torsdag 10. februar 2011

Coming up...


Jeg tenkte at jeg skulle foregripe begivenhetenes gang litt, og for en gangs skyld være ute i litt god tid. Lillebror fyller år neste måned, og vi har vel egentlig ikke helt vent oss til at vi har en i familien som ikke har bursdag sommerstid, så den bursdagen kommer like brått på hvert år. Det er derfor like greit å hive seg litt rundt med forberedelser mens man ennå husker på det:-)


Ingen ordentlig bursdagsfest uten vimpler, og siden mor er i det tradisjonelle og konservative hjørnet i dag, så ble det en blå vimpelrekke. 


Adventstallene ble glemt igjen da julepynten skulle pakkes ned, og da jeg fant de igjen i kjøkkenskuffen i dag, kom jeg på at jeg kunne bruke 3 - tallet som pynt på et bursdagslys. Fint å bruke som lysdekor hvis man har en som fyller 1, 2, 3, 4, 12, 13, 14, 21, 23, 24, 31, 32, 34, 41, 42 eller 43 år (husket jeg alle??). Ser faktisk at de kan brukes hele tre ganger neste år, hi, hi.


Noe som er enda litt nærmere enn bursdag, er morsdag. Og hva passer vel bedre enn hjerter (og blomster, kjære!) i den anledning? Disse fuglehjertene har jeg sydd flere av tidligere, og i går ble det ett til:-)

Ha en fin dag!16 kommentarer:

 1. Blir du 43 neste år?
  Her har vi alle bursdager samlet om vinteren, bortsett fra ei som har bursdag etter sommerferien.

  SvarSlett
 2. 123, 124, 132, 134, 142, 143... Da har du alle :P Eller vent... For de som blir skikkelig oppi åra: 1234, 1243, 1324, 1342, 1423, 1432, 2134, 2143, 2314, 2341, 2413, 2431, 3124, 3142, 3214, 3241, 3412, 3412, 4123, 4132, 4213, 4231, 4312, 4321... Dah er det jaggu ikke flere muligheter :P

  Her har vi bursdager fordelt utover hele året, vi. Heldigvis. Januar, mars, april, mai, juni, juli, august, oktober, november og desember. Vi slipper unna i februar og september. ;P
  Men av oss her i huset er det "bare" januar, mars, mai, juni, oktober og desember. Alt (unntatt min egen og min manns bursdager) faller på den 21. eller 29. Til og med bryllupsdagen. Men det er i april.

  Herilig vimpelrekke! Koselig hjerte! Kult med tall på lyset! Kos deg med forberedelsene :)

  Tallrike klemmer fra innesnødd Kali-

  SvarSlett
 3. Smart å begynne å tenke på bursdagen nå. Vi har en som blir 6 på mars. Han ønsker karnevalsbursdag. Og da burde jeg kanskje se til å bli bli ferdig med ridderkostymet som har ventet i et halvår nå.
  Ellen :)

  SvarSlett
 4. Nydelige vimpler, og så flink du er å forberede bursdagen i goood tid. Med årene har vi blitt "noe" slappere der og tar dem på sparket disse bursdagene. Nydelig det hjertet ditt med fugl på... elsker applikasjonene dine <3
  Ha en fin fin dag!

  SvarSlett
 5. Nydelig vimpler :-)
  og lurt å være tidelig ute :-)
  Jeg pleier å vente - også plutselig er det for sent ..

  Nydelig muffins / cupcakes :-)
  Jeg prøvde å hekle en , men det gikk ikke så bra ..
  Da ble skolebollene mye finere :-)

  SvarSlett
 6. greit å være tidlig ute hvis dere har en tendens til å glemme vinterbarnet;)
  Fin vimpel og nydelig hjerte:) jammen lurt å spare på adventstallene:)

  Ha en flott ettermiddag og kveld:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 7. Lurt det med tallene. Her i huset er det ingen som kan dra nytte av kun de 4 adventstallene, dessverre. Liker som vanlig både vimpel og hjerte. Må få levert symaskina til rep!

  Catje

  SvarSlett
 8. Kjempe fint hjerte,
  og vimpel du har laget!
  Ha en fin ettermiddag :O)

  SvarSlett
 9. FLott vimpel i skjønne blåfarger. Hjertene du lager er jo bare å smelte av. Vakre. Veldig greit å begynne i god tid. Har ei lita snuppe (mormorjente) som fyller år utpå våren... og hun ønsket seg ikke noe mindre enn et lappeteppe. Snart helg igjen. Ha det fint med din kreativitet. Klem Merethe

  SvarSlett
 10. Flott vimpel, klart bursdagsgutten må ha det;))
  Her er det vesla som har bursdag i slutten av Februar, så jeg burde kanskje sette igang med noe planlegging jeg og;)
  Og du, KJEMPEIDÈ med de adventstallene, snuppa her blir 12, så den ideèn snapper jeg, hihi...

  Ha en fin kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 11. Ser ut til å bli en koselig og lyseblå bursdag..

  SvarSlett
 12. nydelige vimpler, Nicholas fikk nettopp noen lignende da han nylig hadde bursdag. Jeg har selvsagt ikke somlet meg til å henge dem opp enda. Det var kjempelurt å bruke tallene fra advent på lyset, kjempefint ble det

  SvarSlett
 13. Åh! Hadde jeg kunnet sy (og hatt symaskin, da... hi, hi) skulle jeg sannelig sydd meg akkurat en slik vimpelrekke! Eller fem. I ulike varianter... Skal faktisk på vimpelrekkejakt snart, da jeg har bestemt at det er akkurat en slik som den hvite gardinen på kjøkkenet trenger for å pyntes opp litt ;-). Heldigvis begynner de å komme i butikkene også, for oss syimbesile (eller er det bare meg?)...

  Du er så kreativ!

  :-)

  SvarSlett
 14. Oj, så lurt! Det BURDE jeg også gjort... litenbror blir 2 i mars... kanskje jeg skal la meg inspirere av deg og begynne å forberede meg.... hmmmm... men det blir nok verken fine vimpler eller hjerter... har symaskin, men kan ikke bruke den akkurat :)
  Sååå lenge siden jeg har vært innom deg, tror du må ha falt ut av bloggrollen min... får skjekke! Takk for hyggelig hilsen!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 15. skjekke??? I alle dager... SJEKKE skal det være ;)

  SvarSlett
 16. ja lurt å planlegge litt i forkant, det er jo ikke så lenge siden min eldste fylte 5 og jeg begynte å planlegge litt før men dagen før så skjedde det noe i familien som gjorde at jeg måtte stå hele natten før bursdagen å bake... så det går vell ikke alltid å planlegge godt nokk:)

  SvarSlett