fredag 27. august 2010

Putemodus


Jeg har gått litt inn i putemodus i dag. Den grå sofaen vår trengte absolutt noen fargeklatter,


og med litt hjemmesydde puter, men mest kjøpt, så ble den triste sofaen litt mindre trist. Ja, faktisk ganske så koselig, og jeg har slått meg til ro med at jeg må leve med den i maaange år til.


For det er bare til å stikke fingeren i jorden og innse at jeg strever vel egentlig nok med å klare å holde de to hvite hekleputene mine rene og pene. Tenk hvis jeg skulle gnikket på en hel sofa og - skrekk og gru! Da jeg i tillegg så at min svært så pertentlige og vaskeglade venninne borti gaten, hadde byttet ut sin lyse, lekre sofa med en som var forbausende lik vår fordi den var så vanskelig å holde ren, ja, da skjønte jeg at "prosjekt lys sofa" var skrinlagt for min del ihvertfall. Og det beste av alt; det føltes helt greit. Noen nye puter og et nytt pledd gjør susen det og:-)


Den lilla prikkeputen er fra Green Gate (kjøpt hos Berthas Oldebarn). muggen er også fra GG, men søte, små grønne kopper er et svært rimelig Fretexfunn fra tidligere i dag. Egentlig er de kjøpt inn til veslesnuppas dukkekoppsamling, men enn så lenge så står de til pynt på mors kjøkkenhylle. Og der gjør de seg såpass godt at de får nok stå en stund til.


GOD HELG!

25 kommentarer:

 1. Så fin mix med blanding av nye kjøpte/hjemmelagde puter. Du kan jo nesten trylle: )

  Flotte bilder. Morsomt å se.

  SvarSlett
 2. koselig med lilla detaljer i interiøret nå :o)
  nydelige puter, både den fra GG og de du har laget selv :o)
  God helg! Klem J.

  SvarSlett
 3. Jeg har skinnsofa, og det hadde jeg også da ungene var små;)..ille hvis man har en lys sofa og flekkene plutselig kommer...for de kommer!!
  Nydelig det ble med putene dine, så jeg støtter deg fullt og helt i tankegangen her:D
  Kos deg i helga og klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Så koslig og fargeglad sittekroken din ble nå! Glade farger på puter og pledd gjør susen ja! Kanskje jeg skal prøve det samme! God helg til deg også!

  SvarSlett
 5. Ble jo virkelig fint det da :) Vi har også mørk sofa, men det er jo så lett å pynte opp med noen farger istedenfor :)
  Ha en god helg.
  Klem.

  SvarSlett
 6. Mange fine puter!
  Lys sofa og (små) barn er nok ingen god kombinasjon...for det blir jo litt flekker... :O)

  Ha en fin helg,
  klem Fredrikke :O)

  SvarSlett
 7. Flotte puter du har laget! Og....deg kan jeg jo selvsagt spørre om noe jeg lurer på: Jeg har lyst til å sy noen putetrekk...men når innerputene måler f.eks. 50*50cm - skal trekket også måle 50*50 cm? ...eller lager du det litt større?

  Ha ei riktig fin helg!
  Klem

  SvarSlett
 8. ble jo riktig så fin sofaen - med alle de flotte putene i den ....
  God helg!

  SvarSlett
 9. Vet du, jeg trodde faktisk at den prikkete puta var ditt verk. Den var liksom så deg med den fine broderte blomsten på. Sofaen ser i alle fall veldig koselig ut med de fine putene. Jeg synes det var et forerdelig slit med ensfarga blå sofa, så jeg er bare så utrolig fornøyd med skinnsofaen. Har nettopp tørka bort et glass med brus som toåringen tømte ut. Tørk bort, og sofaen er like fin :)

  SvarSlett
 10. det ble riktig riktig flott!! jeg elsker lilla og her så det ut som at putene fulgte med sofaen! de passet perfekt!!! jeg trodde du hadde lagd den prikkete lilla puten med rose på den var så deg! men gratulerer med ny pute!! :) du må ha en vellfortjent fin kveld på din lekre sofa!

  SvarSlett
 11. Sofaen din er flott den med alle fargeglade puter. Her i huset har vi også mørk sofa...vi har barnebarn som titt og ofte sitter her og spiser. Litt praktisk må man være :) God helg.

  SvarSlett
 12. Ja, noen puter og pledd gjør susen, ble veldig flott. Ønsker deg en skikkelig koselig helg. ☺

  SvarSlett
 13. Du er superflink. Nyt helgen. :)Klems.

  SvarSlett
 14. Så flink du er! Og jeg må også innrømme at jeg trodde GG-puta var ditt eget verk. Ta det som et kompliment! :) Den lekre, lilla GG-muggen var jeg så heldig å finne til halv pris i Tromsø, og den pryder kjøkkenbenken vår. Den utfører faktisk oppgaven som oppvaskkostholder særdeles utmerket.

  God helg til deg!

  SvarSlett
 15. Supre puter!
  Kjempeflotte og så flotte farger.

  Du er bare sååå flink :)

  God helg fra Tove

  SvarSlett
 16. Flotte puter - dine marimekkoputer er vel så flotte som GG!
  Nei, jeg turte ikke å spørre deg om krone - du elendige businesskvinne;) Aner meg nemlig hva du hadde svart - altfor positiv og snill er du. Derfor. Og god natt. Og klem.

  SvarSlett
 17. Det var mange fine puter, det gjør seg alltid med litt farger i en mørk sofa.

  Mye fint fra GG der ja ser jeg, tror jeg må ta meg en tur til Bertha snart jeg også ser jeg. En stund siden jeg har vært der, men det er sikkert like greit. Man går jo aldri tomhendt ut derfra.

  Ha en fin helg, vennen!

  Klem

  SvarSlett
 18. Nydelige puter både kjøpte og hjemmelagde!! Jeg har hatt grå sofa i over 10 år å er kjempefornøyd med den...gjør som du, pynter den opp med farge på putene:)

  God helg!!

  Klem Tine

  SvarSlett
 19. Det ble friskt og flott i sofaen med flotte puter, skal ikke så mye til for å endre utrykk :)
  Er superfornøyd med min grå sofa, ville ikke hatt hvit sofa for jeg er ikke sååå glad i å vaske ;-)

  God helg!

  SvarSlett
 20. Så utrolig kjempeflotte ting du lager! Jeg leste meg gjennom mange måneder i bloggen din her om dagen, veldig imponert over alt det fine du lager og redesigner! Jeg tror jammen jeg setter meg ned å prøver å sy en pute eller to nå med en gang!

  SvarSlett
 21. Det skal bli spennende å se putene i virkeligheten. De var skikkelig lekre.

  Lys sofa kunne jeg aldri tenkt meg. Det er mye bedre å stasje opp en sofa enn å vaske.

  Klem

  SvarSlett
 22. Hei snuppa!
  PLEASE help me: Spre linken til den nye bloggen min..?
  http://lavilledemille.com/
  God helg min venn,
  klem Hege.

  SvarSlett
 23. Hei hei :)
  Sofaen ble frisket opp av de fine putene. Fine farger du har valgt :)
  God helg
  Trude :)

  SvarSlett
 24. Hei du!
  Jeg hadde tenkt å kommentere på de fantastisk fine pulsvarmerne dine - men plutselig hadde du produsert enda et innlegg! Jeg slår derfor sammen, og skryter av både pulsvarmere og putesying på en gang!

  Likte særlig godt de blondete pulsvarmerne, og må kanskje vurdere et slikt prosjekt selv. Det ser avansert ut, men det er jo desto bedre for selvfølelsen! Når det funker, vel og merke...

  Slit 'an med nye puter også! Jeg er litt utfordret når det gjelder glidelåssyingen, har det vist seg, så putene mine er helt klart best når en ser bort fra den nederste cm.

  God helg i de nye putene dine! De er jo som skapt for å slange seg med god mat, vin, te og bøker. Kanskje til og med en film! ;)

  SvarSlett
 25. Å, du har mange fine puter :) Hva skal man vel med en lys sofa? Min er sånn midt i laget, sandfarget - og det holder i massevis! Også jeg har visst endel puter, ja ...når jeg ser etter (kremt) men man kan vel ikke få for mange, eller? Green gate er lekkert! GOd helg :)

  SvarSlett