lørdag 6. februar 2010

Gratulerer, Emmeline!


Jeg bare må få gratulere Emmeline så mye med 1 MILLION lesere av bloggen!!! Det er helt vanvittig, utrolig fantastisk! Men egentlig ikke overraskende. Denne damen har alltid vært noe helt spesielt. Helt fra vi trakket våre barnesko sammen på Landås skole har hun vært et sosialt midpunkt. En klassens mor. Alltid smilende, positiv og engasjert. Og flink til alt.

Damen er med andre ord akkurat like festlig og verbal i virkeligheten som på bloggen. For ikke å snakke om driftig.

Kjære Emmeline, du er definitivt Blogglandias ukronede bloggedronning! Gjennom bloggen din har du spredd mye glede og underholdning. Måtte du fortsette å blogge i mange år framover!

14 kommentarer:

 1. Hei Barbro.
  Er det mulig,så mange lesere,helt fantastisk.Gratulerer til henne.Hun er morsom
  da=)Koselig skrevet av deg Barbro.
  Frøydis.

  SvarSlett
 2. Jeg var inne og så det, ja. Tenk 1 million! Og så har hun jo tidenes flotteste giveaway, så det er bare å prøve lykken!
  Spennende at du kjenner henne "på ekte"!

  SvarSlett
 3. Meg igjen du=)
  Har du sydd noe mer flott i dag da?
  Frøydis.

  SvarSlett
 4. Bøyer meg i støvet for denne bloggedronningen jeg også! Jeg gleder meg til jeg skal passere 10 000 lesere jeg, selv om det er en evighet til.

  Håper at du har hatt en fin dag i dag.
  Vi har hatt en rolig dag, med selvfølgelig litt shopping. Var innom to Fretex butikker i dag, uten noe hell. Fant bare en "gammel" fiskeøse, men kan jo ikke være like heldig hver gang. Men fikk brukt litt penger i en blomsterbutikk, så da ble jeg fornøyd like vel.

  Stor klem fra meg

  SvarSlett
 5. Heisan du, og gratulerer så masse til Emmeline. Fantastisk med så mange lesere :)
  Jeg har ikke fått bildet ennå, men regner med det er på vei...
  God helg, vennen.
  Klæm Susanne

  SvarSlett
 6. Jeg husker også Emmeline fra Landås, herlig dame:) En million lesere er helt sprøtt, men absolutt velfortjent, jeg koser meg med hennes skriverier -og dine og, Barbro:) Klem H

  SvarSlett
 7. Ingen bloggedronning, har du hørt! Bare veldig oppmerksomhetssyk stakkars. Og det er nok av folk som har sympati for slike...

  SvarSlett
 8. Jeg håller helt med att dette er en blogg dronning og jeg leser bloggen hver dag og syntes den er helt toppen. Og till den feige stakkarn som er anonym og legger igjen sånne komentarer, om du ikke har noe positivt og så håll munn!
  Håper du har det bare bra Barbro, stor klem til deg!

  SvarSlett
 9. Gratulerer til Emmeline, ja! Så flott:) Utrolig at noen gidder å bruke energi på å skrive sånne kvalme ting som anonym ovenfor. Sier veldig mye om den personen. La oss overse slike surpomper og rope HIPP HURRA for positive og festlige damer som Barbro og Emmeline! Det er slike damer vi vil ha:)

  SvarSlett
 10. Må se innom denne bloggen jeg også. Og du - redesignkjolen din var råstilig. Jeg er også opptatt av gjenbruk og omsøm, så jeg skal se om biblioteket her har denne.

  SvarSlett
 11. Tar av meg hatten for slike tall altså!
  SÅ moro!
  GRATULERER storveis!
  Henne skal jeg besøke.
  Takk for flott tips Barbro ❥
  Og så skal det sies at din blogg også er strålende morsom, vakker og det er et herlig sted å hente inspirasjon!
  God søndag kjære Barbro!
  Klem Lokki

  SvarSlett
 12. Så fint du skriver om din vennine. Tenk 1 mill. det er jo helt vilt!! Men så er hun jo morsom da....men det er så mange flotte blogger der ute. Som er morsom.masse energi.kreativitet og inspirasjon....Og din da!!!! ha en deillig søndag kveld......... =)

  SvarSlett
 13. Emmeline bare brøler av skrekk grunnet bilde. Takk og lov for minus tredve kilo;) Selv om det var skjønne ord altså!!!!

  SvarSlett
 14. Hei Barbro! Tusen takk for varm hilsen på bloggen min.

  Jeg synes bloggen din er så fin jeg. Veldig personlig og original. Slik som bildene du skaper. :)

  Ønsker deg en kreativ start på uken!

  Klem fra
  Anette Willemine

  SvarSlett