fredag 27. januar 2012

Guttehjørnet

Minstemann har i snart fire år vokst opp i ganske så feminine omgivelser inne hos storesøster, uten at han har tatt nevneverdig skade av det. Likevel var det på høy tid at han i hvertfall fikk et litt mer maskulint hjørne av rommet uten touch av rosa og barbie.

Nordlendingen har senket skuldrene etter at både dødningehoder, dinosaurer og rallybiler har dukket opp i interiøret. Han har jo innimellom uttrykt en viss bekymring for sin sønns framtid etter en oppvekst i rosaland, hvorpå jeg kunne berolige med at vitenskapelige studier viser at rosa er en farge som appelerer til både gutter og jenter de aller første barneårene. Man vokser det fort av seg.

Hvis noen skulle være i tvil om at dette er guttehjørnet, så har jeg hengt opp en stilig navnevimpel fra flinke Kort og søm. Storesøster ville straks ha en navnevimpel hun og, og siden hun bare har fire bokstaver i navnet sitt, så har jeg lovet at jeg skal prøve å lage noe lignende til henne, selv om den overhodet ikke kommer til å bli så flott som den over.En touch av det feminine henger fremdeles igjen.


Nederst i hjørnet skimtes nemlig en bred blondekant på dynetrekket. Men det er nok til å leve med, selv for nordlendingen.

Ha en fin helg! Tusen takk for alle hyggelige kommentarer!

12 kommentarer:

 1. Kjempe flott guttehjørne !

  Ønsker deg ei god helg :)
  Klem Birgit

  SvarSlett
 2. Så flotte detaljer!! Godt når gutta, ikke minst far, er fornøyde og beroliget!

  Linus ville absolutt ha med seg en ROSA liten stol fra Living, til farens store fortvilelse. Han var berett på å kjøpe både den blå og den grønne, men rosa...nei, det gikk ikke. En av grunnene til dette ønsket fra Linus var vel at det var den eneste fargen han på det tidspunktet klaret å si. Den lille disputasen mellom far og sønn ble obeservert av flere enn meg med smil om munnen!

  Ha en god helg! KLEM!

  SvarSlett
 3. Så fint det ble! Ingen tvil om at det er en gutt som sover der (selv med blondekant på dyna ;)
  Nydelige fargerike bld du har på de forrige innleggene, blir i sommermodus av å se på dem! (Prøver å gjemme skjermen litt nå så ikke jenta mi får øye på den nusselige hekla isen, da blir det mas og gnål for at hun også "trenger" en sånn) Ha en varm og god helg!

  SvarSlett
 4. Ble så fint i guttekroken. :) Smiler veldig ofte når jeg leser innleggene dine. :) God helg. klem, Merethe

  SvarSlett
 5. Veldig fin guttekrok! Sofie og jeg holder forresten akkurat på til å lage seng til en dukke fra samme sted som David sin. Han ligger og hviler under den nye dynen sin, foreløpig i en plastkurv..

  God helg!

  SvarSlett
 6. Kjempefin guttekrok ♥
  Der tipper jeg han koser seg:)
  Ha en fin fin fredda:)

  SvarSlett
 7. Så hyggelig at den falt i smak!
  God helg,
  klem :O)

  SvarSlett
 8. Flotte bilder- og den navnerekken var kjempefin!

  Gleder meg ellers til Pafrika gjør alvor av lovnader og steller til en treffings! Det hadde vært veldig koselig å treffe deg :)

  SvarSlett
 9. hei:) kooooseligt guttehjørne då! her i huse har vi ingenting rosa - elr jeg har jo litt, men vi har fire gutter... mitt problem er at alt jeg lager til blir "barnslig".. heheh, vil vel ikke de skal bli store? jajaj;) go helg!
  hilsen june:)

  SvarSlett
 10. kjempeflott gutterom til skjønne David. Har veldig sansen for posen med dødnings hode, dvs Nicholas ble heelt ellevil. Kan jeg få bestille en slik hos deg og kanskje en vimpelrekke i riktig sjørøverstil?

  SvarSlett
 11. kjempe flott rom til David.......vimpelen er lekker

  Ønsker deg en flott helg

  Klem til deg

  SvarSlett
 12. Så fint gutterom <3 Gleder meg til å se det live. Har virkelig kost meg med bloggeinnleggene dine nå som jeg har vært syk. Har gledet meg hver dag til å se hva du har funnet på "idag" Kunne tenke meg en slik vimpelrekke jeg også.. Over sengen..hummm lurer på hva Ståle hadde sagt da ;-) Gir deg en lyd en av dagene.
  Gode helgeklemmer til deg

  SvarSlett