søndag 10. august 2014

ResterRestene av Lena ligger i oppkjørselen vår...Fra denne siden ser det imidlertid ut som vi har en veldig frodig hekk.


Telefonledningen ligger på bakken, men vi har i hvert fall fremdeles strøm:-)Treet sperrer hele gang- og sykkelvegen, så hagen vår er hyppig brukt som gjennomgang i dag.


Godt å vite at det jobbes på spreng da... Litt absurd å våkne til huset ditt på forsiden av BT, før du har fått rukket å kikke ut av vinduet:-)

3 kommentarer:

 1. Huff ja stormet godt,måtte tjore fast diverse her..
  Fin søndag til deg!
  Klem

  SvarSlett
 2. Huffda! Ikke noe særlig med sånt uvær!
  Da vi var nyinnflyttet her gikk et kjempestort furutre overende etter uvær, til alt hell ramlet det bort fra huset, men hadde vi hatt maks uflaks kunne det ha gått andre veien, og da spørs det hvordan det hadde gått. Med det ekstremværet som det blir en del av, må man kanskje være litt obs på trær som står utsatt til i forhold til hus eller veier. Det kan jo gjøre stor skade.

  SvarSlett
 3. Oj, ja, det tenker jeg var litt spesielt å våkne til :-) Lena herjet godt hos oss også, men var heldigvis ikke noen trær som falt ned! Håper det er blitt ryddet opp, så hagen deres ikke blir nedtrakket :-)

  Klem fra fargehverdag Gina

  SvarSlett