lørdag 22. desember 2012


Jeg hadde et par julekort igjen å skrive i går, noen gaver og juleklær som skulle kjøpes, risboller som skulle lages og juletre som skulle pyntes, men siden det tross alt var dommedag så utsatte jeg alt - sånn for sikkerhets skyld. Ikke vits i å styre for mye hvis en mega - asteroide plutselig skulle skyte full fart mot jorden uten at Nasa hadde fanget det opp liksom. 

 Juletreet hadde vi imidlertid tatt sjansen på å kjøpe inn dagen i forveien. Og da jeg hadde sjekket at Australia hadde kommet seg helskinnet gjennom dagen og det var blitt kveld her hjemme, så fikk ungene lov til å pynte det.


Og i dag var det bare til å hive seg rundt og gjøre ferdig de siste julekortene, gavene og en del annet småknask. Bortsett fra at risbollene fremdeles ikke er laget, så er vi nesten ferdige. Det blir sikkert jul uten risboller også, men det spørs om vi tar den sjansen, og dessuten er det noen av oss som føler at det ikke blir ordentlig jul uten at man har stresset tilstrekkelig nok... 

Men jeg er veldig glad for at det fremdels er et par dager igjen til jul. Vi skal nok alltids finne på noe å fylle de med og når vi er ferdig med risbollene:-)

Er du i rute??

7 kommentarer:

 1. Jeg er veldig glad for at det er en dag til å gjøre ting på. I fjor kom julaften så brått på, med bare en fridag i forkant. Har igjen å pynte....og å handle. Skal feire julaften borte i år så jeg har lagt lista lavt.

  SvarSlett
 2. Vi skal ikke feire hjemme i år, så da blir det ikke noe stress i det hele tatt:) Risbollene lager jeg etterhvert....
  God jul til deg og dine.

  SvarSlett
 3. Buen kommer uansett om kjøkkenet ikke er vasket og 7 sorter ikke
  er bakt. Tar det knusende med ro her.
  Ønsker deg og dine en god jul
  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. håper du kommer i havn med alt du skal gjøre, slik at du får nytt jula!

  ønsker deg og dine en deilig og fantastisk jul, med alt dere måtte ønske!
  klem ellemell

  SvarSlett
 5. Hihi, godt det ikke sa *pang* da!

  Her er vi i rute, og vel så det, for i morgen reiser vi til brygga for å feire jul med familien! Ikke så mye jobb på meg med andre ord :)

  Ønsker deg og dine en riktig god jul, håper dere får en fin feiring ♥
  Signe

  SvarSlett
 6. Kjære barbro, så mye lekkert du har laget, er skikkelig imponert jeg nå :) Og ja, jeg er alltid i rute jeg, tar det ikke så tungt lenger:) Barna våre er store nå, det var travlere da de var yngre:)
  God jul til deg, Barbro :)

  Klem Trine:)

  SvarSlett
 7. Nydelig innlegg!:)
  ...både ord og bilder!:) Koste meg skikkelig med dette innlegget altså:)

  Ønsker deg og dine en riktig god jul og et godt nytt år!:)

  Juleklem fra meg og Ferdinand-pusen

  SvarSlett