torsdag 4. september 2014

Like bra bruktUngene har forlengst flyttet inn på de nye rommene sine, men det tar litt tid før alt er på plass og det begynner å se hjemmekoselig ut. I løpet av årene mens jeg har ventet på at minstemann skulle få sitt eget rom, så har jeg samlet litt ting og tang som jeg tenkte ville passe på et gutterom. Jeg hadde imidlertid ikke tenkt at jeg måtte vente såå lenge på å hente de fram igjen. 


Lerretsbildet i svart/hvitt som jeg tok for noen år siden hadde jeg faktisk helt glemt av da jeg plutselig fikk øye på det bak sofaen i lekehytten. Det innrammete postkortet av Tobias i tårnet var nesten gått i glemmeboken det og. Det fant jeg på Fretex for det som føles som en evighet siden. Bildet var innrammet i en fururamme som jeg malte lys turkis. Jammen passet fargen ennå:-)


Jeg liker jo aller best å innrede med bruktfunn, så både Finn.no, Fretex og loppemarkeder blir som regel trålet før jeg kjøper noe nytt. Den turkise pulten var opprinnelig teakfarget og noe nordlendingen fikk ta med seg da han hjalp til med å tømme huset til en eldre mann. Stolen er et Fretexfunn, mens den blå sengen er forrige ukes bruktfunn fra Finn.


Når jeg kikker nærmere etter, så er det visst enda flere ting her som er bruktfunn også. Den lille ugleflisen oppe til høyre, alle boksene, poselensbussen og timeglasset stammer alle sammen fra Fretex. Den blåmønstrete puten er fra loppis i Sverige, mens den blå puten og sengeteppet er laget av gamle klær og tekstiler. Stolen er forresten trukket med det som opprinnelig var et forkle som jeg fant på et loppemarked. Mye brukt med andre ord:-) Ellers er alle svart/hvittbildene egenknipset, og putene med dyreprint er selvsydde.

Dette er mitt bidrag i NIB utfordringen denne måneden; like bra brukt.

2 kommentarer:

  1. Tror ikke møbel og interiørbutikkene blir rike av kunder som deg, he,he. Nydelig og selvgjort!

    SvarSlett
  2. Så mange fine ting :)
    ja, brukt er like bra som nytt!

    SvarSlett