lørdag 29. mai 2010

En strålende dag


Da var sommermarkedet over for denne gang, og det ble en strålende dag til tross for at det regnet strie strømmer i de tidlige morgentimer. Ute på Milde skinte solen fra en nesten skyfri himmel. Frysepinn som jeg er så hadde jeg helgardert ved å ta med boblejakke. Den ble det heldigvis ikke bruk for. Derimot kunne jeg med fordel tatt med solkrem, for nå sitter jeg her som en kokt hummer. Ganske så rødglødende....


Salget var ikke så verst, og halvparten av uglene fikk nytt hjem. Det morsomme var at jeg ikke hadde sett for meg at jenter i alderen 7 - 10 år skulle bli den største kjøpegruppen...Frøydis, med sine vakre smykker, notatbøker og fyrstikkesker var også med på sommermarkedet.


Disse flotte vegglysestakene av rekved er også laget av Frøydis, og ble, ikke overraskende, revet vekk. Kunne godt tenkt meg og laget et par sånne, og akkurat nå er jeg litt furten fordi nordlendingen ikke ville ta med all den fine rekveden jeg samlet oppi nord i fjor. Bilen var da ikke så full... Skulle alltids klart å lure inn en liten planke her og der. 

Godt vi har kjøpt ny og større takboks til årets Harstadtur:-)


En annen bloggedame som var å finne på sommermarkedet, var Randi, med sine fine glassmykker. Randi var forøvrig ansvarlig for hele arrangementet og gjorde en kjempejobb.Vel blåst, Randi!

Jeg satser på å få en liten bloggbutikk opp og gå i løpet av de nærmeste dagene - kanskje allerede i morgen. Har jo fremdeles noen ugler igjen:-)


15 kommentarer:

 1. Så flott med strålende sol over markdet, synd at du ikke hadde solkrem, au. Spennende med bloggbutikk. ☺

  SvarSlett
 2. Høres ut som en spennende og flott dag!
  Har ventet lenge på at du skal sette igang med bloggbutikk, so go for it!
  Nattaklem herfra;)

  SvarSlett
 3. Så bra at markedet var vellykket. Bloggbutikk blir sikkert også en suksess!
  Solkrem er viktig på marked, og ja - jenter er ofte de som er mest kjøpelystne. Men spørsmålet er om foreldrene åpner lommeboka...

  SvarSlett
 4. Kjekt å høre at du har hatt det trivelig på marked. Synd du bor så langt unna, for jeg har et ganske stort lager av drivved som jeg sannsynligvis aldri rekker å bruke opp. Kunne vært noe for deg. Får nesten lyst til å delta på marked jeg også når jeg ser bildene dine.

  SvarSlett
 5. Det må jo være være vanskelig å gå forbi de nydelige tingene dine. Mye annet fint der , ser jeg. Lykke til med nettbutikk. Spennende :)

  SvarSlett
 6. Så kjet at det gikk bra på sommermarkedet
  Skulle så gjerne vært der men det ble maling på meg den dagen
  Mange flotte ting hadde dere iallefall
  Ha en fin søndag..

  Klem

  SvarSlett
 7. Vel blåst Barbro - og så kjekt med nettbutikk da!:-)
  Ha en fin søndag,
  klem Hege.

  SvarSlett
 8. så utrolig masse flott du hadde laget, og de andre damene også. tror jeg hadde likt meg på dette sommermarkedet, tror også jeg hadde blitt fattig her hihihi. klem

  SvarSlett
 9. Så mye fint du har laget, og solgt! Nydelig utstilt også.

  SvarSlett
 10. Legger opp en stabel med rækved i Trondenesfjæra til deg, rett nedfor kirka ;0)Vil du ha røtter også, i og med at dere har kjøpt ny takboks ... Så flott at markedet gikk bra og at du ble fornøyd :0)

  SvarSlett
 11. Nydelige ting du har for salg, skjønner godt at salget ble bra! Uglene er jo bare så sjarmerende! Nettbutikken din venter vi på ja....Klem..

  SvarSlett
 12. Sa fint at det gikk sa bra! Ja, du ma nok ta over pakkingen av bilen, ja :-)

  ha en fin kveld!

  SvarSlett
 13. Skulle gjerne ha vært der! Dere var heldig med været! Og å selge halvparten av uglene, er jo bra - du hadde jo laget en del;)

  SvarSlett
 14. Så mye fint du lager. Kjempe skjønne ugler :)

  SvarSlett