søndag 28. september 2014

Kjellerstue


For ikke lenge siden var dette rommet en eneste stor steinrøys. Nå er det på god vei til å bli en kjellerstue. Jippi!! Det har jeg drømt om lenge. Ungene har prøvekjørt kjellerstuen i helgen og er strålende fornøyde. Vi foreldre er minst like fornøyde med å ha mulighet til å sende avkommet ned en etasje iblant. Etter at ungene hadde inntatt en rikelig dose med lørdagsgodter i går, var det særdeles behagelig å ha unger på stigende sukkerrus en etasje under seg, med døren godt lukket igjen:-)


Litt nakent og tomt ennå, men gyngestolen har fått flytte inn. Endelig fant vi en fin plass til den. Det deilige strikketeppe er fra farmor i nord.


Og det viktigste av alt; tv´en er på plass... Bilder og ymse kunstverk ligger fremdeles godt plassert i kassen. Å slå den første spikeren i en nymalt vegg er litt av en barriere..


Den blå sofaen er et Finnfunn fra fredag. Jeg syntes den var veeeldig blå til å begynne med, men nå synes jeg den er ganske så fin. Kjekt med noen fargeklatter. Stuebordet har flyttet ned i kjellerstuen, men får neppe permanent oppholdstillatelse. Det er vel egentlig svært lite her i huset som har permanent oppholdstillatelse noe sted når jeg tenker meg om...

I løpet av uken kommer forhåpentligvis litt hyller, bilder og nips på plass og gjør det hele mer hjemmekoselig. Men foreløpig er vi supefornøyde med å ha fått en kjellerstue!

3 kommentarer:

 1. Jeg husker før-bildene. Dere må jo smile fra øre til øre!

  SvarSlett
 2. Skal si her ble fint. Nydelig gulv. Litt av en endring: fra knaus til rom. Dere er flinke å fikse på huset dere.
  klem

  SvarSlett
 3. Heisan Barbro
  Så herlig med kjellerstue og hvem skulle trodd at dette rommet hadde vært en steinrøys for kort tid siden?! Det ser jo supert ut og ungene er så klart fornøyde. Det er de hos oss også, for vi ordnet jo også til kjellerstue rundt juletider. Når kompisene velter inn døra, hopper de ned i kjellerstua og spiller FIFA 15 osv. og vi får hovedetasjen for oss selv; fredfullt og fint. Ha en herlig fredag! Klem fra Kaspara

  SvarSlett