torsdag 26. januar 2012

Når man har blogget en stund, så hender det man blogger litt på tomgang innimellom. Det er liksom ikke alltid inspirasjonen er på topp. Høytider og bursdager er jo stas for mange av oss som blogger. Det er nesten ikke måte på hvor mange innlegg en kan lage i forbindelse med en bursdag - 2 uker med forberedelser og en uke til oppsummering. For ikke å snakke om julen, som i bloggeverden forberedes fra begynnelsen av september. Da er det litt antiklimaks å komme til januar og nærmeste festlige anledning er laaangt unna.

Men inspirasjon kommer gjerne som lyn fra klar himmel. Som i dag morges da det lå en utrolig koselig mail i innboksen, fra en norsk dame jeg ikke kjenner, og som er bosatt på andre siden av kloden. En dame som skrev så fine ord om bloggen og det jeg lager, at jeg straks fikk inspirasjon til å lage mer. Tusen takk, Marit, for en flott start på dagen! Det fikk meg forresten til å tenke på vilken kraft ord egentlig har, og hvor lite som skal til for å gjøre andre glad. Noen hyggelige ord er alt som skal til for å spre litt glede:-)

Søte knapper fra Rice, funnet til halv pris hos Berthas Oldebarn, gjorde ikke akkurat dagen mindre glad.

Sammen med fuglene fra Rice funnet samme sted. En fin dag med andre ord.

Ha en fortsatt fin dag du og!

14 kommentarer:

 1. Hyggelig ord er en god ting :O)
  det er ofte ikke så mye som skal til for å lyse opp en annen sin dag!

  (Veldig mange fine innlegg du har nedover i bloggen din som jeg ikke har fått med meg )

  Klem Fredrikke :O)

  SvarSlett
 2. Mange fine bilder av mange flotte ting , ikke rart at du får inspirasjon av det. Alltid godt med gode ord. Ha en flott aften

  SvarSlett
 3. Hei Barbro.

  Snodig at du skrev dette innlegget i dag, jeg satt akkurat og tenkte på noe av det sammen med i motsatt ende av det du snakker om.
  Jeg tenkte på hvor engasjerende det er å besøke blogger som faktisk har nye innlegg - og det skal du virkelig ha ros for. Du oppdaterer jevnlig, og for meg virker du engasjert og kreativ hele veien.
  Det gjør at jeg er inne på din blogg stort sett hver dag. Du har respekt for dine lesere.
  Stå på, kjære Barbro.

  Mvh Astrid.d

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Astrid!

   Tusen takk for hyggelige ord - de varmer:-)

   Slett
 4. Så kjekt å få slike gode ord!
  Mange fine gla'farger hos deg i dag

  SvarSlett
 5. Hei Barbro! For ein nydeleg og inspirerande blogg du har! Det er ei sann glede å sjå alt du lagar! Fekk nemleg eit tips om denne vidunderlege bloggen av ein felles bekjent frå din tidlegare (og min noverande!) arbeidsplass ;)

  SvarSlett
 6. Koselig innlegg!
  Gode ord gjør underverker :)

  HHerlig å finne sånne godbiter - da kommer brått inspirasjonen ..

  Nyt kvelden!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 7. Ja du fortjener skryt du Barbro. Det renner jo flotte innlegg fra deg hele tiden. Kreativ er du. Ønsker deg en fin og fredelig helg.
  Klem

  SvarSlett
 8. Det var et fargerikt innslag Barbro :) Inspirerende!

  SvarSlett
 9. Så sant, så sant, gode ord kan gjøre underverk! Og det er imponerende hvor mange gode ord som flyr på kryss og tvers i denne delen av Blogg-land! Du fortjener i alle fall de som kommer i din retning, og jeg har sett at du er flink å sende dem videre også:)
  Klem Beate

  SvarSlett
 10. Fin start på dagen med en sånn hyggelig mail. Ord kan være sterke, glede og såre.

  SvarSlett
 11. Hei Barbro, saa utrolig koselig aa faa en liten "plass" i bloggen din, tusen takk:) Maa liksom bare innom her daglig naa, naar jeg endelig har funnet en slik inspirerende blogg fylt av fargerike ideer! Har falt helt pladask for fargesammensetningene du bruker. Og bambiene er supersoete!! Ut aa kjoepe stoff! Tuuusen takk! Hilsen Marit

  SvarSlett
 12. Det er jo alltid koselig å se at det man gjør betyr noe for andre. Enten det er inspirasjon, oppmuntring, nytenking eller bare litt hverdagsglede.
  Ha en flott helg :)

  SvarSlett
 13. Så koselig med en slik mail. Ja ord har stor betydning og kan noen ganger være avgjørende hvordan dagen blir. :) Fint å bli minnet på å være positive og gode i ord. :) God helg. Klem Merethe

  SvarSlett