fredag 18. desember 2009

Julekort, blondemannen og en liten konkurranse


Noen få utvalgte får i år hjemmelagde julekort, og sånn ser de ut:


Resten får altså greie seg med julekort fra Fotoknudsen. Hvis det er noen som skulle føle seg litt snurt fordi de bare får ferdigprintet julekort, så kan jeg trøste med at majoriteten får slike, og at de hjemmelagde mer var en dyd av nødvendighet siden vi gikk tom for Fotoknudsen sine...

Ellers har jeg gått på en aldri så liten smell - av økonomisk karakter, vel og merke. Og det i et forsøk på å være veldig økonomisk. Det har seg nemlig sånn at i forrige uke fikk vi damene i Galleri Skjold blondemannen på besøk, og vi hadde mulighet til å kjøpe blonder til innkjøpspris. Og et slikt tilbud kan man jo ikke gå fra seg, så jeg kjøpte jo litt for å ha et lager. Siden det hele var til innkjøpspris, så sjekket jeg ikke så nøye prisen på alle blondene. Og så glemte jeg dette med moms - er ikke akkurat så vant til sånt. Så gjett hvem som satt med skjegget i postkassen da regningen kom???

Dette er altså hva jeg kjøpte


Ikke SÅ mye, eller? Men dyrt ble det, fryktelig dyrt. Så for å ha litt galgenhumor oppi det hele, tenkte jeg å ha en liten konkurranse:

HVOR MYE HAR "BLONDINEN" EGENTLIG BETALT FOR DISSE BLONDENE????

Den som kommer nærmest vinner et lite tekstilbilde

og et hjerte.


Har du lyst til å være med, så kan du legge igjen en kommentar eller sende meg en mail.
Vinneren trekkes allerede i morgen formiddag.

Trøstende ord mottas også med takk!!

Ha en fin dag uten bomkjøp da!


30 kommentarer:

 1. Trøstende ord: 1) Du er da ikke blond?
  2) Det er sikkert veldig viktig for deg å ha alle de blondene. Du må snart begynne å sy blondehjerter som jeg skal bestille av deg. Og da trenger du blonder.
  3)Jeg handler også MYYYYE, Barbro, men siden jeg har både en mann og en mor som noen ganger titter inn i bloggen min, tør jeg ikke å legge ut alt. Men, shopping gjør oss glade, ikke sant?

  Og jeg vil absolutt vinne, men har jo lite blondeerfaring, så jeg kommer vel med en gjetning som er helt blond: la oss si at du ga 967,85 kr for herlighetene.....??

  Ha ei flott helg!

  SvarSlett
 2. Hei..Jeg klikket meg videre til deg via Prinsesse Elin og her må jeg si det var en kreativ dame. KJeeeempe lekre kort du har laget, skjønner godt du må handle blonder når du lager noe sånn fint. Trøstende ord ja..er det ikke sånn med oss damer at shopping gjør oss glade ( ihvertfall en stund...=)...) Må man så må man og du har da blonder ei stund ihvetfall eller??? Greit at jeg følger Bloggen din?? Er morro å følge med hva kreative personer lager, blir litt inspirert da ;) Ha en kjempefin helg og ikke minst Jul. Juleklem fra Mona

  SvarSlett
 3. Jeg glemte å gjette prisen på blondene...Tipper du har betalt 1370; =)))

  SvarSlett
 4. Så nydelige julekort du har laget! - Flotte blonder, da - til tross for at det ble dyrt... Jeg gjetter at du har betalt kr. 1650,-

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. Det er jo snart jul. Da FORTJENER man litt ekstra. Jeg har nettopp kjøpt meg ny kjole. Fra Frankrike. Kjole i uglestoff. Den MÅ jeg bare ha. :)
  Jeg handler OFTE stoff for MINST 1000,- så om blondene koster rundt 1000,- er de IKKE dyre! Dermed MÅ de ha kostet MER. Jeg tipper 3000,-
  Ble du trøstet nå? Jeg synes jeg bør få premie for den beste trøsten:)

  SvarSlett
 6. Åhh ... et slikt tekstilbilde ligger absolutt på ønskelistetoppen her nå.

  Blonder er jo dyrt, enten man er blondine eller ei. Selv til innkjøpspris + moms ruller kronasjene på etterhvert som meterantallet øker. Og meterantallet har en tendens til å øke i raskt tempo ...

  Jeg tipper du måtte betale kr. 1237,50 inkl. moms for denne herligheten.

  Klem

  SvarSlett
 7. Takk, for trøstende ord, alle sammen! Dere er bare skjønne!!

  SvarSlett
 8. Aller først, så skjønne julekort du har laget!
  Kjenner meg god igjen i slike bomkjøp, hvem tenker vel på moms når det er slike lekre saker å få kjøpe til innkjøpspris?
  Jeg tror du måtte betale 2350 kroner for hele stasen.
  Ønsker deg en riktig god helg.

  SvarSlett
 9. Heisann.
  Kjenner igjen dette her ja.
  Blonder er ikkje noko billeg affære,
  så eg tippat at du har betalt 3475 kr med moms...
  Nydelege julekort du har laga også.
  God helg til deg.
  Klem H

  SvarSlett
 10. Tja...Dette med moms og prosenter er ikke enkelt, og din moder har gått på mange smeller iløpet av livet. Det ligger kanskje i genene? Ikke særlig trøstende, men på sikt kan du tjene utlegget inn igjen. Du lager jo så mye flott at omsetningen skulle ikke være noe problem. MEN - Det er jo nå pengene trengs!!!! Siden det ikke er noen trøstens ord å få, har jeg lagt inn en liten trøstepremie på kontoen din. Tipper at du har betalt kr. 1.970,- for alt sammen. Ha en fin dag.

  SvarSlett
 11. Heisann! Først: Tusen takk for nydelig hilsen om bilder og julekort!! Ble sååå glad!!
  Og så: Flotte julekort du også har laget! : )
  Og så litt trøst: Har gjort noen slike bommerter selv, så vet hvordan det er å sitte med skjegget i postkassen! Men blonder - det handler jeg sjelden - vet jo at meterprisen er drøy, så hva skal jeg tippe da? Hm...jeg sier 2876,- med moms. Har ikke peiling - så det ble rein gjetting - så jeg kunne glatt gått på samme smell selv!!

  Ha en fin dag!! Klem!!

  SvarSlett
 12. Ja,ja, du har nå ihvertfall selvironi som deler "tabben" med oss alle:-) Av og til så skjer slikt....jeg er egentlig i samme båt med noen gryter som jeg bestillte....de ble også plutselig ikke SÅÅÅ billige lenger... So is life!!! Trøsten får vel bli at du kan lage MASSE flott nå!!! Ps.Aner ikke hva de kan ha kostet... tipper 2180:-) God helg!!

  SvarSlett
 13. Hmmm, fryktelig dyrt... Tar kanskje litt hardt i nå, men gjetter 3.684,70 eller deromkring. Ser ut som det er en del blonder. Men håper for din skyld at du har betalt ca halvparten.

  SvarSlett
 14. Konkurranse må jeg være med på :D Kanskje flaxen fra basaren i kirken er langtidsvirkende!
  Jeg ser du har en del meter med blonder der ja! Som du vet, er ikke akkurat jeg inne på kursen på blonder, men jeg har jo vært å handlet julegaver i det siste. På den ene julegaven ville jeg pynte med litt blonder - da jeg tilfeldigvis visste at mottakeren ELSKER blonder :)Nå når jeg har gjort meg denne erfaringen, tipper jeg du har brukt .....2724,90.
  Og hjertelig velkommen på Søndag. Klem.

  SvarSlett
 15. Hi, hi, tusen takk, Linda! Gleder oss masse til søndag!

  klem

  SvarSlett
 16. Du og dine blonder!! Du får gjemme regningen for mannen.Jeg tipper du har betalt 1745,-

  SvarSlett
 17. Er det lov å tippe når man VET hva du har betalt for herligheten? Jeg har nemlig veldig lyst på det vesle bildet... Men det er kanskje juks, eller? ;)

  SvarSlett
 18. Hei:)
  så mange koselige innlegg du har laget i det siste:) Mange flotte bilder, ideer og kreativitet:) Er lett for å bli ivrig når man får sjansen til å handle til innkjøpspris! Selv om summen kanskje ble litt i høyeste laget før jul, så tror jeg de kommer godt med, Så mye som du syr og lager:) Blonder er jo ganske dyrt i hobbybutikker.. Jeg tipper 2030 kr for blondeinnkjøpet ditt!

  Ønsker deg en god helg:)
  PS:Du får sy masse blondehjerter og legge ut for salg på bloggen din! Så får du dekket inn noen av blondene dine;)

  SvarSlett
 19. Jeg antar at du uansett får bruk for blondene, og at det som kanskje er dyrt nå, ikke er så dyrt likevel når du tenker langsiktig :)
  Tipper på at du betalte kr.2425,-. Det er i alle fall et forsøk ;)

  SvarSlett
 20. God kveld i stua ;) Ja bomkjøp ja det kan nok skje den beste !!! Du har nok betalt endel for dette, tør ikke gjette . Eller jo kr 2100, har du invistert blonder for, da har du ei stund . Hvis det er noen trøst da ;) Flotte kort du har laget . Ha ei god helg .
  Klem

  SvarSlett
 21. Å dette skulle jeg väldig gjerne vinne jeg älsker dine saker, men va kan blondene ha kosta..hmm jeg tror 785kr får det syntes jeg er mye penger. Det kanske ble dyrt for deg men tenk så mye fint du kan bruke blondene til.
  Og atter en gang takk for koselig komentar på min blogg. Go klem til deg!

  SvarSlett
 22. Nå måtte jeg flire:o))))) Hihi:)))

  Jeg tipper 1495,- For det synes nemlig jeg er veeeldig dyrt:))

  KJEMPEflotte julekort.. WOW!:))

  God førjulshelg ønsker jeg deg.
  Klem Tonje

  SvarSlett
 23. Åååå disse bildene dine er bare superskjønne, så dette må jeg blir med på. Tipper kalaset kom på 3560,- kr. Aner jo ikke, men slike blonder er veldig dyre i butikken i allefall....
  Jeg har gått "fem på" med bestilling jeg også. Så sure penger å betale. Men som min svigerfar alltid pleide å si:Hadde en vært føre vis, hadde en aldri gjort noe galt... Og det er jo slik at vi ikke bestandig ligger et hestehode foran og forutser alt mulig, men en ting er sikkert: du kommer garantert ikke til å gjøre det en gang til. Slike ting husker man.
  Ha en flott helg, min venn. For min skyld håper jeg at jeg ligger nærmest i pris, for din skyld håper jeg det ikke :o)

  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 24. Så nyyydelige kort! Også må jeg fnise litt igjen av deg og dine historier. De blondene kostet sikkert 2333 kr., men det er sååå verd det med tanke på alt det vakre du skal lage av dem. Ha en flott helg. Klem H

  SvarSlett
 25. Blondemannen du??? Måtte lese TO ganger, jeg trodde først at det var BLODMANNEN og det hadde jo vært verre. En slags blodsugertype...Men det er kanskje det han egentlig er???? Men veldig veldig dyrt i blondeverdenen--er kanskje... 2455 kroner? For jeg ville jo si at det er dyrt og hvis det koster halvparten er det ganske dyrt det også...For det er liksom blonder, og man må jo lage ganske mange hjerter og kjoler og bilder og ting og tang for å tjene inn igjen et sånt blondeforbruk liksom:)
  Trøst skal du få også: Du er SÅ flink og fortjener all verdens super-utstyr til produksjonen din:) Bare så du vet det. GOd klem

  SvarSlett
 26. Hei hei. Staaakars deg. Blir fort dyrt å shoppe, men så kan du jo lage masse fint av det også da. Vet ikke helt jeg hvor mye du betalte. Det sto jo ikke noe om hvor lang de var og slik, men jeg tipper på 775 kr,- Det syns jeg er masse penger for blonder, men er kanskje helt på bærtur. Ser det er andre som har tippet menge ganger mere...
  Blir i allefall spennende å se hva du blir å bruke de til. Lekkert blir det nok uansett.
  kLÆM sUSANNE

  SvarSlett
 27. Skjønne kort da Barbro!
  Og he, he- vi kvinner faller lett for det som er vakkert: Du har nok bet. 3350 kroner for denne herligheten:-)
  Du får jo laget myye fint for det da:-)
  Klem,Hege.
  PS!Tusen takk for omtenksom kommentar inne hos meg...

  SvarSlett
 28. Må bare innrømme at jeg kjenner meg igjenn, det ser så billig tu men når en får lagt summene sammen og plusset på momsen sitter en derå vrir seg litt.... Men det er som min bestemor sa når jeg hadde brukt litt mer penger enn jeg skulle, : Da kjem att i. Med det mente hun at det kom inn nye penger, så en trengte ikke bekymer seg så mye.. ;-) Jeg tror du har brukt 2450 kr på blondene dine. Husk når de er betalt, er det lenge til du trenger å kjøpe nye. God helg!

  SvarSlett
 29. Så herlige kort du har laget - de var rett og slett skjønne, og mottagerene kommer til å sette stoooor pris på de!

  Skulle gjerne ha visst hvor mange meter det var her jeg, men ja mange meter med blonder er der iallfall, og blonder er dyrt..! Siden det er innkjøpspris vi snakker, hm - kanskje 2475,-, eller kanskje bare bommer jeg 110% ....;o)

  Huhei som tiden går - førjulstiden har bare rast ifra meg, og bloggerundene har ikke blitt så mange som jeg kunne ønske. Men, kose meg har jeg gjort gjennom hele adventstiden :o) Nå er det bare en helg og en arbeidsdag før jeg tar turen over fjellet til Nordfjord, for å feire jul sammen med mamma og pappa - åhhhh som jeg gleder meg!!!

  Du, og så må jeg bare fortelle om konkurransen jeg er med på inne hos Shabby Charm. Jeg deltar med et bilde, og "kjemper" om plassen i en liten inspirasjonsguide. Om du synest bildet jeg deltar med er fint, må du gjerne stemme på meg :-D (dagens egenreklame, men ikke noe press.. :o) )

  Håper du har hatt flotte førjulsdager, og kosa deg masse du også!!

  Har vært utrolig koselig å bli "kjent" med deg her inne, og jeg gleder meg masse til mange hyggelige besøk i det nye året!

  Ha en superherlige dager frem mot jul - kooos deg masse.

  Stor klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 30. Hei,Barbro.Kortene du har laget er flotte.Så til blondene....aner ikke,men tipper på 2000 kroner.

  SvarSlett