mandag 7. februar 2011

Back to normal


Etter at symaskinen streiket her noen dager, og jeg så for meg at jeg måtte være symaskinløs i ukesvis, i tillegg til å måtte punge ut for reparasjon, så var det litt som julaften å få den fikset og smurt av husreparatøren. Nordlendingen er litt som poteten, han kan brukes til det meste:-)


Man får selvfølgelig aldri så lyst til å sy som når symaskinen ikke virker. Da får man til og med lyst til å sy gardiner, og legge opp bukser, eller tråkle ihop et firemannstelt. Nesten litt sånn som når man leser til eksamen, og vindusvasking plutselig fortoner seg som noe veldig lystbetont.


Jeg måtte ihvertfall teste ut at maskinen virkelig virket som den skulle etter at husreperatøren hadde fikset den. Dermed gikk jeg i gang med å sy lappeteppe. Etter å ha sydd sammen remser til et middels stort lappeteppe, så kan jeg vel konkludere med at den går som en klokke. Jippi!


Nå kan det jo selvfølgelig gå år og dag før remsene blir sydd sammen til et teppe, men sånne bagateller skal vi ikke hefte oss med nå.


Så spisebordet som har vært strøkent hele helgen, uten så mye som en knappenål, har nå blitt arbeidsbord igjen og flyter av stoffer. Hvilket er like greit, for her åpenbarte det seg et bord som var rimelig klart for sparkling og maling. 


Men nå skal det sys:-)


17 kommentarer:

 1. Det er alltid so kjekt å kome inn til deg! Long time...
  Du kan helse poteten din og seie at vi to burde slå oss ihop og starte verkstad ilag. Eg har drive med "reparasjonar" av mamma si symaskin sidane eg var ca 10 år... merkeleg nok fekk eg ein eller to skruar til overs stadig vekk, men maskina verkar fortsatt;)
  Gler meg til å sjå firmannstelt og alt det andre fine du skal sy framover:)

  SvarSlett
 2. Alltid best når ting virker som de skal! ;-)

  Ser ut til å bli et flott teppe, og å sy sammen remsene er jo bare kjekt, da vokser jo teppet foran øynene på deg!

  Ha en finfin uke, med "ny" symaskin! :-)

  SvarSlett
 3. Regner med det skal sys, ja! Flott bloggebilde det siste der;)

  SvarSlett
 4. Heisann!

  slik er det vet du når vi er avhenig.... da skule vi sydd alt.Får jo apstinenser om den ikke virker.
  Flotte lapper du skal til med her...gleder meg til å se resultat.....trenger du hjelp er det bare å plinge....men nå kaller sengen da det er arbeisdag i morgen for meg.
  Ha en kreativ natt....
  Ja ja jeg får drømme om lappene jeg da...snork
  Klem til deg min venn

  SvarSlett
 5. Han nordlendingen er jammen kjekk å ha. Humra gjenkjennende til det med eksamen og vindusvask, ha ha.

  SvarSlett
 6. He,he..Flott med en handy man i huset ;) Typisk at når symaskinen ikke funker, så får man så lyst å sy.. De e så flink med lappetepper, også :) Regner med at med ditt tempo, så får vi se ferdig resultat snart.. Ha en fin og kreativ uke!

  SvarSlett
 7. Hei på deg, så fint lappeteppe du lager. Ser du har laget et fint hjerte også. Jeg holder på å manne meg opp til å sy en ny tevarmer. Ha en fin uke, klemmer fra Wilhelmine

  SvarSlett
 8. Største jobben er jo gjort, med skjæring og sammensying av lapper. Remsene freser du fort sammen.....

  Ønsker deg en flott tirsdag, klem ann helen.

  SvarSlett
 9. Da er det bare å glede seg på nye kreasjoner a la Barbro ;)

  SvarSlett
 10. Kjenne meg igjen i den ja :o)
  Det en ikkje kan få og sånt ;o)

  Det ser ikkje ut te at eg ska få tid te symaskinen med det fysste. Ska barra gjør det, og det fysst... Eg har imidlertid umåtelig lyst, så eg må sjå å få ferdig andre ting så me kan bli skikkelig kjent.

  Lykke te med flislegging og jammen var det flotte sangkort du hadde laga te Nordlendingen!
  Bra team dåkke forstår eg :o)

  Ha ei kreativ og flotte veka snuppa!

  SvarSlett
 11. Symaskinen min harker litt, så den skulle nok hatt en grundig rens den også. Lykke til med alle syprosjektene. Lappeteppet ser ut til å bli lekkert :)

  SvarSlett
 12. Jeg ser at jeg har mye blogglesing jeg skulle/burde/kanskje ta igjen... Man rekker søren ikke lese alt - det er for mange fine blogger der ute! Men idag er jeg innom deg. Og ser at du holder på med ditt. Og nordlendinger pleier ofte være nevenyttige og "heindt og hag" :) Få ferdig det teppet, du: det ser fint ut!!! Fin dag!

  SvarSlett
 13. Så godt at du fikk dreisen på sy-maskina igjen da :)
  Har lest meg gjennom mange kreative forslag nedover her nå, og det forundrer meg ikke i det hele tatt at du ble årets mest kreative mammablogg!
  Gratulerer nok en gang med velfortjent seier :)
  Ang menn og deres ideer...Jeg fikk meg også en positiv overraskelse i går, da samboeren kom hjem og la frem forslag om ferdig-panel-plater på kjøkkenet :) Og jeg varsnar å foreslå fliser over kjøkken-benken! Vi har nemlig en liten rest igjen fra vi pusset opp bad :)
  Så da blir det snart "nytt" kjøkken på oss også. Og det beste av alt er at det var han selv som foreslo det :) hihi.

  Ha en ny og fin uke Barbro.
  Klem Anita

  SvarSlett
 14. Gratulerer med ny-reparert symaskin! Ja, den poteten er nok god a ha...
  ;-)

  ha en fin dag.
  klem mette

  SvarSlett
 15. deilig med ting som virker, skjønner du synes det er herlig å sy igjen:) Nydelige stoffer i flotte farger og mønstre:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 16. Kan tenke meg du har savnet symaskinen den lille tiden den var ødelagt. Nydelige stoffer du har plukket ut til lappeteppe ! Alle legger merke til lappeteppet jeg bestilte av deg :) Bare positive tilbakemeldinger - flott arbeid og flotte farger og figurer !! Du er flink !!! :)

  SvarSlett
 17. Flinke du! Jeg har nesten ikke sydd siden jul, tiden går så fort og det er lettere å ta fram strikkepinner. Har endel ideer i hodet ang. sying, så det blir vel ei råd om ikke så lenge!

  ha ei fin uke!

  klem, umulie

  SvarSlett