mandag 30. august 2010

Inspirerende

Jeg elsker å komme inn i hjem som har personlighet.  I hjem hvor man finner en herlig blanding av noe nytt, noe brukt, og noe hjemmelaget. I går var jeg på besøk hos en venninne som har et sånt hjem, og jeg merker at jeg blir full av inspirasjon etter et slikt besøk. Bare se på de søte stolene over, som egentlig er barnestoler fra Ikea. Med nytt trekk, sydd i rutestoff i herlige farger fra Stoff og Stil, og et nydelig broderi innfelt, så blir barnestolene nesten som smykker. Jeg falt ihvertfall helt for disse, og skulle gjerne hatt disse to stående i min stue. Tror neppe ungene mine hadde fått lov til å sitte i de...


Og disse flotte hjemmesydde sofaputene kan man vel nesten ikke unngå å bli inspirert av heller, spesielt ikke den med heklerutene i bakgrunnen.


Grunnen til at jeg blir ekstra inspirert av den, er jo at jeg fremdeles har disse sammensydde bestemorsrutene liggende fra i sommer. Nå hadde ikke jeg noen ambisjoner om at mine hekleruter skulle bli noe mer enn pute - litt selvinnsikt har man da tross alt - men jeg hadde jo et håp om å få gjort den ferdig ihvertfall. Og nå tror jeg jammen det er lys i den mørke tunnelen, og jeg har fått det sparket jeg trengte for å komme i gang:-) Så i løpet av uken høsten SKAL det ha blitt til en pute (tror jeg trallalla...)

Ha en fin dag!

25 kommentarer:

 1. Det blir nok både en og flere puter på deg utover høsten, kjenner jeg deg rett...
  Ha en super mandag!

  SvarSlett
 2. Hi, hi - du lar deg nok ikke stoppe nei - sier meg enig med Pia;-D
  Nyydelig heklet forresten:-)
  Ha en fin dag min venn,
  klem Hege.

  SvarSlett
 3. Så flink venninna di er,og ikke minst du. Nydelig teppe. Ha en flott dag. Blir så inspirert av deg. :))Klem.

  SvarSlett
 4. Tviler ikke på at du får den ferdig fort!
  Og kanskje flere? Eller har du noe nytt i bakhanda?

  SvarSlett
 5. Det er så godt å få inspirasjon fra andre :-) Og nå har du jo fått en idè til hva du kan bruke lappene dine til - genialt ;-)

  Ha en flott dag og klem fra Siv

  SvarSlett
 6. Hei pa deg!
  Med din enorme produksjon sa varer det nok ikke lenge til du har putene dine. Du har forresten vaert en stoooor inspirasjon til at jeg selv i all beskjedenhet har funnet frem symaskinen... Na ma jeg kanskje finne frem heklekrokene ogsa...! ;-)

  ha en fin uke!

  SvarSlett
 7. Wow, for en flink venninne!!! De stolene var jo blitt helt nydelig:) Men som du sier, hadde jeg hatt slike, hadde nok ikke ungene fått sitte i de;-P

  Ønsker deg en fantastisk uke!
  Klem♥

  SvarSlett
 8. Supert med inspirasjon. Nå er jo du selv en sånn person som inspirerer veeeldig mange.
  Klem :)

  SvarSlett
 9. åååå nå ble jeg iallefall insprert og fikk en god ide`-tusen takk:D Har nemlig sånne "voksenstoler" fra IKEA(både i stua og på scrappeloftet), og tenk så fint de hadde blitt med med nye trekk. Må bare komme meg en tur på Stoff & Stil;)

  SvarSlett
 10. Så søte de stola er!! Gøy! Gleder meg til å se puten når den blir ferdig! Flotte farger...og bestemor ruter er bare såå fint!

  Klem

  SvarSlett
 11. Tenker du får det til jeg. Dette og mye, mye mere :))

  SvarSlett
 12. Hei du!
  Fine stoler, og fine puter! Folk er jammen så flinke at, og jeg blir som deg grådig inspirert av å se hva andre har laget og hvordan de har tenkt! Men tiden altså, den skal jo fordeles på så mangt, og det blir lett for lite kvalitetstid med symaskinen.
  Hekleteppet ditt er kjempefint, og som vanlig kjenner jeg et aldri så lite stikk av misunnelse fordi alle andre kan hekle, bare ikke jeg! Høstens mål er å lære meg hekling, og så får jeg heller sette det å bestå på eksamen som mål nr to!

  Fin mandag til deg, og lykke til med puteprosjektet!

  SvarSlett
 13. Kan godt forstå at du blei inspirert ja! Blir nå alltid inspirert her inne sjå deg og eg da :o)

  Men det e viktig med selvinnsikt og ikkje stille for harde krav te seg sjøl.. hihi :o)

  Du e god!!

  SvarSlett
 14. Du er jo flink selv også da...det var mye fint her også .Stolene var kjempe gøye
  Ha en fin kveld

  klem

  SvarSlett
 15. Dette blir ei flott pute, så jeg gleder meg til å se hva uka/høsten kommer med;)
  Godt å besøke inspirerende hjem;)
  Kos deg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 16. Hallo!!! Ting Tar Tid:DDDDDD Og det hvor leeeengeeee et slikt farmor-bestemor-mormor-oldemorteppe varer???? Og lage det mener jeg:DDDD Du får sy fast firkantene på en pute, og så når du får laget flere firkanter, så blir det flere puter, og når du har mange nok puter, så blir det pinadø et helt teppe:DDDDD Kalles for delmål, he-he. Og delmål er viktig:DDDDDD Klemz

  SvarSlett
 17. De stole var super skjønne.
  Er sikker på at puten din blir kjempe fin.
  Syns alt du lager er lekkert.

  Klem Malu:)

  SvarSlett
 18. Hei på deg..

  Skjønner godt du ble inspirert..så fine trekk og puter! Blir spennende å se hva du gjør med inspirasjonen... klem fra meg

  SvarSlett
 19. Så gøy å finne inspirasjon hos andre! Regner med at det blir noen puter fra deg, ja. ☺

  Neihei, jeg har ikke isblå Kitchen Aid, he he, herremin.

  SvarSlett
 20. Det var kjekt å få hilse på deg :) Du er en stor inspirasjon for meg :)

  SvarSlett
 21. Heisann!
  Helt helt enig, det var både vakkert og inspirerende med de stolene.Flott å ha noe å bli så inspirert av:)
  Så søte de heklerutene er, veldig fine farger:)Blir nok en fin pute av dem ja, bare vent!Av en eller annen grunn har høstmørket den innvirkning på oss damer at vi blir produktive og kreative.Kjenner det kribler i kreativiteten min, oooh det blir bra med høst også - selv om sommeren er deilig!
  Ha en finfin kveld!

  SvarSlett
 22. Det var snertne puter din venninne hadde laget, og jeg tror jammen jeg kommer til å sikle på den nye puta du skal lage iløpet av høsten også!

  Ha en kreativ uke!

  SvarSlett
 23. Herlige stoler og puter hos din venninne ♥ Og du skal nok se at din heklepute blir like fin:) Rutene dine hadde de nydeligste farger, herlig:))

  Klem Line

  SvarSlett
 24. Hi hi, i løpet av uka... høsten har jeg planer om å lære meg å hekle.... hi hi...
  Kos deg!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 25. Flott med inspirasjon :) Blir spennende å se lappene dine etterhvert :D Flotte puter venninna di har. Og helt enig; de stolene er som smykker. Ha en fin kreativ uke! Klem

  SvarSlett