fredag 14. desember 2012
Eldstemann har lagt inn skriftlig klage på årets julepyntede hus. Det er altfor lite innslag av rødt og julenisser. De eneste julenissene er glassnisser fra Hadeland og jeg tror neppe eldstegutten regner de for ordentlige nisser. Så jeg har fått streng beskjed om å gå opp igjen på loftet og hente både nisser og mer rød julepynt, ellers blir det julaften i eksil for hans del...
Ifølge min sønn er det bloggingen som har skylden for kald og fargeløs jul, og han er nå dypt bekymret for at det neste blir skakt, tynt og skjevt interiørbloggedamejuletre i potte - med nesten ingen julepynt.


Dette er mer jul etter hans hjerte... Rødt, frodig og pynt i hver krok.


Konklusjonen er at man kødder ikke med juletradisjoner, bloggedame eller ei...11 kommentarer:

 1. Hahahaha, så herlig:-) Jeg syns jo hjemmet deres ser ut som om det er tatt rett ut av et eksklusivt interiørmagasin da, syns dere har det så utrolig fint. Men jeg forstår at det kanskje kan være LITT lite nisser, sånn sett fra et barns perspektiv;-)
  Det minnet meg forøvrig på at vi har ikke antydning til jul her hjemme.....:-O

  SvarSlett
 2. Herlig :)
  Her har nisser og alt det røde kommet ned fra loftet. Det blir liksom ikke det samme uten :)

  God helg!

  Klem

  SvarSlett
 3. Niks, kan ikke kødde med det røde, det er de helt enige i her i huset:))
  Så i dag kom det litt rødt og julenisser opp her i huset ♥
  Ikke så stilrent kanskje, men veldig, veldig koselig:))

  SvarSlett
 4. Ha ha, det er lite rødt her, faktisk. Og ikke så mange nisser...

  SvarSlett
 5. Ha ha ha, klar melding! Glup gutt, som allerede skjønner dette med bloggers påvirkningskraft.

  SvarSlett
 6. Heilt einig med guten din! Viktig med raudt i jula. Og litt nissar må fram. Men det treng ikkje vere nissar overalt. Og eit skikkeleg juletre må til, sjølvsagt. Her er det ikkje komt fram allverdens mykje endå..men det aukar vel på litt utover i veka ;-). Eg fekk kjeft i fjor, etter å ha pynta juletreet med raudt og sølv i årevis, ville ungane ha multifarga pynt, inkludert gamle ærverdige julekuler. Blei no fint det og!

  SvarSlett
 7. I always like your pictures and colours :-)
  Greetings from Switzerland, mimi

  SvarSlett
 8. Dette ble jo kjempeflott! Han har god smak, han eldstegutten din! :)
  Rødt hører til i jula!
  Ha en koselig adventshelg! :)
  Klem Lisa

  SvarSlett
 9. Ja! Man skal høre meget fra de kære unger...
  Jeg syntes du har gjort det godt og har mange skønne sager, men du må på loftet og finde lidt flere nisser, så han kan komme i julehumør...smiler...

  Ha´en dejlig weekend

  Knus Susi

  SvarSlett
 10. Ha ha - skriftlig klage faktisk :-) Han ble vel glad da, når det kom inn mer rødt? Jeg er også glad i den røde jula :-)

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 11. Har koset meg på rundtur i den flotte og inspirerende bloggen din. LIKER stilen :) Jeg blir lei om det blir for mye rødt. Hos oss er det hvit jul hjemme (veldig lite pynt...), så blir det VELDIG mye (alt for mye) rød nissepynt når vi kommer på hytta. Der forventes det at alt kommer fram... Ja, ja.. Et lite tips tilbake til deg på noe du kan gjøre sammen med barna (du har sikkert sett det før, men greit med en påminnelse :))http://kranmajola.blogspot.no/2012/12/julegavetips-i-siste-liten-fortil-liten.html. Fortsatt go førjulstid!

  SvarSlett