lørdag 28. april 2012Når plommetreet i hagen blomstrer, da er det vår helt på ordentlig.


Da kan man for alvor begynne å sette ut blomster og plante i bedene.
Blomster i krukker, eller støvler, er alltid greit. Blir liksom ikke så mye ugress da, og i Bergen trenger man ikke tenke på vanning heller - her er det stort sett selvvanning.


Bed er litt verre for oss som ikke uten videre ser forskjell på ugress og hageplanter, og jeg måtte grave fram dette bildet fra i fjor for å se hva jeg egentlig hadde plantet. Alt ser jo ut som ugress før det har begynt å spire ordentlig. 


I år har jeg forresten slengt en del vintergrønt i bedene og, så er det i hvert fall noe som ser fint ut hele året, og som ikke kan forveksles med ugress. Og så er det jo kjekt med noe som brunsneglene ikke spiser.
I tillegg til blomster og planter, så frisker det opp med litt tekstiler utendørs. En blondegardin, et sjal og en hekleduk gjør bordet litt sommerlig og romantisk, i tillegg til at de tåler å ligge ute i vær og vind.Og selv om det ikke har vært de store temperaturene, så er det likevel noen som har testet ut solsengen.

Jepp, her er vi klar for sol og varme som kommer til uken:-)
9 kommentarer:

 1. Fantastisk blomstring på treet! Så herlig syn! Koselig i hagen deres. Dukkehuset er jo rene smykkeskrinet i hagen. :)) Koselig!

  SvarSlett
 2. Nydelig uteplass dere har, og nyydelig plommetre! Hihi, jeg prøvde også å luke i noen bed her om dagen, men følte ikke at det var fingrene mine som var grønne da jeg ikke ante hva som var ugress og hva som ikke var det..

  SvarSlett
 3. Så hyggelig du har det på utsiden. Jeg har ikken tatt sjansen på å kjøpe noe særlig med uteblomster ennå. Været er for ustabilt.

  SvarSlett
 4. Så mange flotte bilder av blomster og flott pyntet uterom. Gleder meg til våren kommer ordentlig. Ha en god søndag

  SvarSlett
 5. Ååå!! For et herlig sted du har!! Skikkelig vårstemning, og så søtt med støvlene med blomster i. :0) Kos dere skikkelig sammen!!

  SvarSlett
 6. Wow, så utrolig flott uterom du har, og så gjennomført det hele er!! Tenker du nyter å pusle på ute nå som våren er her. Fantastisk å se plommetreet i blomstring!

  Nyt søndagen videre!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 7. Så fantastisk med blomster i støvler: ) Så noe lignende en eller annen plass på nettet for en stund siden og digget ideen!! Ser ut som våren er kommet litt lengre hos dere enn her i Lillestrøm - men nå har det regnet mye og det er SOOOOOOl nå, så da blir det vel grønt på null komma nix!!

  KLEM!

  SvarSlett
 8. wow, plommetreet deres er jo bare helt fantastisk , herlige bilder som bare stråler sommer og sol , herligt

  SvarSlett