mandag 16. januar 2012

Fremdeles hektet

Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg er så begeistret for elefanter - det bare er sånn. Og nå har det vart i mange år, så det er neppe noe forbigående fenomen. 

Bilde lånt fra Barn igjen
Så da er det vel ikke så rart at jeg har lagt min elsk på elefantvestene til Barn igjen, som kommer i kjekke knit kits. Mon tro om det ikke må bli en sånn til minstemann i løpet av våren. Ikke bare digger jeg elefantmønsteret - jeg digger at det er på en vest og. For vester er overkommelige strikkeprosjekter for oss som fort går lei.


Elefanter gjør seg godt på veggen og de.


I tillegg til at de er blant favorittmotivene når jeg syr bilder.


Og, ja, jeg vet at de har vært vist et par ganger før, men de passet nå liksom så godt inn her:-)


Jepp, elefanter blir aldri feil...


Ha en fin dag!
13 kommentarer:

 1. Bildene dine og elefantene dine er sa fine! Jeg satt og tenkte pa hva de minnet meg om, og sa slo det meg - det hele ser faktisk veldig indisk inspirert ut. Altsa, i en indisk stil. Bade fargene, monstrene og detaljene og maten ting er satt sammen pa. Mulig jeg tar helt feil. Det bare slo meg. Plutselig. Det er noe veldig stoisk og rolig over elefanter.

  SvarSlett
 2. Elefanten har alltid vært mitt favorittdyr:-) De er jo så søte, og håndarbeids-/kunstmessig er de jo supre fordi de er så lett å figurere:-) Så jeg skjønner fascinasjonen din! Vesten var veeldig fiiin:-)

  Klemmer

  SvarSlett
 3. Elefanter er herlige dyr! Så stolte, kloke, vennlige, imponerende... Ja, adjektivene vil ingen ende ta! Det er ikke lenge siden jeg fullførte boken Water for Elephants, og da ble jeg om mulig enda mer hekta.

  Elefanter til folket!
  Riktig god ukestart til deg, Barbro!

  SvarSlett
 4. Herlige elefanter:)
  Klem Gitte

  SvarSlett
 5. SÅ fine elefanter!!!

  I like!
  :)

  SvarSlett
 6. Så skjønne :) Jeg fikk plutselig en greie med elefanter mens jeg gikk gravid, så Siljes værelse har malt elefant på veggen, hjemmelagd elefanturo, elefantknagger, vimpel, pute osv..Kanskje det var noe jeg så her hos deg i fjor som utløste den fascinasjonen? hvem vet ;)

  SvarSlett
 7. Kjempe fint, helt enkelt!!
  Klem Irene

  SvarSlett
 8. jeg er også veldig glad i elefanter..
  har du forresten prøvd deg på elefantlyd?
  det er gøy:)

  klem ellemell

  SvarSlett
 9. Hehehe, så morsomt!! Tanta til samboeren er også hekta på elefenter, men hun har det mer ift små figurer og stæsj :)

  Ha en flott uke videre :)

  Klem :O)

  SvarSlett
 10. Herlige elefanter. Skikkelig fin tre-elefant. Jeg er snart ferdig med elefantvesten til Eimund. Det blir ikke det fineste jeg har gjort. Jeg er rett og slette skikkelig dårlig til å strikke med flere farger. Svigermor sier det blir bra når jeg får dampa vesten. Jeg krysser fingrene for det,
  Ellen :)

  SvarSlett
 11. Heisann=)

  Elefanter er jo kjempe flotte dyr!

  du må ha en fin dag=)

  Klem fra Yvonne

  SvarSlett
 12. Jeg for min del spår at elefanter blir de nye bambiene ;) ser stadig tendenser til at de sniker seg frem i diverse interiør for tiden :D *♥*

  SvarSlett
 13. hihi, elefanter er kule ! :D

  SvarSlett