søndag 9. desember 2012

En liten uke med sykt barn og mann på reise har satt en kraftig stopper for alle juleframdriftsplaner. Ikke så mye som et julekort er skrevet. Ja, ingen av de 75 julekortene er faktisk laget en gang. Det vil si; jeg prøvde å mekke sammen en liten julecollage i Picasa. Liten er forresten stikkordet her. Da jeg skulle skrive den ut så kom samtlige bilder bare med i 5x8 cm format. Såvidt det er plass til god jul, adressen og frimerke. Det eneste positive måtte jo være at man slapp å skrive noe særlig, for ikke å snakke om alt blekket man sparer...


For å kompensere for å ligge langt etter juleskjemaet, så fylte jeg i julestrømpene i stedet. Så er i hvert fall det gjort. Det er kjekt å ha Rema som nærmeste nabo:-)


Jeg bestilte faktisk et par julestrømper og - hos Kaspara. Enda jeg har sydd en drøss selv. Men så holder vi på å lese Kardemommeby, og da var Kardemommejulestrømpene til Kaspara midt i blinken.
Jeg burde vel kanskje heller ha funnet en Mummibok, sånn at ungene hadde latt seg begeistre for mors egenproduserte i stedet:-)


Ha en fin kveld!3 kommentarer:

 1. Jeg skal fortelle deg en 'hemmelighet' - vet du, det blir jul uansett! Haper barnet er blitt bra igjen :-)

  SvarSlett
 2. Du tar så lekre og behagelige bilder, blir helt målbundet, jeg.

  SvarSlett
 3. Så skjønne!
  Ha en finfin kveld!

  SvarSlett