søndag 17. august 2014

Tidenes sommerVi kan jo fastslå at sommeren 2014 var et særdeles godt år for Norgesferie. Både regntøy og støvler fikk feriere hjemme mens vi var på Norgesturné. Ja, til og med boblejakkene fikk være hjemme i år. Jeg innrømmer at vi investerte i et par luer den første uken nordpå, men bortsett fra det har sommeren vært riktig så varm og fin.


I år var det på tide å avlegge Dyreparken i Kristiansand et besøk. Feriens høydepunkt for ungene. Muligens feriens høydepunkt for nordlendingen også da han og minstemann boltret seg i samtlige sklier i Badelandet i Dyreparken - to dager på rad:-) Veslesnuppa på sin side gikk amok i lykkebodene i sin iver etter å vinne et kosedyr, og svidde av et halvt års oppspart ukelønn.


Da er det jo stor stas å endelig vinne seg en supersøt delfin! Det dyreste kosedyret ever her i huset... Og da storesøster hadde vunnet seg et kosedyr, ville naturligvis lillebror også vinne et kosedyr. Han slapp imidlertid litt billigere unna.


Litt hjemmesommer har det da også blitt, og badebassenget har blitt flittig brukt. Mor har stått og fylt noen tusen liter i det i løpet av sommeren, vi har jo ikke fått så mye hjelp fra oven i år.


Og terrassen har blitt flittig brukt den og. Vi har vel nærmest bodd der ute. Det er nesten litt vemodig å tenke på at vi er på tampen av sesongen nå. Snart er høsten her.


Enn så lenge koser vi oss utendørs. Og nå har vi planer om å ha et lite overbygg hvor vi kan ha varmeovn for å kunne sitte ute enda litt lengre. Hardt å gi slipp på terrasselivets gleder etter denne sommeren...


Dette har visstnok vært den varmeste og fineste sommeren på 100 år her på Vestlandet. Håper imidlertid ikke det går 100 år til neste gang det skjer. Da kommer i alle fall ikke jeg til å oppleve noe sånt igjen.3 kommentarer:

 1. Herlige sommerminner!
  Så kjekt å se bilder fra Kr.Sand, vi reiser dit på fredag!
  Vi var så superheldige å vinne en tur dit, så vi gleder oss masse om dagen!
  Og jammen skal vi innom Bergen på vei nedover og, 2 nye byer på ei helg :) Spennende :)

  God ny uke!
  KLEM Audhild :)

  SvarSlett
 2. Skønne billeder.
  Her i lille Danmark har vi også været heldige med vejret.
  Men tror desværre det vender nu, det er lidt koldt derude.

  Knus Susi

  SvarSlett
 3. Ser ut til å ha vært en riktig så fin sommer for dere :)

  SvarSlett