søndag 30. mars 2014

Vårlig


Det er vår på Vestlandet. Ja, i går var det faktisk noe som kunne minne om sommer, og ennå er vi bare i mars. Plommetreet er snart i full blomst, og så tidlig har det aldri blomstret før. Man blir rent våryr av slikt vær og rundt omkring i nabolaget dukket den ene etter andre opp etter vinterdvalen og skulle igang med våropprydding i hagene. Nede på gang- og sykkelveien krydde det av turgåere og syklister. Det er bare å nyte det så lenge det varer:-)


Det ni meter høye plommetreet er bare et fantastisk skue når det blomstrer og får hagen til å se ut som den reneste prydhage. Synd det ikke varer mer enn to uker...


Utemøblene og solsengen ble raskt funnet fram i går, og i morgen er det fram med malerkosten for å freshe opp litt rundt omkring. De første ordentlige vårdagene er man jo full av energi og motivasjon til å gå løs på både hagearbeid og utendørs maleprosjekter, så det er bare å hive seg rundt mens det ennå er lystbetont:-)4 kommentarer:

 1. Det er så deilig med vår og sol!
  Nydelige blomster, og søt pus :)

  SvarSlett
 2. Denne helga har det vært knallvær! Jeg er faktisk solbrent i ansiktet:)

  SvarSlett
 3. Så utrolig nydelige bilder, og skjønneste pusekatten :)
  Fin uke til deg Barbro!

  Klem Hildegunn

  SvarSlett
 4. Dendreon (DNDN) had a rough day yesterday as shares fell $0.85 (12.57% prada handbags) to close at $5.91/share on volume of 14.4 million. Shares fell on concerns about new competition from better drugs after a competitor rolex replica announced very positive results. Analysts said that Provenge could lose market share moving forward as these new drugs come to market. The company has had a tough replica chanel go of it recently, but most of it is their own fault as they continue to guide expectations lower.

  SvarSlett