fredag 11. juli 2014

Let it rain...Vi nyter deilige, varme sommerdager ute på terrassen:-) Vel, deilig og deilig. Det er jo ikke lov til å klage, men jeg gjør det likevel. Akkurat nå er det ubehagelig varmt, så solsengene på terrassen står tomme. Sistemann som prøvde seg på solsengen krøp innendørs etter 10 minutter. Vi har liksom ikke helt klart å aklimatisere oss enda.


Vi tok oss forresten en rusletur til Nesttun tidligere i dag, som er sånn omtrent en kilometer unna, for å kjøpe slush og for å bevege oss litt. Vi endte opp med å ta Bybanen tilbake igjen - og fram og tilbake igjen så mange ganger vi klarte på samme billetten - bare for å nyte den svale luften der inne:-)


I morgen går det imidlertid rykter om at det kan komme enkelte regnbyger, og ungene fikk nesten gledestårer i øynene da de hørte det.

 Endelig skal det regne igjen! jublet veslesnuppa.
Jippi! sa minstemann.
Og så hev de seg ut i en ellevill regndans...


Det er bare å konstantere at vi kanskje har vært litt vel bortskjemt med fint vær denne våren og sommeren:-)


4 kommentarer:

 1. Det er varmt nå - ingen tvil! Jeg har vært mye ute i barnehagen, men har holdt meg i skyggen. I dag er det også varmt, forsøkte akkurat å gå ut på terrassen for å plukke vekk visne blomster, men gikk fort inn igjen.
  Det er pakkedag for oss i dag, i morgen reiser vi til Roma, hvor det regner akkurat de to dagene vi skal være der. Satser på fint vær etterhvert, men viktig med godt klimaanlegg i bilen...

  SvarSlett
 2. Hei, og takk for hyggelig hilsen :)
  Hi, hi - ja jeg kjenner meg igjen! Vi er ikke akkurat bortskjemt med at vi trekker inn i skyggen fordi det er for varmt en sommer dag. I dag, på vei hjem fra kolonihagen kom omsider regnet, og det var avkjølende, deilig å gå ute. Kan regne litt nå, men så er jeg ganske klar for å føle sommervarmen igjen, og ikke minst de lune fine sommerkveldene :)

  Nyt sommeren videre!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 3. Så fint dere har det :)
  Og en veldig fin pute i solstolen!

  God sommer :O)

  SvarSlett
 4. ein schönes häuschen haben sie!!! schöne ferien wünscht angie aus deutschland

  SvarSlett