mandag 23. januar 2012

For godt til å vare

Det er alltid litt stressende når man skal avgårde på tur til firmahytte hvor man må ta med seg det meste. Det blir mye pakking for en helg - i tillegg til å leite fram skiutstyret som man ikke har brukt siden mars i fjor. Når bilen er ferdigpakket, eller rettere sagt stappet, så ser det ut som man skal være vekke i ukesvis. Og når man endelig når destinasjonen, så skulle man ønske man hadde med seg minst et par sherpaer.
Men når eg atter ser slik fjell og daler, og alt er pakket ut og kommet på plass, da er det verdt alt strevet.
Skigåing, aking, og lek og moro i snøen fra morgen til kveld i nydelig vintervær. Vafler, pannekaker, appelsiner, deilig sjokolade med krem, og en 6-pakning.... med kvikklunsj. Det var rene skjære påskestemningen og idyll fra ende til annen, hvis vi ser bortfra tre og et halvt åringens periodiske raserianfall i skisporet.
Litt for godt til å vare...
Vel, vi nøt det i hvertfall så lenge det varte. Helt til vi skulle hjem i skumringen og bilen ikke ville starte. Motorhavari i 15 kuldegrader er ikke noe særlig... Men etter noen timer kom det nå en bergingsbil, og et par timer etter det hadde vi fått leiebil. Et par timer til etter det var vi hjemme, og da var det vel strengt tatt blitt ny dag.

Borte bra, men hjemme best:-)

11 kommentarer:

 1. Å, førr noen nydelige vinterbilder fra turen deres, dere er heldige som har sol og sne, her skinn sola inn kjøkkenvinduet mitt 10 februar, og sne det har vi ikke.
  Synd at bilen deres streiket da dere skulle hjem, men det endte u godt, da leiebilen var på plass og fikk dere trygt hjem.
  Ha ei fin ny uke, hilsen Lisbeth ;O)

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder fra hytteturen:) Synd den endte så dårlig, håper bilen kommer igang igjen:)

  klem Trine:)

  SvarSlett
 3. Hehe, kjenner til den der:)
  Vi drar en del på slike firmahytter, det er kos, men mye pakking:)
  Herlige bilder, det må ha vært himmelsk ♥

  Kjipt med bilen da, men flott det løste seg:)

  Ha en fin mandag!

  SvarSlett
 4. så vakre vinterbilder!
  er jo alltid godt og komme frem både på hytta og hjemme:)
  utpakking er jo defintivt værst!...:)

  ha en god start på uka:)
  klem ellemell

  SvarSlett
 5. Ja du snakker om uheldig heimfart. Men dere var heldig med et fantastisk vintervær da. Ser ut som ungene storkoste seg.
  Skulle hatt varebil vi når vi drar på tur. Med 2 store hunder blir det ikke plass til så mye annet bak i bilen.

  Og blått....får frysninger jeg også,men det er fordi jeg er så glad i det. Men dog i begrenset omfang. Så jeg heier på jenta hi hi hi.
  Fortsatt god dag.
  Klem

  SvarSlett
 6. Flotte vinterbilder :)
  Deilig å kunne kose seg litt ute i vinterværet!

  SvarSlett
 7. Ser ut som dere har hatt en fantastisk helg. Skjønt å lese om minstemanns raserianfall. Godt å vite at det ikke bare er vår som er angrepet av det viruset :)
  Kjipt med bilen da. Håper dere får ordna det raskt. Her er det mannen i huset som sørger for bilhavariene. Vi har en bensinbil og en dieselbil. Mannen går litt i surr med hvilken bil han kjører så forrige uke fylte han feil. Det gikk heldigvis bra med motoren, men det flaksa noen tusenlapper ut av vinduet. Sukk...
  Ellen :)

  SvarSlett
 8. Jeg er ikke noe vinter menneske men dette så jo aldeles nydelig ut. Godt dere hadde et så flott vær og kan se tilbake på, så kommer nok bilhavariet litt i bakgrunnen etterhvert;)

  SvarSlett
 9. Så herlige bilder! Men for et kav når bilen ikke vil starte, det er liksom noe man tar som en selvfølge og utrolig surt når det ikke går som planlagt.

  Ønsker deg en flott uke!

  Klem Pink lady

  SvarSlett
 10. For noen fantastiske landskapsbilder! Selv om vinteren gjerne får en til å tenke på kulde og mørke, kan den da virkelig være aldeles nydelig.

  Men, fy søren, så typisk med motorstopp! Det er godt det ordnet seg selv om det sikkert varte og rakk. Velkommen hjem igjen, og riktig god ukestart til deg! :)

  Klemmer fra Fransa

  SvarSlett
 11. Det er jo akkurat for sånne her opplevelser vi utstår all pakking og styr. Nydelig!

  SvarSlett