fredag 13. mai 2011

What time is it?


Nordlendingen har vært litt snurt på meg siden jeg fjernet den fæle svarte plastklokken hans, med de bøyde viserne, fra stuen, og i to år har han savnet å ha en klokke på veggen. I dag har han omsider fått en. Og han trenger ikke ha på brillene for å se den, for den er megastor, mye større enn den ser ut på bildet.


Klokken er kjøpt hos Gjesdal interiør, en liten koselig interiørbutikk rett oppi gaten her. Jeg passerer butikken daglig på vei til og fra skole og barnehage, og hver gang jeg går forbi tenker jeg; led meg ikke inn i fristelse. Til nå har jeg klart meg rimelig bra, kanskje mest fordi den kun er åpen mellom kl. 12 og 16.

I dag røk jeg imidlertid på en ørliten smell. Gjesdal interiør skal nemlig legge ned butikken, og hadde et heidundrande opphørssalg. Siden jeg snart har bursdag, så kjøpte jeg noen gaver til meg selv:-) Storsinnet og omtenksom som jeg er, så tenkte jeg litt på nordlendingen og da jeg kjøpte klokken...

Denne glasskålen ble også med meg hjem, og den har jeg siklet på lenge, men den har vært i dyreste laget. Til halv pris slo jeg imidlertid til. Grådig fin med Hortensia oppi, og sikkert plass til mye smågodt (nok en gang har jeg tenkt på nordlendingen...).


Og jammen ble det ikke en lykt og. Ganske stor den og. Fin til å ha ute på trappen - og lyse opp for nordlendingen:-)

Selv om den fine lille interiørbutikken i det sjarmerende trehuset nå forsvinner, så fortsetter den heldigvis på nettet. Siden jeg føler jeg har gjort et skikkelig varp i dag, så slår jeg til med litt reklame:-)

Ha en riktig god helg!


10 kommentarer:

 1. Skjønner godt at du er fornøyd.
  Kjempefine ting, og til glede for hele familien:)
  Ha en god helg!

  SvarSlett
 2. Jammen har du gjort nokre kupp!! Fine ting :)

  SvarSlett
 3. Æsj så pop det er å legge inn årene nå, da.. Og jeg som aldri har vært der en gang (har vært opptatt med å bruke pengene mine i fargerike interiørbutikker i det siste). Alpakka Berte har åpent for siste gang i morgen, men nettbutikk ER en liten trøst.

  God helg, Barbro!

  SvarSlett
 4. Har de stengt butikken eller er det fortsatt mulig å gjøre noen gode kjøp der borte eller?

  Vet du om de har åpent på lørdager eller?

  Du har i hvert fall gjort noen gode kjøp, likte spesielt den fine klokken!

  God helg, vennen!

  Klem

  SvarSlett
 5. Du har gjort noen skikkelige varp, og jeg må si Nordlendingen er heldig som har en så omtenksom kone! :D
  God helg til deg!

  SvarSlett
 6. Grådig fine ting du har funnet da....heldige deg
  Skulle gjerne vært en tur,men en hel reise i seg selv nå når veien er stengt
  Ha en fin kveld
  Klem

  SvarSlett
 7. Oj, så heldig nordlendingen er! Og så snilt av deg, burde du ikke kjøpt noe til deg selv også? Det synes jeg du fortjener :)

  Klem!

  SvarSlett
 8. Så fine ting du har fått kjøpt deg! Smart å handle til egen bursdag, det har jeg god erfaring med :) Og godt mye drypper på nordlendingen også.

  SvarSlett
 9. Så masse fint du har kjøpt deg, og heldige mannen din som har en så omtenksom kjæreste.....

  Ønsker deg en strålende flott helg, klem.

  SvarSlett
 10. Virkelig fine gaver du har kjøpr til Nordleningen.....☺

  SvarSlett