde gjort seg ypperlig over sofaen i tv stua mi:-) God helg:-))Min emailadr: ahaven3@hotmail.com

  SvarSlett
 4. Så synd da, at bilde ikke falt i smak. (Vanskelig for å forstå det) Jeg er så heldig og har et av dine kunstverk hengende på veggen, og er strålende fornøyd. Bilde får masse skryt:)

  Jeg skulle reist ut i går, Barbro, men pga asketrøbbel i går igjen, ble det ikke før i ettermiddag. Så spennende med presang da ;)
  Fikk du forresten mail av meg??

  Ønsker deg og dine en riktig god helg...Klem:)

  SvarSlett
 5. Nei, huff så synd at mottakeren ikke var fornøyd. Det må være utrolig skuffende for deg når du har lagt ned så mye arbeid. Jeg ble selvfølgelig nysgjerrig på hvilke innvendinger vedkommende hadde, men...Nei, huff og huff. Nydelig bilde og skulle gjerne hatt det. ☺

  SvarSlett
 6. Hei Barbro!
  Ajax-tornado eller ei - hver sin lyst, sier jeg! :-)) Og for meg er det ikke frivillig en gang, jeg bare MÅ! Får skylde på genene mine, og at jeg er vokst opp i et "møblert" hjem!

  Bildet ditt er jo kjempeflott, og jeg melder meg gjerne på Give Awayen din jeg, hvis du virkelig mener å gi det bort??? Litt synd det da, at de som skulle hatt det ikke var fornøyde. Men JEG vil bli det GARANTERT!

  God helg til deg, nordlandsmannen og alle barna!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 7. Nydeleg bilete! Eg vil iallefall vera med på trekninga - eg har beundra kunstverka dine i lange tider no ;o)
  Siri

  SvarSlett
 8. Kjæreste Barbro!
  Det var nå makaløst kjedelig at det ble skivebom, men JEG synes det er strålende vakkert!!
  Jeg ønsker meg det veldig gjerne!!
  Men kjære gi bort det , du er klar og bevisst dine handlinger nå :0)))
  Jeg selenger meg med og glad er den som får det !!
  Ønsker deg en strålende helg!!
  Varm klem Lokki!!

  SvarSlett
 9. Heia!
  Det skal ikke være lett, jeg maler på bestilling, men synes det er kjempe vanskelig, så det er ikke ofte jeg gjør det lengre.
  Jeg likte bildet ditt kjempe godt, så jeg hiver meg med i trekkingen, det er flott med farger og masse detaljer:) God helg til deg og dine.

  SvarSlett
 10. Klart eg VIL!!!
  Eg kommenterte det jo då du sydde det også for eg syntes det var så nyyydeleg arbeid.. så her melder eg mi interresse fluksens! Men det er mange med meg,ser eg... då får eg berre kryssa fingrane og håpa på vinnarlykke når du skal trekka..! (og vinnarlykke er noko eg sjeldan har,så eg får kryssa tærne også) Det skal garantert finnas ein plass når me flyttar i gatehuset..
  Synd at kunden ikkje er fornøyd når du har lagt ned sååå masse arbeid synes eg... egentleg litt dårleg gjort (dette siste kviskrar eg veldig lavt)
  Ha ei super helg,her er det snøstorm idag men det er meldt bra i helga:0)

  SvarSlett
 11. Hmmm... hvordan kan noen takke nei til dette bildet???

  Jeg vil gjerne være på trekningen, for jeg synes at bildet er kjempefint!!!

  Ha en fin dag og kanskje vi treffes på loppis i morgen??+

  SvarSlett
 12. Åja, klart man gjerne vil overta et så flott bilde!! :o)

  Ha en riktig god helg du også! :)

  SvarSlett
 13. Å, ja! Bildet er jo flott!
  Klart jeg kaster meg sporenstreks ut i konkurransen! Jeg er så glad i arbeidene dine!

  SvarSlett
 14. Hei Barbro :)
  Selvfølgelig har jeg lyst på dette bildet!!!!! Det er jo så lekkert og jeg elsker de flotte fargene. Vet akkurat hvor det kan henge også:))
  Ha en strålende helg ellers.
  Stor klem :))

  SvarSlett
 15. jeg elsker bildene dine og er jo så heldig å være den stolte eier av ett av dem. I'm in

  SvarSlett
 16. Den dama kan ikke väre riktig klok som ikke ville ha bilde, men jeg vill veldig gjerne ha det og det skulle passe super fint nå som jeg skal gifte meg (for det er väl ett brude par på)
  Önsker deg en toppen helg. Klem fra meg!

  SvarSlett
 17. Det var jo veldig lekkert!! Heldiggris som vinner den! Jeg er med:-)

  Heidi fra Oppdal

  SvarSlett
 18. Å, ka i alle dagar?! Ikkje fornøgd??! Eg hadde iallefall blitt fornnøgd. Her hadde bildet passa utmerket! I huset har vi arrangert fleire bryllaup gjennom åra, og vi har hane! Så,-det seier seg sjølv at eg er interessert i å vere med på ei trekning! Om eg vinn hoppar eg i taket!

  SvarSlett
 19. Det er alltid litt "nedtur" når noen ikke blir fornøyd, men du ser jo her at det er nok av andre som vil ha det og jeg er en av de! Bildet er flott og bør da ikke deles opp. Tukler ikke med andres kunst slik;D

  Klem fra Grete

  SvarSlett
 20. Fantastisk bilde! Vil gjerne vaere med i trekningen!! Utrolig at de ikke var fornoyde... Helt enig i at det er helligbrode a dele det opp! Som vanlig blir man i sa godt humor av bildene dine!

  SvarSlett
 21. Flott bilde og hvordan kan man si nei takk til noe slikt. Ønsker gjerne å være med i trekning.
  Ha en fin fredag

  klem

  SvarSlett
 22. Kan ikke skjønne at mottaker ikke fallt for dette nyyydelige bildet! Det er jo bare helt skjønnt. Hadde det ikke vært helt slik jeg hadde forestillt meg på forhånd, hadde jeg jammen tatt det da også. Mange steder et slikt bilde kan passe inn! Du vet jo hva jeg synes om kunstverkene dine så jeg henger meg på å håper på det beste. Dette hadde gjort seg over peisen på finstua hos oss.....!

  SvarSlett
 23. Hæ? Ikke fornøyd? Det er helt utrolig. Hvordan går det ann å ikke være fornøyd med dette bildet. Det er jo bare såå fint. Jeg er også så heldig å ha to av dine kunstverk hengende her på veggen min og føler meg veldig heldig.
  Så denne trekningen unner jeg noen andre å vinne.
  Klem :)

  SvarSlett
 24. Henger meg på i loddtrekningen, dette er jo nydelig arbeid!
  Er så heldig å ha vært gift med samme gubben i over 20 år, men føler oss enda sånn som på bildet innimellom. ;-)
  Ha en finfin dag! :-)

  SvarSlett
 25. Alt det arbeidet som ligger bak det store flotte bildet!
  Så synd at mottakeren ikke ble fornøyd,
  jeg ville bli veldig fornøyd om det kunne henge hos meg!
  Min mann likte forøvrig overskriften i det forrige innlegget ditt VELDIG godt :-)
  Han ble litt skuffet da han oppdaget at det faktisk bare dreide seg om kjørler.. :-)
  På kjøkkenet på jobb hos meg henger det lapper på dørene om innholdet, og på to av dem står det: Store mugger, små mugger...
  Jeg er jo såååå barnslig at jeg fniser hver gang jeg ser det :-)
  Riktig god helg til deg!

  SvarSlett
 26. Et nydelig bilde som jeg gjerne skulle gitt min mann på vår 23 bryllupsdag;-) Vi er begge A-mennesker så hanen og sola er perfekt.
  annroe@online.no

  SvarSlett
 27. Først tenkte jeg å sende deg en mail der jeg skulle skrive at du ikke må GI BORT dette flotte bildet! Du må jo selge det! Det er jo fantastisk flott! Og jeg kan jo bare ane hvilken jobb som ligger bak!
  Så tenkte jeg å skrive at jeg veldig gjerne vil ha det! (For det vil jeg!!)
  Men jeg er så heldig at jeg allerede har et flott Barbro-bilde, så derfor gir jeg "mitt lodd" til Rachel - hun skal gifte seg, og dette ville jo vært den ultimate bryllupsgave!

  SvarSlett
 28. Om jeg har lyst på bildet , JA JA JA .
  Blir kjempe gjerne med i den trekkninga for jeg bare digger disse bildene dine og ugle putene. Syns du er rene tryllekunstneren :O) Selv om denne kunden så for seg noe annet så er det sikkert flere hundre andre som liker bildet super godt. Stå bare på med dine super flotte gledes bilder. De gir i allefall meg masse energi og lykke. Ha en strålende helg :O) Klem fra Hege :O)

  SvarSlett
 29. Å herlighet... skulle gjerne hatt et bilde fra deg uansett motiv! Dette var jo nyyydelig♥

  Ønsker deg en flott helg...uten snø!

  helgeklem

  SvarSlett
 30. Det må være utrolig leit å få en slik tilbakemelding. Det kan ikke være enkelt å tilfredsstille enhver kundes ønsker, spesielt når vi faktisk snakker om kunst. For det er det du lager, Barbro! Og du er bare så dyktig til dette. Dine bilder og motiv har betatt meg fra første stund jeg så de. Jeg skulle gjerne ønske meg kunstverket ditt, men jeg skulle heller veldig gjerne ønske at du kunne gi det til en barneavdeling på et sykehus. Der ville det kunne spre glede og håp i en vanskelig situasjon. I motsetning til din opprinnelige oppdragsgiver så ville i alle fall BARNA ha tatt det i mot med åpne armer - og verdsatt det skjønne bildet!

  Ønsker deg og dine en nydelig helg!

  God klem til deg fra
  Anette Willemine

  SvarSlett
 31. Gubba så dumt for deg da, Huffa meg. Så er du så snill at du lodder det ut? Oj. jeg er med på trekningen jeg da. God helg til deg

  SvarSlett
 32. Bildet er jo superfint! Jeg legger meg i køen av forhåpningsfulle. Det hadde varmet mitt hjerte å hatt dette, i glass å ramme på veggen min.
  Ha en superfin helg.
  Klem Kari

  SvarSlett
 33. Halloen...
  Nydelig bilde som jeg har veldig lyst på..
  Har lenge beundret bildene dine...de e kjempe fine..
  God helg...
  Hilsen Heidi
  rolfhauk@online.no

  SvarSlett
 34. For et nydelig bilde, jeg likte det kjempegodt! Det er så fantasirikt, sydd i fine farger! Det hadde passet bra hos meg... ;)

  Synd at mottakeren ikke likte det. Men som du ser, det er mange her som synes det er flott!

  Ha en riktig god helg, klem!

  SvarSlett
 35. Hjelpe meg Barbro - GI DET bort?!
  Men jeg vil jo være med på trekningen selvfølgelig,fordi det er VAKKERT!!
  Man kan vel ikke avbestille et kunstverk vel?!
  Skulle jeg være så heldig - så stol på at det blir verdsatt, for alt du lager er helt nydelig:-)
  Må visst sende deg en mail også ;-)
  Ha en kjempefin helg vennen,
  klem Hege.

  SvarSlett
 36. Nydeleg bilde :-) Det kunne eg godt tenkt meg :-))) God helg!!

  SvarSlett
 37. Er du galen!!!!
  JAAAA, eg har veldig lyst på dette bilete.

  Herligheten, tenkt at ho avbestilte dette...

  God helg til deg og dine.

  Smil H

  SvarSlett
 38. sååå mykje arbeid og kanonflott bilde!! Utruleg at du vil gje det vekk.. eg heng meg på resten av gjengen og ønsker meg dette utruleg flotte håndarbeidet :)
  God helg til deg!!

  SvarSlett
 39. Bildet er nydelig;Barbro.Klart jeg vil være med i trekningen om det flotte bildet.Ønsker deg en god helg.Klem

  SvarSlett
 40. Hvem kan vel ikke tenke seg dette! Synes det er nyyydelig jeg!

  SvarSlett
 41. Bilde er helt fantastisk. Skulle ønske jeg kunne få overta det. Har en datter som skal gifte seg i sommer så det ville vært helt midt i blinken. Forøvrig følger jeg med på bloggen din, minst en gang for dagen. Håper alltid at det er noe nytt. Du har sånne gode innlegg. Blir i godt humør av å besøke deg.Misunner deg dine syegenskaper. Har alltid vært begeistret for slike arbeider, skulle gjerne ha lært litt om det selv.Masse hilsner til deg.

  SvarSlett
 42. Hei,
  det var et superfint bilde. Dumt at det ikke var som bestiller hadde tenkt, men for en lykke det blir for den som vinner. Blir gjerne med på trekningen.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 43. Rart! at dei ikkje var fornøyd med bildet. Det er jo kjempefint.Ønsker meg gjerne et lodd i konkurransen om det.

  Ha ei fin helg!

  Klem fra Mira.

  SvarSlett
 44. Hei , vanskelig å forstå ... at bestilleren ikke vil ha dette flotte bilde ! Nydelig er det , så ja det hadde vært gledelig å overta det :)) God helg , er står vi klare for fotball hele helga , phu .. ;)

  SvarSlett
 45. Och så kommer Jag här från Sverige ,-)
  SÅ OTROLIGT vackert!
  Jag bara satt här o LOG. Du ÄR mycket duktig.
  Jag vill mycket gärna ha ditt mästerverk !!!!
  Med Vänlig Hälsning.
  Eva ,-)
  basal@live.se

  SvarSlett
 46. Hei Barbro!

  For et fantastisk bilde!! Jeg synes du lager så utrolig mye fint!
  Har ingen blogg selv, men legger igjen mailadr:
  solveig.nesset.overeng@gmail.com

  SvarSlett
 47. Oj, så vakkert!!! Det måtte da ha passet flott i et selskapslokale, så her er det noen som burde angre på at de ikke takker og bukker for vel utført oppdrag.
  Selvsagt kunne jeg tenkt meg det, jeg elsker jo turkis. Men jeg har nok alt brukt opp vinnerlykken hos deg :)

  SvarSlett
 48. Oj, har du trukket? Her på gården hadde det passet perfekt! Vi giftet oss etter 19 år i samme hus, og har ikke fått opp brudebilde ennå. Og bestemor hadde høner.

  SvarSlett
 49. hei,
  å her må jeg bare hive meg på sånn helt på tampen,såå nydelig et bilde,en flott bryllupspresang..
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 50. Bildet er fantastisk flott! Jeg elsker blått og motivet er også flott! Tenk om det ble mitt!

  SvarSlett
 51. Hvem ville vel ikke hatt noe så nydelig?
  Jeg ville i hvert fall, men jeg har ikke vinnerlykke!
  Ha en fortsatt super helg :)

  SvarSlett
 52. Nei, hjelpe meg. Ble de ikke fornøyd. Forstår skuffelsen! Jeg synest bildet var kjempefint. Fantastisk masse arbeid bak! Vil gjerne være med i treknigen.

  SvarSlett
 53. Ååå mener du det???? Klart jeg vil være med.

  har deret slik jeg også, gjort ting på bestilling, og liker det slett ikke. Synes at forventingene er så store og ikke alltid lett å innfri. Nervøs blir en av hele greia.

  Beundrer deg som kan påta deg slikt arbeid på bestilling,kan ikke være lett. Det blir noe annet med et maleri, da kan en iallefall male over og rette på fargene.

  SvarSlett
 54. Hei Barbro :)
  Utrolig flott bilde du har laget :) jeg har kjempe lyst på det! jeg er helt imponert over bildene dine og jeg har jo sett de som du har laget til min mor og, jeg blir helt sånn vill jeg og klare, men dessverre ligger det ikke innenfor mitt felt enda værtfall, kansje en gang i framtiden :)
  Klem Amalie

  SvarSlett
 55. Nydelig bilde! Tenk at de ikke ville ha det... Jeg er inne på bloggen din hver dag og blir veldig inspirert over det du lager :-)

  SvarSlett
 56. At bilde ikkje blei som forventa er ein ting, men av den grunn gje det vekk?? Det seier meg at du er ei jente som ser stort på det. All mulig lykke til deg. Ja, eg vil gjerne vera med i trekkinga.
  Helsing Marian i Rosendal

  SvarSlett

 57. เล่นเลยฟรีเครดิต โจ๊กเกอร์123 slot online แจกโบนัสมากมาย
  https://www.slotxd.com/jokergaming123

  SvarSlett