mandag 24. mai 2010

Et lite kinderegg

Stuen vår er et lite kinderegg. Den er både oppholdsrom, lekerom og arbeidsrom. Tre ting på en gang, som er en utfordring når det gjelder å holde orden. 


Jeg bruker spisebordet som arbeidbord, og omtrent sånn som dette ser det ut, (og stort sett enda verre) når jeg holder på. Når vi spiser middag, så blir stoffene og rotet skjøvet til side, sånn at vi har omtrent halve bordet til rådighet. 

Det er noen som har lurt på om symaskinen kom fastmontert på spisebordet, men det gjorde den altså IKKE! Den blir faktisk ryddet vekk til jul, påske, 17.mai, bursdager og stort sett når vi har besøk. Men ellers står den altså framme sammen med en (ørliten) del av stoffsamlingen min. Derfor har det en tendens til å flyte litt over i stuen vår.Et eget arbeidsrom står høyt på ønskelisten. Og da skulle jeg gjerne hatt den strukturen og orden som Fru Fly har i sin arbeidskrok. Imponerende, eller?
Og så skulle jeg gjerne hatt rommet til Fru Jansen. Bare  sjekk her. Det er jo som å komme inn i en stoffbutikk! Tenk å kunne jobbe under sånne forhold. Det må jo være en drøm! 

Nå ser det ut til at drømmen kanskje kommer til å gå i oppfyllelse. Et arbeidsrom til bare meg er på planleggingstadiet i kjelleren. Det blir nok ikke helt med det første, for aller først skal terrassen som jeg har ventet på i 6 år gjøres ferdig. Men den som venter på noe godt...


Helt til slutt så må jeg bare sende en stor takk og hilsen til Celine for dette nydelige armbåndet som jeg vant på bloggen hennes! Celine må være smykkemakernes svar på macGyver. Hun tryller fram de lekreste smykker, selv av en colakork. Trykk her for å sjekke ut den flotte smykkebloggen hennes.

Og da var det bare å hive seg i uglesyingen - igjen:-)

20 kommentarer:

 1. Det blir vel mye uglefyll hos dere denne uken.

  Tji-hi.

  Klem

  SvarSlett
 2. Ja jeg tror nok vi er flere som har det slik. jeg bruker kjøkkenbordet på den måten. Rydder unna i en fei når vi skal spise. Så masse som du lager fortjener du faktisk et eget rom til syingen din.
  Klem

  SvarSlett
 3. Hei du!!
  Ikke alene om å drømme om hobbyrom eller syrom. Jeg bruker kjøkkenet...symaskinen står fremme så og si alltid..
  ha en fin uke,Barbro!
  klem

  SvarSlett
 4. Ååå så koslig stue du har da Barbro! Må jo være kos å sitte her også, selv om drømmen er eget hobbyrom. Er litt heldig der jeg da for jeg har eget hobbyrom selv om det ikke er så stort. Ha en fin fin uke og kvalitetstid med synåla!

  SvarSlett
 5. Hei på deg!

  Det er nå kjekt å sy på spisebordet.Jeg har syrom og det er ofte jeg flytter maskinen på spisebordet det blir jo litt mer sosialt.
  Men det er jo kjekt med syrom og....
  Er ikke så flink som Fru Fly å holde orden akkurat nå flyter det. Hmmm kanskje jeg skal rydde.
  Ha en fin kveld

  Klem

  SvarSlett
 6. Utrolig koselig stue, elsker alle stoffene dine også. Og jeg kjenner meg igjen, jeg satt sånn på spisebordet det første året jeg holdt på med sying. Så rigget jeg meg til under takket, koselig at du synes det var fint!:) Håper du får ditt eget nå, det er deilig å 'prikkevere' litt bedre enn man får til i stuen! Ha en fin kveld!:) Klem H

  SvarSlett
 7. Ikke sikkert du vil trives på et slikt ryddig rom;) Jeg lever rundt spisebordet og drar til hobbyrommet bare når jeg må. Litt godt å sitte foran TV og blogge og sy og strikke;)

  Lykke til med uglene! Klemmings;)

  SvarSlett
 8. Her drømmes det også om et hobbyrom, og FruJansen sitt er jo virkelig flott - i alle fall hvis man klarer å ha Fru Fly sin orden på et slikt rom. Litt usikker på om jeg vil klare det...
  Håper du får deg et flott rom i kjelleren etterhvert, inntil da: Kos deg masse i den flotte spisestuen!!

  Klem!!

  SvarSlett
 9. Jeg er også veldig misunnelig på Fru Jansen sitt syrom. Stort, lyst og praktisk :)

  SvarSlett
 10. Jeg har hobbyplass på loftet, igrunnen stort som et rom, men romdeleren er hyller til hobbysaker og hobbybøker. Men må innrømme at jeg likevel trives best i stua, enten på spisebordet eller i godstolen. Og du har en utrolig koselig stue :)

  SvarSlett
 11. Jeg kan bevitne at symaskinen ikke alltid står framme. Lykke til med videre sying, skulle mer enn gjerne kommet til helga og sett det du har for salg, sammen med Randis smykker.
  Ha en fin kveld! Her snør det!

  SvarSlett
 12. hei.
  en kjekk arbeids plass du har da,er egentlig veldig koselig med et sentralt sted å sitte å sy,
  kan bli ensomt på syrom.ler..
  men det er en sannhet i det..
  blir nydelig med terasse i sommer.
  godt å kunne glede seg til ting.
  ha en flott kveld,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 13. Misunner deg at du skal få deg eit eige hobbyrom, eg har dessverre ingen ledige rom i huset til slike ting.

  Men som sagt, stovebordet fungerer fint det også til div. hobbyting. :)

  Ha ein fin dag.

  SvarSlett
 14. Jeg har hatt samme arbeidssituasjonen som deg, men i fjor høst fikk jeg mitt eget rom. Ikke stort, knappe 6 m2, men det duger. Og det beste av alt, det er bare MITT.

  Kjempeflotte ugler du produserer, de kommer du nok til å blir fort utsolgt for.

  Ønsker deg en flott uke, klem.

  SvarSlett
 15. Så flink du er, jeg har ikke fått sydd noe i helga...bare mala litt og rydda i hagen.
  Det blir alltid masse rot hos meg og når jeg syr, tror det skal være sånn..
  Ønsker deg ei flott uke!
  Klem : )

  SvarSlett
 16. Synes du har en koselig krok jeg da hvor du kan sitte, kan jo blitt litt ensomt på et syrom?.. tror jeg hadde syntes jeg var vekke fra familien i et syrom selv om det jo hadde vært herlig å ha hatt et ryddig sted til alle stoffer og utstyr:)

  Ha en flott kreativ uke Brarbro:))

  SvarSlett
 17. er så heldig å ha en sånnt hobbyrom, men jeg klarer å dra det ut av rommet og holder på på kjøkkenet og sånnt.. uff. det blir liksom koseligere...
  har så lyst til å begynne å sy, virker utrolig gøy.
  kjempefin den vimpelrekka di!!
  klem K

  SvarSlett
 18. Du er ikke alene om å ha arbeidsplass på spisebordet. Akkurat nå driver jeg med litt maleprosjekter og da står det altså malingsspann og det ligger så klart aviser utover bordet for ikke å søle maling...jeg venter også på at mitt tilholdsted skal bli ferdig. Vi har et hobbyhus snart ferdig. Gleder meg som en unge. Vi har listet ferdig oppunder taket. Så snart er det gulvlegging....og da :) da er det ikke så mye igjen. Dette har jeg ventet på i fire år :)))
  Ønsker deg en flott uke. Hilsen Merethe

  SvarSlett
 19. Ha-ha-ha!
  Du skulle sett sy-rommet mitt NÅ!
  Neida, er veldig fornøyd med det altså, og det er nesten som på bildene fremdeles.
  Har utrolig nok klart å stappe inn både mer stoff, bånd og tråd... det er fortsatt ganske ryddig og veldig inspirerende!
  MEN: jeg klipper i spisestuen og lager ett kreativt kaos når jeg holder på...og må ha en skikkelig ryddesjau før hvert selskap, jeg også ;o)

  SvarSlett
 20. Vet du med dine produksjoner trenger du et finfint arbeidsrom, med hyller og bokser og stoffer og trådsneller og ja - alt hva ditt kreative hjerte higer etter - det er klart denne skaperevnen må få full utfoldelse!!!
  Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves Barbro - så det kommer nok ❥❥❥
  Takk for tipset om den finfine butikken - gavebutikk HELT etter min smak :))
  Ønsker deg en herlig uke Barbro!
  Klem Lokki

  SvarSlett